Bisiklet modası geçti, tecavüz modası başladı.
:)
Çoğu yalan, inanmayın.
39 yaşındayım, ben çevremdeki erkekler kimseye tecavüz etmeye kalkışmayı bırakın, aklımıza dahi getirmeden yaşadıysak bu kadar tecavüz edilen kız sayısının fazla olması inandırıcı.
Bakın, Bosna Hersek'te Azerbaycan'da tecavüz edilen bacılarımız intihar ettiler, elbette tasvip edilmiyor ama ruhunu ancak böyle kirden arındırabileceğini sanıyor. Ama bizim ülkede tecavüz edildi diyenler her gün biriyle beraberler.
Eyyy kadın milleti yemiyoruz artık.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
%85 yalandır. Biriyle yatmıştır şimdi de böyle söyleyerek örtpas ediyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendilerini sağlam bir dayanağa bağlayabiliyolar.
Soran+1 yılİlk cinsel birleşmeden sonra sohbet ediyoduk yatağın içinde. İlk nasıl oldu diye sorduk birbirimize oda bunu anlattı.
+1 yılŞimdi doğru söylüyorda olabilir söylemiyorda olabilir. Bu tamamen senin ona olan güvenin ile alakalı bir durum. Ama tabiki 13'lü yaşlarda tacize uğramış, tecavüze uğramış bir sürü çocuk vardır. Bunların çoğuda ailesinden korktuğu için söyleyememiş kişilerde var. O yüzden bu tamamen senin ona olan inancın ile alakalı. Ama sen ilişkide ciddi olmadığını söylüyorsun. Kız bu kadar özelini sana anlattığına göre o böyle düşünmüyor. Peki sende onun ruhuna tecavüz etmiş olmuyor musun? Onunla zaman geçirerek.
21 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiden ciddi düşünmemen onu Ti'ye aldığım anlamınada gelmiyorki. Yani ilerde evlenirim demiyorum sadece. Kendiside biliyor sadece güzel zamanlar geçiriyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım kendi ayıbını örtmek için böyle bir yalana baş vurmuyordur.
26 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum ki başkasıyla yaşamış olması benim açımdan bir ayıp ya da bir eksi değil.
Cevap sahibi+1 yılBunu açıkca ifade etmelisin o halde.
Soran+1 yılOna söylersem ondan şüphelendiğimi ya da inanmadığımı düşüncek. Belli etmiyorum bu fikrimi.
Cevap sahibi+1 yılİçinide bir kurt kemiriyor tabi.. Zor bir durum.
Soran+1 yılKurt değil sadece yılanlar bile kemiriyor :D
Cevap sahibi+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen akrabalarımdan çok çektim bu durumu birkaç kişiyi aileme anlatmadım ama birisini anlatmak zorunda kaldım adama vermedim diye şu kişi bana sarkmış demiş bu yüzden aileme anlattım ama bana inanmadı bile gitti bana test yaptırdı hemde gebelik testi. Kaç aydır zorla tecavüze uğradım anlatamadım kimseye anlatsak ne oluyor ki aileler inanmıyor ki. Başıma çok geldi bir arkadaşa anlatmıştım sen yeşil ışık yakmışsındır diyor ya açık giyinen biri bile değildim halada öyleyim ama göz dikenler çok sırf onlardan kurtulmak için evlendim.
317 Yorumla
Soran+1 yılSizin adınıza çok üzüldüm. Umarım bu psikolojiyi atlatabilirsiniz. Lakin kadınlar malesef bu tarz konularda dürüstte davranabiliyor yalanda söyleyebiliyorlar. ya da sizin gibi ailesine anlatıpta destek bulamayanlarda olabiliyor. Peki hayatınıza nasıl bir yön verdiniz. Kaç yaşınızda iken oldu bu olay:? Yakın zamandamı
Cevap sahibi+1 yılBirisi 10 yaşındayken oldu biri 14/15 yaşında oldu ve 18 yaşında da oldu malasef yeltenen çok oldu
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk sen akrabaları bilmiyorsun bana iftira atarlardı ve atmıştıda nasıl gidebilirdim ki polise
Soran+1 yılAllah tekrarını yaşatmasın.
Hayatınıza girenlere nasıl sölediniz bunu
Cevap sahibi+1 yılBen eşime söylemedim sadece birisini söyledim öbür akrabaları desem öldürür onları kürt o ve namusa düşkün
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk hayır akrabalarla bile görüşmüyorum bırak görüşmeyi yüzlerini bile görmüyorum şükür hergün dua ederdim Allah'a bunlardan kurtulayım diye şükür oldu ama ben öbür akrabaları söyleyemedim işte kızlık bozulmadı ama neyse
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk sivaslıyım
Soran+1 yıl@Alenksk
Burda bile abazalık peşindesin be.
Sana ne diye özelden yazsın mik kafalı abaza.
Soran+1 yıl@Alenksk
Senin gibi burada mağdur olmuş insanlara sözde insanlık yapıp gibi görünüp yanaşmıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer doğru söylüyorsa ilişkide bir güvensizlik problemi var demektir. Eğer yalan söylüyorsa ilişkide bir sadakat problemi var demektir. Tecavüze uğrayıp uğramadığından daha önemli olan bu iki sorunun çözümü olmadıkça gelecekte sizi muhtemel problemler bekliyor olacak.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok bir gelecek düşünmüyorum ama kendine bir dayanak oluşturulması kafamda "başka yalanlarda söyleyebilir" imajını yaratıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardr ben cok yolun kenarindan döndüm tamamen Allah korudu baska bir aciklamasi yok yani. hele birgun sabah okula giderken iki katim bir erkek kacirmaya calisti arabada bir erkek daha vardi beni arabaya sokmaya calisirken o yasli amca cikmasaydi simdi ne durumda olurdum biiyorumm cok sukur Allahima
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun cidden.
Birden biremi karşına çıktılar yoksa takip felanmi ettiler.
Kimseye birşey söledinmi?
Cevap sahibi+1 yılBIkac kere beni takip ettigini sonradan animsadim beni taniyodu cunku okul yolumda tenhada pusuya durmuştu bianda karsima cikti yuzu kapliydi sadece gozleri acikti arkadan saldirdi elini agzima koydu kaburgalarimi ezdi resmen arabayi yakina cekmisler arkadasi direksiyondaydi yani hersey planliydi. son anda bagirdim o adami gordu birakti beni kacrilar. yani ilk basta soylemedim korkudan sonra hergece ruyama girdi psikolojim bozuldu okula gitmekten korktum herseyden korkuyodum ailem basima kotu bisey geldigini anladi tabi sonra anlattim keske basta soyleseydim belki bulunurdu pis sapik
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun hanımefendi. Allah yaşatmasın bir daha.
Cevap sahibi+1 yılAMin bir kere daha yasayamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok var böyle kızlar. Hamdolsun başıma gelmedi ama gelen tanıdığım oldu. Kimseye anlatamamıştı annesine söyleyince baban seni öldürür dedi diye sesini soluğunu çıkaramamıştı. Kirli gördükleri için evlendirmediler gelen talipleri kıza bile sormadan hep reddettiler. Kız birini sevdi çocuk da ona inandı o şekilde kabul etti ailesi ona da vermedi sebep de yarın bir gün bakire olmadığı anlaşılırsa geri getirirler rezil oluruz. Düşünüyorum da böyle bir dünyada yaşarken kadınlar tecavüzü nasıl dile getirsin? Muhtemelen aileler de senin gibi düşünüyor kesin bir halt yedi örtbas etmek için tecavüz yalanı söylüyor diyorlar. Sana gelince, güvenmediğin biriyle zaten işin olmasın sevsen ve güvensen sorgulamadan inanırdın bu söze. Kurcalama boşver.
112 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona güvenmemenin sebebi çok doğal vede sıradan bir olay anlatıyor gibi anlatmasıydı
Cevap sahibi+1 yıl14 sene geçmiş o kadar zaman geçince travmanın etkisi geçiyor hayata karışıyorlar dahası yaşadığı şey sıradan geliyor. Bu da psikolojik bir etkisi tecavüzün. İlk birkaç yıl içinde intihara kadar varıyor ama aklını koruyabilmiş olan biri geçmişi silip geleceğe bakabiliyor çok rahat.
Soran+1 yılFeminist felanmısınız acaba :)
Cevap sahibi+1 yılYoo asla neden böyle bir izlenime kapıldınız ki?
Soran+1 yılYani olayları tam bilmeden önsezilerinizle kesin sonuçlar bulma eğiliminiz varda o bakımdan.
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşınızla ilgili kesin bir sonuca vardığımı hatırlamıyorum. Bu tip durumlarda görülebilen bir davranış sadece onunki. Ve evet haklı da olabilirsiniz belki örtbas etmek için söylemiştir ancak bu durumda da daha önce dediğim gibi, güvenmediğiniz biriyle ne işiniz olabilir? Yani kız arkadaşınızın yerinde olsam, erkek arkadaşım söylediğim bir sözü ispatlamaya çalışıyor olsa, direk ayrılırdım. Ayrıca durumu tasvip etmediğimi de belirteyim, aman bekaret önemsiz falan düşüncesinde biri değilim evlilik dışı ilişkiye karşıyım zaten. Sadece sorduğunuz durumun olanaklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılBen başkalarıyla defalarca ilişkiye girmiş birisi olarak karşımdakinden cinsel ilişkiye mapdurluk ile başlasın tarafı değilimki. Ben temiz değilimki ondan temizlik bekleyeyim. Sadece yalan söyleme kapasitesi var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorum. Eğer yalan ise başka konulardada yalan söleme kapasitesi olabilir o bakımdan dile getiriyorum. Ki kaldıki kimseye yüzde yüz güvenmem hayatta. Kaç tane insan tanıyosun etrafında kayıtsız şartsız güvenebildiğin. Herkesin bir zaaf tarafı yokmudur güvenmemene sebep olacak. Ayrılıklarıda bu kadar basite indirgeyip arebeks yapmanın bir manası yok bence.
Cevap sahibi+1 yılYine anlamamışsınız beni :) kimseye yüzde yüz güvenemezsin tamam ama böylesi bir konuda güvensizlik yaşıyorsan bitirirsin. Ne yani araştırdın öğrendin ki gerçekten tecavüze uğramış. İlişkiye devam edecek misin? ya da o andan itibaren yüzde yüz güvenebilecek misin? İspatı olmayacak bir konu bu ve sözüne güvenmekle ayrılmaktan başka seçeneğin yok işte. Ciddi düşünmediğin için önemsemiyorsun bence.
Soran+1 yılCiddi düşünmüyorum evet ama Ti'ye alıpta gururunu kıracak birşeyde yapmıyorum. İkimizde birbirimizden ne istediğimizi bildiğimiz için kırılacak üzülecek bir durum yok ilişkimizde :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman önemseme yalan mı doğru mu, gelecek vaad eden ilişkilerde önemlidir güven dürüstlük vs. allah korkusu da yoksa takılın istediğiniz gibi :)
Soran+1 yılAhlak bekçiliğinizi kendinize saklayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılHiç öyle bir bekçilik yapmadım ama, ne yaraysa seni gocundurdu.
+1 yılniye korkuyo söylesin sonucta tecavuze ugramiş kendi isteğiyle olan bir şey degil
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama aradan 14 yıl geçmiş.
- +1 yıl
hala soyleyebilir
Soran+1 yılKendisinin bileceği iş artık ama benim asıl öğrenmek istediğim yalanmı sölüyor gerçekmi. Gerçek olduğunu bilsem belki bende peşine düşerim ama içimde kuşku var.
- +1 yıl
her şey olabilir herkese bunu diyeyim böyle bilsinle demişte olabilir
Soran+1 yılBakalım artık doğruyu bulcaz.
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne bekliyorsun 13 yaşında yaşadığımı yıllar sonra anlatmasını mi çoğu bunu anlatmaz yıllar geçer öyle fsrk eder bu şeylerin yalanı olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahat vede sıradan birşeymiş gibi anlatması beni şüpheye itti. Eskiden bisiklet vardı. Şimdi tecavüz yalanları çoğaldı. Ama gerçeği neyse onu bilmek istiyorum.
Soran+1 yılKimseye yüzde yüz güvenmem hayatta.
+1 yılÇevremde Allahtan yok. Ama bu şekilde olan birçok kız var. Anlatırken ki halinden gerçek mi değil mi belli olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok soğuk kanlı anlattı. Acaba üzerinden yıllar geçtiği içinmi. Yoksa kabullenmişmidir. ya da yalanmı söylüyodur bilemedim.
- +1 yıl
Bende bilemedim bu tarz bahanelere siginanda var
Soran+1 yılEvet kimsenin itiraz edemeyeceği birşey
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef var baireligim gitmedi tabiki soyledikleirmde de inanmadilar sonra ogrendiklerinde de olayi kapattılar ve gercekden çocukluktan boyle birsey olunca insanin piskoljisi alt ust oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu peki anlatmak istermisin seni üzmeyecekse?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben 16 yaşımda uğradım ama bakireliğimi ellemedi korkudan çok korkunçtu beni dövdü ona karşı koymaya çalıştıkça
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olduki anlatmak istermisin seni üzmeyecekse?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşımın abisiydi onlara gitmiştim abisi geldi kardeşini dövdü tehdit etti sonrada bana anal olarak tecavüz etti çok kötüydü allahından bulsun
+1 yılCogu yalan yapiyolar bir erkekle sonra tecavuz tabi canimm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsogukk kanli anlatti diyosun ama caresizliktendir. bide guvenin ya su sevdiginiz insanlara artik
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda guveniyorumda tam degil oda zamanla olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef var hem de akrabalar tarafından küçük yaşta..
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk daha ben cinselligin ne demek olduğunu bilmeden.. neyse..
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk hayır sildim onları tabi... ben hepsinden hatta ailemden bile uzakta bir şehirde görevdeyim..
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk ailem bana inanmadı.. ben de kardeşim hariç kimseyle görüşmüyorum.. polisim
Soran+1 yılKaç yaşında iken yaşadınız hanım efendi?
Peki hayatınıza nasıl bir yön verdiniz. Evlenebildinizmi? ya da hayatınıza birisi girdiğinde ona nasıl söylediniz?
Cevap sahibi+1 yıl11 yaşındaydım ama bunların ne olduğunu ogrenmem yıllar sonra oldu ve anlattığımda ailem inanmadı bana... söyleyebileceğim kimse olmadı henüz 25 yasindayim erkeklere bakış açım biraz ters hep öfke ve nefretle bakıyorum aslında.
Cevap sahibi+1 yıl@Alenksk teklif edenleri hep geri çeviriyorum hoşlansam bile niyeyse bir korku var içimde:(
Soran+1 yıl@Alenksk
Her kızın altına yorum yapıpta abazalık yapmayı bırak. Sonrada millete gel özelden konuşalım diyorsun.- +1 yıl
Soruyu soran arkadaşım senin sıkıntın nedir solermisin bana neyden cekiniyorsun hem gizli takılıyorsun hemde insanların konuşmasını kiskaniyorsun ben burda bu arkadaşla konuşurken eğer kendisi rahatsız olursa benden zaten dile getirir ve konuşmaz anlamadigim konu sen kimsin ve amacın nedir çözmüş degilim
Soran+1 yıl@Alenksk
Senin konuşmana şimdiye kadar karıştınmı ben? Taki insanlara özelden konuşalımmı diyene kadar ayrıca konuyu açan benim ama insanlara sorular soran sensin. Çok istiyosan kendin konu açıp dinle insanları- +1 yıl
Arkadaşım istersen uxatma bak Şu an bu görüşü paylaşan bayan arkadaşıma sor benden Rahatsız mi kendisi bir dile getirsin özelden konuşalım diye davette ederim bundan bir sikinti yok eve davet edilmiyor sen önce bunu bir idrak et istersen buranin mesajlasma kısımida var inşa lar ordanda görüşmeye konuşmaya devam edebikiyorlar hatta Şu an bu bayan bana özelden yazarsa sevinirim çünkü senin muhabbetin sıktı artık cocuklasmaya basladin
Soran+1 yıl@Alenksk
Şu an görüşlerinede baktımda cinsellik konularında ha bire kadınların yorumlarının altına saldırıyosun. Senin gibi kalitesiz birisine daha fazla yazmam zaten. Buda son mesajım sana.
Günümüzde malesef kızlar güvenilmez
11 Yorumla
Soran+1 yılSoru işareti diz boyu
Bence yalan söylüyordur
10 YorumlaKısaca empati kur
11 Yorumla
Soran+1 yılKurdum ama sonuç değişmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde aynı şekil 15 yaşında
011 Yorumla- +1 yıl
akraba felan mı?
Soran+1 yılGeçmiş olsun hanımefendi. Peki kimseye söylemedinizmi?
Cevap sahibi+1 yılAkraba değil yok söylemedim
Soran+1 yılNeden söylemediniz peki?
Yani hangi sebep bunu saklamanıza gerekçe oluştururki.
Kız arkadaşımda korktum vs gibi şeyler söyledi. Yani korkulupta ne oluyorki sanki.
Cevap sahibi+1 yılkirlendigimi ailem duymasın rezil olmasın diye
Cevap sahibi+1 yılBen başta anlamadım ztn ne olduğunu hemen bozulup bozulmayacagini bilemedim
Soran+1 yılUtanç duygusu yani
Ama kirlenmiş olmuyorsunki bu şekilde. Bunu yapan şerefsizler ömür boyu iki yakası bir araya gelmicektir.
Cevap sahibi+1 yılBeddua ettim zaten
- +1 yıl
Kimdi peki bu kisi
Cevap sahibi+1 yıl@ardaselim06 off ne soru sorup duruyorsun
- +1 yıl
Ozelden yaz bana
+1 yıldolu
02 Yorumla
Soran+1 yılKimisi sırf hormonlarını tatmin etmek için sallamasyon yorumlar yapıyor. Onun için gerçeklik payı varmıdır yokmudur bilmiyorum.
- +1 yıl
bence olabilir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne