Evli barklı sevgılısıyle seks yasayanlara soruyorum. Dürüst olun ya!
Düzenli seks hayatı olan erkekler sorum size.?
Evli barklı sevgılısıyle seks yasayanlara soruyorum. Dürüst olun ya!
Evliyken başıma geldi! izmirden İstanbul a gelmiş bir bayanla dolmuşta sohbet etmeye başladık.müthiş seksi çok güzel ve çok klas hanımdı! bakırköyden kadıköye gidiyorduk yolda uzun olunca sohbet ilerledi ve eve gitme benimle gel dedi! ben yok gitmem gerek dedim ve arabadan indim! bana çok şey kaçırıyorsun dedi ama ben yinede iyi günler dedim ve eve gittim:)
Bişey sorabilir miyim pişman mısın?
Adamsın...
Doğru olanı yapmışssın.
su an evlımısınız
Özel değilse bosanma sebebınız?
valla ben seçici bir adamım öncelikle benim için fizik ve güzellik gelir daha sonra kariyer olarak da bana yakın olması gerekir bunlar konusunda sorun yoksa karşılıklı çekim de varsa tabi ki bu teklifi geri çevirmem. yeni bir ten yeni bir heyecan.
sevgilim yoksa evli değilsem benle sevişmek isteyen bir bayanı geri çevirmem.her ne kadar intiyaşlarımı her zaman görecek kadar ilişkim olsada farklı bir bayanla farklı bir bedene güzelliğe sahip bir bayanı geri çeviremem.
valla kardeşim ben ALLAHtan korkarım anlık nefsime yenilmek istemem..birlikte de olmam...eşimin yüzüne bakamamda...
Utanc duygusu olan insanlarımız varmış vay bee..
burasını geç bu işin ahiretliği var :)
teşekkür ederim kardeş :)
Cevap
41Cevap
Hayir diyen yalan soyler.aninda s.kerim aonra pisman olucaksam olurum nedir yani.duzenli seks hayatim var hatta yalniz yasiyorum hatumun da benle yasiyor bile diyebilirim.ve gunde en az 2 yapiyoruz.buna ragmen gun icinde canim cok istiyo.ciksa affetmem
ya normalde evet sevgilimle bn gelmeden önce düzenliydik fakat şu an aramızda kilometrelerce fark var ama asla bir kız bakmadım bakmam ve antalyadayım otelde aşçıyı düşün yani kızlar çok kez yakın davrandı hiçbirinde yaşamadım çünkü ilişkide önemli olan şeylerden biride sadakattir
bir ilişkide sadakat yoksa o ilişki değildir zaten ya
işte o yüzden başka hiçbir kimseye yan gözle bile bakmam
Evli olsam böyle birşeyi asla yapmam.
Bekarım ama sevmedigim birisiyle bunu asla yapmam
Asla asla deme diyeceksen benb eni bilirim merak etme
Her önüne gelenle birlikte olan erkegin ya da kızın gururu yoktur.
Haklısın..:)
ben büyüük konuşmayayım ama karıma böyle bir şey yapamam diye düşünüyorum
bu zamana kadarda hiç bir bayan böyle bir şey söylemedi bana
hee bu tipim giyimim kötü olduğundan değil
İlişkim varken böyle birşeyi hiç düşünmedim hatta ayrıldıktan sonra bir kaç ay kimseye el sürmedim. Herzaman sana yapılmadımı istemediğin birşeyi karşındakine yapmıcaksın. Tam tersini düşün ya öyle bişey olsa nasıl katlanılır buna dime. İlişki ya da evlilikte sadakat önemli
kısmende olsa duygusal bir yakınlık ya da bir güven ya da bir sohbet ortamı olmadan damdan düşer gibi karşıma geçip bir kadın birlikte olalım dese reddederdim ama bir tanışmışlığımız olsaydı o zaman düşünebilirdim :)
benim düzenli bir seks hayatım yok yani tek bir kişiyle düzenli bir seks hayatım yok.
cevabım ilkin hayır olurdu çünkü dalga geçiyorda olabilir başka kötü niyetleride olabilir.
Yaparım korunma diye bişey var bu cevap verenlerin çoğu hem düzenli seks yapıp hemde korunmayı bilmiyor mu :)
Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan;
'Nasıl olsa paspasın altındadır' rahatlığını vermeyeceksin kimseye..
benim bir meşhur sözüm vardır Hayat; adeta bir p*rno film gibidir...
Kimileri düzülür, kimileri düzer,
Kimileri de oturup, zevkle izler.
Aktif bir cinsel hayatı olan hataya düşmez başka biriyle olmaz diye düşünen çok nadir bulunur :)) düzenli birlikte olduğum kişi aklıma gelirdi evet.. başımı derde sokarmıyım diye düşünebilirdim belki
Şeyimde boncuk takılı olmadığını bildiğim için neden ben diye sorarım muhtemelen kabul etmem o ana bağlı birazda
Bunlar anca hayel türkiyede imkansız olan bişeydir sen çok fazla yabancı filmler izliyosun
neresi hayal kardesim :?:?
rastlanması çok zor bir durum
yasarım yasamam dıyenler de olur saygı duyarım bır erkek ne kadar severse sevsın oyle bır fırsatı kacırmaz kendı acımdan her degişik çiçegin tadı ve kokusu ayrı olur
Yine istekleri yüksek tavanları delen bir yengeçdaş olarak; Hoş ve çekici ise isteklerime karşılık verirse evet yaşardım. Bu diğer sorunla eş değerde bir cevap. Libido tavan.
kabul etmem yani altında başka hesaplar ararım ya ark lar büyük ihtimalle de sevgilimin bnim dürüstlüğümü deniyo die düşünürüm
şu an bir birlikteliğim yok düzenli partnerim olsa o gün onunla olabilsem teklifte bulunan bayanı reddederdim ama partnerimle olamazsam fırsatı kaçırmam
tamam kadın iyi hoş olabilir de ya hastalıklıysa? öyle yanına gelen her kadınla da yatılmaz diye düşünüyorum.
Yani erkeklerin cogu delilk olsunda zevkımıze bakalım dıyolar ıste
Özellikleri istediğim gibi ve de sınırsız ise olurum.
siz siz olun eşinizi evden ve evliliğinizden soğutmayın !
karımı asla aldatmam. karşıdaki evliyse yine olmaz. ancak ikimizde bekarsak ve bekleyenimiz yoksa bişeyler yşarım.
ben kesinlikle reddederim çünkü nikah olmadan olmaz
Tebrik ederim.
evet seks hayatı her zaman düzenli değildir, bazen farklılık ararsın ve karşına gelirse masum maceralar yaşarsın...itiraf oldu...dürüstçe
cinsellik silah olarak kullanılıyor bu ülkede bayanlar sabah akşam her an her dakika ilgi sevgi bekliyorlar hatta düşündüklerini bile soruyorlar bizde insanız robot değiliz ilgi olmayınca cinsellikte yok oldu
Valla kusura bakma , komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.denk gelse yüzde doksanı yapar bende öyle bir bayanı kırmam kalkmışın dini imanı olmaz
Bayan cok bakımlı alımlı güzel seksy bir hatun. olurum
Düzenli seks hayatın varmı?
evet
gözüm görmez işim olmaz...o son dediğin tipleride tanıyorum:)))
Helal diyorum o zaman :)
Düzenli bir hayatım var eğer sorduğun buysa ve evet birlikte olurdum. Düşünmezdim bile.
Neden bu ılıskı yasadıgın partnerını aldatmak sayılmazmı?
Sayılmaz. Neden sayılsın? Fuckbuddy dediğimiz seks arkadaşım var ve evet sevgilim de var. Cinselliğe düşkünlükten değil bu. Sevgilimle gelecek düşünüyorum ama arzularım da farklı tecrübeler yaşadığım arkadaşıma kayıyor. Ama hayır bu bana göre aldatmak sayılmaz. Bunu kendim için yapmıyorum zaten karşıdaki kadını memnun etmek için yapmış oluyorum.
Saygı duyuyorum ne dıyeyım.
Teşekkür ederim. :)
planı yapılmayan durumlar bana haz vermez. randevulaşıcaksın duşunu alıcaksın temiz giyinip gidip kibarca cakıcaksın.ama sevgilim varsa yapmam.
Aramda duygusal bag yoksa dunya guzelinolsa yapamam
Bırak düzenli bir seks hayatını öyle bir hayatım yok :D
o zaman mıkersın:D
yani keşke gelse biri :))
sana şöyle cevap veriyim her gün pilav yenmez ;)
Sıkılırsın yeni partner yeni tadlar tazeler ararsın yaniiii
direk "erkekler aldatır mı" diye sorsana...
her önüne gelene vermiyos :)
Büyük olasılıkla yapmam
Çoğunluk bu fırsatı gole çevirir :))
bayanları kırmak olmaz
Dürüst olum kadına bağlı
yapardım ::) istek boş çevirilmez derim:)
yapmazdım asla oyle birşey
aldatmak bana ters.
Yaparım ben
aferın ıyı b k yapıyosun
Arkadaş dürüst olmakta mı suç hemen hakaret yani duymak istediğin herkes in hayır yapmam Demesimi
Biz hangi erkege güvenicez böyle ya.
Onu bilmiyorum da avatar resmin kışkırtıcı :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?