Merhaba, Üniversite 2 sınıf öğrencisiyim 20 yaşındayım Şehir dışında bir üniversitede okuyorum. 2 arkadaş aynı evde kalıyoruz, arkadaşım bir hafta ailesinin yanına gittiğinde evde tek başıma kalıyordum. Bir gün sınıftan bir bayan arkadaşım aradı moralinin çok bozuk olduğunu ev arkadaşı ile tartıştığını ve benim evimde kalıp kalamayacağını sordu ilk önce bulunduğum çevre nedeniyle sakıncalı olabileceğini laf çıkabileceğini düşündüm ama hayır diyemedim. Kız arkadaşım geldi bir şeyler ikram ettim bana moralinin çok bozuk olduğunu ve alkol içmek istediğini söyledi dolapta ev yapımı şarap ve metil alkolden yaptığım rakıdan ikram ettim beraber içip sohbet etmeye başladık bir film açıp seyrediyordum. Karşı koltuktan yanıma geldi başını omuzuma koydu ve bana hayatında kimse var mı vb. sorular sordu daha sonra konu nerden geldiyse cinselliğe geldi, bana hiç biriyle bir şeyler yaşadın mı gibi sorular soruyordu. Tahrik oluyordum fakat utancımdan bir şey diyemiyordum. Gece saat 2 olmuştu alkolünde etkisiyle halen bu tarz konuşmalarımız devam ediyordu, yatmadan önce duş almak istediğini söyledi odamdan bir havlu getirdim ve banyodaki şofbeni ayarlamak için banyoya girdim tam çıkacağım sırada havluya sarılmış bir halde göz göze geldik. Bana sende duş alacakmısın diye soru yöneltti bende senden sonra alabilirim dedim. Tam çıkıyordum ki bana istersen beraber alalım dedi, neye uğradığımı şaşırdım şok oldum kekelemeye başladım, hadi sende soyun gel dedi. Şortumla birlikte banyoya girdim onu çıplak bir vaziyette gördüm bana hadi gelsene suyun altına dedi gözümü kaçıra kaçıra yanına gittim, beraber yıkanmaya başladık bana sırtımı ovalarmısın dediğinde hayır demedim köpükle birlikte ovalamaya başladım birden neden şortunu çıkarmıyorsun bak bende çıplağım dedi. Yok çıkartamam desemde üsteledi ve tamam diyebildim. Önümü kapata kapata duş almaya devam ettim şakalaşmaya başladı ve o ara gögüs bölgesine dokundum. Birden öpüşmeye başladık ve eliyle bana mast. yapmaya başladı bende o heyecanla onu ellemeye başladım. Duştan sonra odama gidip bu işe devam ettik o gece bana içine girmemi söylesede ben istemedim bakire olduğu için korktum. Arkadan denedik zorda olsa krem yardımıyla o işi yaptık sabah kalktığımda toplanmış hazırlanıyordu. Nereye dediğimde bir işim çıktı sonra görüşürüz diyebildi ve gitti. Ardından yarım saat sonra mesaj atmış biz ne yaptık neler oldu diye cevap veremedim artık yüz yüze bile okulda bakamıyorum çok pişmanlık duyuyorum son bir haftadır sinirimden stresimden hayatıma odaklanamıyorum bu hata benden kaynaklı değil ama bu sorunu nasıl çözebileceğimide bilmiyorum.
Yardıma ihtiyacım var ne yapsam bunu unutabilirim hataları telafi edebilirim?
Yardıma ihtiyacım var ne yapsam bunu unutabilirim hataları telafi edebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer