İnternette tanıştığım çok güzel anlaştığım bir adam vardı. İlk zamanlar beni çok istediğini söyleyerek kanıma girdi ve cinsellik konuşmaya başladık ama ilgiçtir ki benden tlf numaramı istemiyordu. Bir gün bunun nedenini sordum ve henüz bunun için çok erken olduğunu söyledi, sonra mecbur kalıp istedi. Aldıktan sonra telefonda sanal yapmak istedi, ona da tamam dedim çünkü seviyordum.
Ama bu süre içerisinde beni ne facebook'una ekledi ne de kendimi özel hissettirecek bir şey yaptı. Skype hesabına bile benim zorlamamla ekledi. Aşkım lafını bile cinsel konulara gelince söylüyordu, onun haricinde bebiş, canım falan diye hitap ediyordu. Ama ne zaman cinsel istekleri artsa bana telefon trafiği yapıyor. Anneme seni gösterdim çok beğendi falan diyor ama inanmıyorum. Sizin bu konudaki yorumlarınız ne?
Ama bu süre içerisinde beni ne facebook'una ekledi ne de kendimi özel hissettirecek bir şey yaptı. Skype hesabına bile benim zorlamamla ekledi. Aşkım lafını bile cinsel konulara gelince söylüyordu, onun haricinde bebiş, canım falan diye hitap ediyordu. Ama ne zaman cinsel istekleri artsa bana telefon trafiği yapıyor. Anneme seni gösterdim çok beğendi falan diyor ama inanmıyorum. Sizin bu konudaki yorumlarınız ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesajı bile benim zorlamamla atıyor, hergün hasta hergün bir işi var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer