evlenmeden yaşanan cinsel ilişkiye ne denir?evlenmeden yaşanan cinsel ilişkiye ne denir?
Çağdaşlık
Flört
Zina
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nsanın yaşam,yetişme,inanç,kültür şekline göre değişir.
kimine göre özgürlük.kimine göre zina. kimine göre bilmem başka bir şey.
isteyen istediği yorumlayabilir. çok çetrefilli bir konu. isteyen istediği gibi yorumlayabilir.
bu ülkede zina. avrupada arkadaşlık. abd de özgürlük
Flört de, canım istiyor de ne diyorsan de ama çağdaşlık demeyin şuna.. neresi çağdaşlık. Mehmet Akif Ersoyun şu dizeleri aklıma geldi hemen: MEDENİYET dediğin açmaksa bedeninin heryerini...Desene HAYVANLAR senden daha medeni..
zaten kimse "ben çağdaş olduğum için sevişiyorum" demez. ama tutucu kesim, dini kurallara karşı özgürleşmeye karşı çıktığı ve bunu yapanları suçladığı için, "çağdaşlık bu mudur" diye soruyor. hayır, çağdaşlık bireyin başkalarına hesap vermeden özgürce yaşaması ve tercihlerinden dolayı yadırganmamasıdır. ister sevişme özgürlüğünü kullanır, ister sevişmeme özgürlüğünü; ikisi de çağdaştır, başka yaşamlara dil uzatmadığı müddetçe.
özgürlük dinde de vardır. Peygamber efendimiz bile şunu diyor: Senin dinin sana benim dinim bana :) ister evlilik dışı ilişki yaparsın istersen yapmazsın. ben dinimin dediklerini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ve evlilik dışı ilişki yapmayacağım. yapanı da yadırgamam :) yapıp da otel odasından çıkıp çok arkadaşımın derdini dinlemişimdir :) ama ulu orta sevişmelere de karşıyım ve ahlaksızlık olarak nitelendiririm. neyse bu konu çok derin, burada sağlıklı tartışılmaz :)
kişinin kendı verdıgı karar denır saygı duymak gerek denır ne denır bska
o sadece kişiyi ilgılendırır sana dusmez bunu söylemek
sen kendını cennette gerantıyemı aldım kımın ne yaptıgı senımı gerdı yalakalık ta yapmam kımseye ama senın gıbıler yaparsa ne ala
hee gördüm baya bi genişsin, özgürce genişlemeye devam et, tutturmuş semavi revani garip garip kelimeler, kuzu sen bildiğin asosyalistsin, hatta tipsizsin becersen dünyayı bellicen ama erimeyen bi tipsin onu anladım ben ne olsa kabul yolunda kandırmışsın kendini.. azınlıksın bilgine
Cevap
18Cevap
ne diyem? mahmut mu diyem? flört, kaçamak, çılgınlık... adını ne koyarsan koy... duruma göre değişir zaten. yok eğer semavi dinlerin penceresinden bakacaksak, zina. ama böyle bakmak zorunda değiliz.
yasal olmayan seks. evlilige de yasal seks deniyor.
Yasadışı bir aşk bu samanlık sevişenindir felsefesi denir.
kaçamak veyahut benim tabirimle yaramazlık yapmak denir...
Cemaetin gözünde zina , kadına o...u , erkeğe çapkın denir. Ama dinin gözünde birine kadın diğerine erkek o...pu denir.
zina denir, haramdır.. eksileyin alnım açık ama siz YANACAKSINIZ :))
seks denir..evlendikden sonrada evlenmeden öncede seks işde.
ne denicek yahu.. ilişki ilişkidir.. evlenmeden öncesi, sonrası olur mu hiçç :D
zina denir ne denecek :)
terbıyesızlık allaha karsı gelmek denır.
senı ılgılendırmıyo uurless
"Cinsel İlişki" denir.
evlenmeden yaşanan cinsel ilişki denir
siyahgelinlik gelen tekliflere bakmıyormusun
"Sefam olsun oh oh"..denir.
Sonu hüsranla bitebilecek bir zevk denir.
"temiz ilişki" denir.
ikisine de " sevişmek" deniyor
Garanti belgesiz seks
galiba yasak ilişki deniyordu.
"bırakınız gençler sevişsin" denir.
zina
Evlenmeden yaşanan cinsel ilişki denir
nomal denir :D
Zina
belki "flört" denebilir :)
halk dilinde zina.
Sorun çok banal.