Başlarda cinsellik konuşmuştuk şimdi sevgili olmak istiyor yanına gelicem (farklı şehirlerdeyiz) senden hoşlandım diyor. Bende ondan hoşlanıyorum (söylemedim) Gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için fb lik teklif etsem ve kabul ederse benden hoşlanmıyor demektir değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi, ekonomide "ceteris paribus" diye bir tabir var. Ekonomik bir teori kurarken, teorinin ilgilendiği değişkenler dışındaki her şeyi sabit, değişmez varsayıyor. Bu yüzden ekonomik teorilerin epey bir kısmı reel hayatta patlıyor. Çünkü bu hayatın her köşesi öngörülebilir değildir, olamaz.
Aha bu minik testlerle insanların gerçek hislerini anlayabileceğini varsaymak, tam da aynı kafa yani. Ya çocuk seni gerçekten seviyorsa ama "Zaten asla sevgili olamayacağız, en azından o beni sevmese bile kokusunu duymuş, tenine dokunmuş olurum" deyip kabul ederse ne olcek? Ya aslında ölesiye romantikse bu yavrucak, sen olası mutluluğunu saçmayın oyunlarla bozmuş olursan nolcek?
İnsanlara güvenin veya güvenmeyin ama manipüle etmeye çalışmayın allasen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alakası yok
En azından böyle yan yana oluruz diyerek kabul ederse ne bok yicen10 Yorumla
+1 yılCocuk facebook kullanıyorsa arkadaşlık teklifini kabul eder.
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten hoşlandığın sevgili olmak istediğin bir kız olsa, fb lik teklifini kabul eder miydin?
- +1 yıl
zaten o işler bana göre degil ki, hoşlandıgım biri böyle dese benim maksadımda bu dedigin degilse püüü der tukuururum
Soran+1 yılnasıl yani hoşlandığım için fb olmam sevgili olurum diyorsun doğru mu anladım
Ne güzel insanlar var bi beni bulmaz böyle kadınlar
05 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten hoşlandığın sevgili olmak istediğin bir kız olsa, fb lik teklifini kabul eder miydin?
Soran+1 yılkız seninle fb olmak istiyor ve teklif ediyor, ama ssn ondan hoşlanıyor ve sevgili olmak istiyorsun
Soran+1 yılred mi edersin kabul mü ederdin
+1 yılBırak tadına baksın işte biz bakamıyoruz bari siz baktırın
02 Yorumla
- +1 yıl
Evet seksi kim sevmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz farklı şehirler diğer sebepler bunun yaş iş olduğunu gösteriyor
10 YorumlaBence normal konuşun riske atmayın ilerde pişman olursunuz denemedik diye
00 Yorumla
+1 yılZayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi yüzlü isen eğer... Teklifini bekliyorum 🤪😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler için zaten asıl amaç seks 👍 kabul etmezse o zaman sevmiyor istemiyor demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa senin gibi edepli efendi bir kızı niye kabul etmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek adama sen. mcık de o kabul eder sever geçer seni de sevmiyordur yüksek ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer türlü kabul eder, vermezsen avucunu yalar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Farklı şehirlerde ise zaten sevgilim olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen ondan hoşlanıyor musun
010 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılikimizde hoşlanıyoruz yani her ne kadar hoşlandığına inanmasam da öyle söylüyor
- +1 yıl
Kabul eder ama ciddi düşünmemen lazım o noktadan sonra yokluktan teklif edeceksen ve ciddi düşünüyosan bence başka birini bul
Soran+1 yılama uzağız ne fb lik ne de sevgililik sürer bu yüzden 2-3 kez bitirdim konuşmayı ama her seferinde yazıyor bende dayanamıyorum tekrar konuşuyoruz
- +1 yıl
Fb değil de sizinkisi anca se*ting olur
Soran+1 yılben sevgili olacaksam sonu evliliğe giden bir sevgililik isterim bunu o da biliyor daha önce tanışırken lafı geçmişti
Soran+1 yıldaha sonra hoşlandığını söyleyince gönül eğlendirmem seninle bende seninle ciddi düşünürüm vs dedi
- +1 yıl
O zaman se*ting yapacak başka birini bul
Soran+1 yılderdim seks değil
- +1 yıl
Derdin ne o zaman
+1 yılEvet
02 Yorumla
- +1 yıl
Ciddi düşündüğüm ise hayur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence risk alma gerçekten sevgili olun işte
02 Yorumla
Soran+1 yılama uzağız ne fb lik ne de sevgililik sürer bu yüzden 2-3 kez bitirdim konuşmayı ama her seferinde yazıyor bende dayanamıyorum tekrar konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsun işte
- Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yıleder
05 Yorumla
- +1 yıl
ederdim
Soran+1 yılsevgili olma ihtimalini sıfırlayacağını bilsene mi?
Soran+1 yılbilsende mi?
- +1 yıl
evet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benden hoşlanan bir erkek fuckbuddylik teklifimi kabul eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat