Cinsel Yaşam Sosyal medyada tanıştığım adam bana kilodunu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Dilimle sıyırıp evlik düşünmeden seks planlyor sonrada adresimi bulmuş kapıma kadar geliyor. napmaliyim? Güncellemeler+1 yıl Yok senle bir evde basa kalıyormuşuz birbirimize seni seviyoruz demişiz őpuşeyin musuz falan hayal kurmus Güncellemeler+1 yıl Sizce bu Ask mi cinselik arzusumu ,? Sosyal medyada tanıştığım adam bana kilodunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Canın çekiyorsa ver. Seksten zevk almaya tadını çıkarmaya bak. Oral seks yaptır kendine. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum adam istiyor Yorumla kingkong17 +1 yıl Niye tanıştın peki? Yorumla Soran +1 yıl Yüzyüze görüşmedim bile bir bana adresini ver dedi bulmuş gelmiş Yorumla kingkong17 +1 yıl Adresini niye verdin ki her isteyene veriyor musun? Adamla aranda bir çekim varsa düşünebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Dedimya kendi bulmuş telefon numamramdan Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen de istiyorsan ver gitsin, istemiyorsan bekle diye kapıda oyala polis çağır... 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Adam pek z i K i Ci biriymiş demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar saçma Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Evet çok haklısın ama erkek kafası değişik işte Yorumla
CarlsbergCopenhagen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ver gitsin kanka ortada emek var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne emeği adam kimbilir kaç kişiyle yapmıştır Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl Sana ulaşmak ixin çok emek vermiş Yorumla Soran +1 yıl Tel numarasından bulmuştur. Başka imkanı yok Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl Ne önemi War ki bunun Yorumla Soran +1 yıl Keske konusmqsaydim Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl Keşke kank Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. yuh artık daha neler planlıyor acaba 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmek nedir ya beni sev diyor bide Yorumla SAblaK +1 yıl çok fazla hayal perest ve takıntılı biri gibi yani Yorumla Soran +1 yıl Polis diyince kayboldu Yorumla SAblaK +1 yıl polisi söylemen lazım yani yoksa çok daha şeyler söylerdi Yorumla Soran +1 yıl Dedim zaten Yorumla SAblaK +1 yıl demen iyi olmuş yoksa uğraşırdı seninle Yorumla Soran +1 yıl Ayn gitti Yorumla SAblaK +1 yıl iyi bari kafan rahatta şimdi Yorumla Soran +1 yıl Şükür arkadaşım sen niye geliyon kapıma Yorumla SAblaK +1 yıl ne kapısı be kapında ne işim var benim Yorumla Soran +1 yıl Sen değil be adam a dedim geldi ya Yorumla SAblaK +1 yıl ne cürretle geldi yani Yorumla Soran +1 yıl 'Bilmiyorum Yorumla SAblaK +1 yıl öyle cesaret kimse de yok bir de cinsellik düşüncesi ile bir de Yorumla Soran +1 yıl Ask desen değil milet aşktan geliyor bana gelen cinselik şansım yok Yorumla SAblaK +1 yıl yahu aşktan geliyorum derse zaten ilki yalandır hem Yorumla Soran +1 yıl Haklisin. . bide araba galerisi var Yorumla SAblaK +1 yıl ne işi yaptığı önemli değil doğru insan olması önemli yani Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklisin Yorumla SAblaK +1 yıl doğru insan olmadıkça kim olursa olsun yani boş insan bana göre Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Amaci seks ama o kadar da olmaz be 0 2 Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Başka ne olacak ki Yorumla Soran +1 yıl Niyev böyle bilmem Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ohaa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne sansizim Yorumla samedjackson +1 yıl vermek istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmalıyon Yorumla samedjackson +1 yıl nasil gidecek ya polise git o zaman Yorumla Soran +1 yıl Dedim yok. Oldu zaten 1 sene olsu Yorumla samedjackson +1 yıl ulan bende yeni sandim 1 sene onceki olayi neden anlatiyon bende Şu an kapi onunde falan saniyom deli🤣 Yorumla Soran +1 yıl Takildim aklıma geliyor o gün görseydi ne olurdu acaba Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl bulmuş adresi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Açılama yapmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tuhaf şikayet ettin mi Yorumla Soran +1 yıl Polis vercem dedim Yorumla
Tugrul3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Ne diyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen oyle Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Polisi ara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Canın çekiyorsa ver. Seksten zevk almaya tadını çıkarmaya bak. Oral seks yaptır kendine.
Ben istemiyorum adam istiyor
Niye tanıştın peki?
Yüzyüze görüşmedim bile bir bana adresini ver dedi bulmuş gelmiş
Adresini niye verdin ki her isteyene veriyor musun? Adamla aranda bir çekim varsa düşünebilirsin.
Dedimya kendi bulmuş telefon numamramdan
Sen de istiyorsan ver gitsin, istemiyorsan bekle diye kapıda oyala polis çağır...
Adam pek z i K i Ci biriymiş demekki
Ne kadar saçma
Evet çok haklısın ama erkek kafası değişik işte
Ver gitsin kanka ortada emek var
Ne emeği adam kimbilir kaç kişiyle yapmıştır
Sana ulaşmak ixin çok emek vermiş
Tel numarasından bulmuştur. Başka imkanı yok
Ne önemi War ki bunun
Keske konusmqsaydim
Keşke kank
yuh artık daha neler planlıyor acaba
Öpüşmek nedir ya beni sev diyor bide
çok fazla hayal perest ve takıntılı biri gibi yani
Polis diyince kayboldu
polisi söylemen lazım yani yoksa çok daha şeyler söylerdi
Dedim zaten
demen iyi olmuş yoksa uğraşırdı seninle
Ayn gitti
iyi bari kafan rahatta şimdi
Şükür arkadaşım sen niye geliyon kapıma
ne kapısı be kapında ne işim var benim
Sen değil be adam a dedim geldi ya
ne cürretle geldi yani
'Bilmiyorum
öyle cesaret kimse de yok bir de cinsellik düşüncesi ile bir de
Ask desen değil milet aşktan geliyor bana gelen cinselik şansım yok
yahu aşktan geliyorum derse zaten ilki yalandır hem
Haklisin. . bide araba galerisi var
ne işi yaptığı önemli değil doğru insan olması önemli yani
Aynen haklisin
doğru insan olmadıkça kim olursa olsun yani boş insan bana göre
Amaci seks ama o kadar da olmaz be
Başka ne olacak ki
Niyev böyle bilmem
ohaa
Ne sansizim
vermek istiyor musun
Ne saçmalıyon
nasil gidecek ya polise git o zaman
Dedim yok. Oldu zaten 1 sene olsu
ulan bende yeni sandim 1 sene onceki olayi neden anlatiyon bende Şu an kapi onunde falan saniyom deli🤣
Takildim aklıma geliyor o gün görseydi ne olurdu acaba
Nasıl bulmuş adresi
Açılama yapmıyor
Çok tuhaf şikayet ettin mi
Polis vercem dedim
Şikayet et
Ne diyorsun
Aynen oyle
Polisi ara