Sorum kadınlara ;Sevişme esnasında bir erkek en az kaç dakika içinizde kalırsa mutlu olursunuz?
Cevabın nedir?
Ön sevişmede ve birleşme esnasındaki uyarılmaya bağlı bu. Dolayısıyla, verilen dikkat ve işlev ne kadar iyi olursa o kadar çabuk ulaşılır orgazma. "Mutlu olmak" için orgazma ulaşmak gerekmiyor ayrıca.
Kendi adıma konuşmak gerekirse, minimum 20-30 dakika diyebiliim. Bu iyi şartlar için geçerli tabii.120 Yorumla
Soran+1 yılOrgazma ulaşmadan mutlu olunabilir mi? Cesaretin için tebrik ederim.
- +1 yıl
Tebrik gerektiren bir şey olmamalı cesaret, en azından bu kadarı.
Orgazma ulaşmadan da mutlu olunabilir elbette. Mutlu olmak, yalnızca ilişkinin sonunda değil, ilişki esnasında klitoris uyarılması ile ve birçok diğer pozisyonla da yaşanır. Mutlu olmanın küçük bir boyutu bu da.
Bir de diğer mutlu olmak var, o da sırf karşıdaki insanı, partneri mutlu etmekten geçer. Karşıdaki insan mutlu olunca mutlu olmak da var yani.
Soran+1 yılBen bu soruyu ciddi olarak sormuştum. Art niyetsiz olarak. Sizin de dediğiniz gibi asıl mutluluk partnerinizi mutlu etmektir. Erkeklerde orgazma ulaşmak daha kolay oluyor.Aşırı uyarılmaya rağmen orgazma ulaşılamaması bazı ağrılara sebep oluyor bildiğim kadarıyla.
- +1 yıl
Erkekte ulaşılan orgazm değil. Erkekte orgazma ulaşmak başka bir boyut. Erkeğin boşalması, orgazmdan alınan zevkin belki de yarısıdır.
Ben yaşadığım ilişkilere göre söyleyebilirim ki, öyle bir fiziksel ağrım olmadı hiç. Erkekte olabilir, hatta buna İngilizce "blue balls" deniliyor yanlış hatırlayamıyorsam. Ağrı ile birlikte aşırı hassasiyet, ayrıca boşalamama durumu.
Soran+1 yılKadınların orgazm olması elbette biz erkeklere göre daha şiddetli zevk içeriyor. Orgazma ulaşmamış bayan partner hala sevişmek isterken erkek aynı iştahla sevişmek istemeyebilir. Bu da ilişkileri çekilmez hale getirebilir.Bir de çabucak orgazm olabilen kadınlar var. Dünyanın en şanslıları onlar olsa gerek.
Soran+1 yılBen daha ileri gidip, Cinsel açıdan mutlu bir kadının sevgilisinin bir çok davranışını mazur göreceğini düşünüyorum.
Soran+1 yılKadınların sayılardan pek hoşlanmadığını biliyorum. Haftada kaç cinsel birleşme bir kadını mutlu eder. Daha fazlası tabi ki istenir ama yeterli düzeyde olanı merak ediyorum.(Orgazma ulaşıldığını var sayarsak)
Soran+1 yılSizin özelinizde sormak istemiştim aslında. Ama yanlış anlaşılmakta istemiyorum açıkcası...
Soran+1 yılCinselliği yaşayan insanlar düşkünlük belirtisi göstermezler. Sapkınlık, cinselliğe ulaşılamadığı anlarda baş gösterir.Bu soruları sorma amacım dürüst ve gerçekci cevaplar alabilmek için. İnsan sevdiği bir erkeğe dürüstce cevap veremeyebilir.
Soran+1 yılFarkındayım. Dürüst cevaplarınız ve hoş yaklaşımınız için teşekkür ederim.
Soran+1 yılİyi tatiller..
En İyi Cevaplar
Ön sevişmenin süresi ve kalitesine göre değişir bence..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüreden ziyade ruhen tatmin olması lazım kadının.
188 Yorumla
Soran+1 yılRuhen tatmin olmaktan kasıt nedir? Üç-Beş dakika içinde boşalan bir erkek sizi mutlu edebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılRuhen tatmin, kadın dilinden anlayan. yatağa kadar gidilen süreç. eğer kırıcıysa erkek kadın zaten yatmak da istemez. bunu kast ettim.
Diğer sorunuza cevabım, hayır çok kısa değil mi süre?
Soran+1 yıl3-5 dakika tabi ki az. Her şeyin olgunlaştığı cinsel ilişkinin cinsel uzuvlar aracılığıyla devam ettirildi sürenin ne kadar olaması gerektiği konusunda bilginize başvurmuştum. Ben bu sürenin en az 25-30 dakika olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Cevap sahibi+1 yılbence cşinsellik sebep değil sonuç. Altta da buna kısmen yer verdim. sonucua gelirsek yani cinselie. sebeplerin doğru adımlara gerçekleştiğini var sayarak, orgazmın o kadar da önemli kalmıyor tatminlikte. kadın içi sevdiği ile yakınlık kurması bile yeterlki olabiliyor. sevdiği derken bende bu sıfatın anlam bulmuş hali kocamdır. sevgili ile yaşamayı doğru bulanlardan değilim. bu ayrı boyutu tabi sorunuzla direk ilintili değil. bağımsız sayılır kısmen de olsa.
süreye gelirsek orgazmı bu ilşki sürecinden ayrı tutarsak etkileşim i, çin oldukça iyi bir süre. ama uzun süre ara verilince bu kadar sürme olasılığı düşük sanki. düzenli ilşkilerde mümkün bu.
birde bir etken daha var bunu zorlaştıran oıda kadının kegel yapabilmesi. orda da erkeğin köntrolü daha da zorlaşabiliyor.
Soran+1 yılAslında süreyi ön plana çıkaran kadının orgazm olup olamaması.Kadının orgazm olmasından sonra penis kadına acı verebiliyor. Bugün ikinci defa orgazm olmadan da cinsel açıdan tatmine ulaşılabileceğini söyleyen bir kadına rastladım. Bunu tam olarak açıklar mısınız?
Cevap sahibi+1 yılikinci defa olmadan da tatmine ulaşacağını söylediğine göre, normalde standart en az iki olması lazım. sizce böyle genel bir kanı mı var ki?
Soran+1 yılYanlış anlaşıldım. Daha önce bir kadın üye aynı şeyi paylaştı. Orgazm olmadan da tatmin olmak. Bunu açıklamanızı istemiştim. Sürekli beraberliklerde üst üste 2 defa seks yapmaktansa takip eden günlerde birer kez seks yapmak tercihimdir.
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın gecikmeme nette değildim. affola.
evet orgazm o kadarda beklenen bir sonuç olmasa gerek. ama bu değişkendir tabi nesnellik söz konusu.
kendi kanaatim, paylaşılan anın haz vermesi. sonuç orgazmla biterse buda ekstra olur. ki genelde de biter zaten birbirini tanıyan uyum olan çiftlerde.
sürekli- düzenli birliktelikte ben sayı üzerine inşa edilmesini çok doğru bulmuyorum. olay matematik değil ki.. Bazen bir olur sayı bazende ardışık iki, iç. bunu belirleyen de kişilerin beklentileridir.
Yine kanaatimce, tek sefer uzun süreli bir ilişkiyle ikinciye gereksinim duyulmayacağı yönünde. önemli olan nitelik, nicelikler anlamsız kalır değil mi?
Ufak bir ayrıntı daha. sürekli orgazm olmayı beklemem şahsen bunu bencillik olarak görürüm. zaten o amaçla yatılmaz ki. o sonuca götürür zaten eğer ki uyum varsa. org. odaklı beraberlik düşüncesi de sağlıklı değil. böyle düşünen genelde de olur zaten.
ve esas soru, maç mutlu zaman geçirmekse diğeri kendiliğinden oluştuğundan
Cevap sahibi+1 yıleşin mutlu olduğunu görmek en şiddetli orgazmdan daha tatmin edici. bir bakışı, mimiği ne bile değişmem orgazm olgusunu..
Soran+1 yılAynı şeyleri düşünüyoruz...Ben de sizin gibi Olaya sayısal açıdan bakmanın pek sağlıklı olmadığını, Asıl mutluluğunun sevgilinin zevk aldığını görmek olduğunu, Tabi ki niteliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ama Sevgilimin orgazm olmadığını düşündüğümde mutsuz oluyorum. Yatakta orgazm çığlığı atan bir kadın kadar beni mutlu eden bir şey yoktur...
Cevap sahibi+1 yılbunları aşmış çiftler, o sonuca ulaşır zaten doğal olarak. bazen olmayabilir de ama bunun için siz daha tecrübelisinizdir benden yaş olarak farklı yolları var. ek uyarım gibi.
sevgilinizin sonuca ulaşamaması ne oranda? ilişkiniz düzenli mi ve ortalama nedir süre?
Soran+1 yılBen genel olarak sevgilim orgazm olmadan boşalmıyorum. Arada sırada kendimi tutamadığım oluyor tabikide. Ek uyarım derken İlaç falan kullanmıyorum...
Cevap sahibi+1 yılarada olur bu gayet doğal.
ek uyarım derken bazen org. olamıyor diyorsunuz ya, buna cevaben dedim. oralla olamıyor mu? ya da klitor. uyarımıyla?
Soran+1 yılAslında biraz zor orgazm olanlardan şu anki sevgilim. Üstüne üstlük orgazm olmamk için kendini tuttuğu da oluyor. Bu günlük bazda oluyor nadiren. Daha sonradan oral denemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılyani dediğim iki etkenle org. olamıyor mu?
Soran+1 yılOluyor...Orgazm olurken vajinada ki kasılmaları hissetmek daha haz veriyor bana.
Cevap sahibi+1 yılo zaman zor olanlardan değil. ve her defasında vajinal olması gerekiyor mu sizce? oralla olması yeterli değil mi?
Soran+1 yılVajinal olduğunda aynı anda orgazm yaşama ihtimalimiz daha yüksek oluyor. Vajinal orgazmın daha çok haz verdiğini düşünüyorum. Siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki
Cevap sahibi+1 yılvaj. olması içinde altta yazdığım iki etkenden birini devreye sokabilirsiniz. eş zamanlı klitor. uyarımı yapılabilinir. daha kolay sonuca götürür.
Soran+1 yılBilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bazen o yolları kullanıyorum zaten. Aynı anda vajina çevresini okaşamalar ve göğüs uçlarını ve çevresini...gibi... Ama desteksiz olarak orgazmı yaşatmak daha iyi hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
onu mu daha iyi hissettiriyor sizi mi? ve neden?
Soran+1 yılBeni tabiki..Bunu açıklaması biraz zor olabilir. Kendine olan güvenim artıyor...
Cevap sahibi+1 yıltamamen salt kend etkiniz sanıyorsunuz sanırım.. ama bu şekilde her zaman kadın vaj. olmayabilir. uyarım olmadan. yanlış mıyım?
Soran+1 yılBirinci orgazmda sorun olmuyor. İkinci bayağı bir zaman alıyor. Şu nu söylemeden geçemeyeceğim ön sevişmeyi yeterince uzun tuttuğumdan emin olabilirsiniz. Gerekli uyarıcı hareketleri yapıyorum. Oral vs. Vajina iyice ıslanmadan ilişkiye başlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılilkinde olduktan sonra ikinci için zaman gerekir ama normal uyarım olmasın diyorsanız. ilkinde de yine hemen olmayabilir. ortalama ne kadar süreç de oluyor ilkini?
Soran+1 yıl15-20 dakika..Aslında bazen kendim hiç boşalmadan sevgilimin ikinci defa orgazm olması için çaba sarfediyorum. Vajinadan hiç çıkmadan ikinci bir orgazmın peşine düşüyorum. Beni o zorluyor daha çok.
Cevap sahibi+1 yılbunu misyonerle mi oluyor?
ama yanılıyorsunuz. ikinci hemen olamaz ki. aslında olurda sizin şartlarınızda olamaz. üst üste 3 kesde olur. ama sizin dediğiniz şekilde uyarım olmaksızın olmaz.
Soran+1 yılBir çok pozisyon değişimi yapıyoruz. İkinci tabi kide çok zorlama oluyor. Ama ben de o heyecan ve tutkuyla vajinanın içinden çıkmak istemiyorum. Siz uyarım derken ara verip tekrar bir ön sevişme veya ara sevişmeden mi bahsediyorsunuz...
Cevap sahibi+1 yılgenelde hangi pozis. da oluyor org?
hayır. sizin şartlarda ikincisi hemen olamaz. olanak dışı.
ama uyarım olsa üst üste iki, üç de olabilir. neden hiç uyarım olmasın beklentisini güdüyorsunuz? her kadın uyarım olmadan org. olamaz ki.
Soran+1 yılOnun üste olduğu pozisyonlarda, misyoner ve doggy pozisyonunda oluyor. Uyarım konusunu açık seçik yazarsanız çok memnun olacağım...Uyarımdan kastınız nedir...Utanmadan yazarsanız bende çok daha rahat anlamış olacağım...
Cevap sahibi+1 yılokunduğundan rahat olamıyırm açıkçası..
dog.de olması güğç değil mi kadın için? ve neden uyarıa kapalısınız bu kadar?
Soran+1 yılKim olduğunuzu kimse bilmiyor sonuçta. Uyarmaya karşı değilim.Ama sizin uyarma dediğiniz şeyin tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlamış olsam..Daha net söyleyeceğim size...
Cevap sahibi+1 yıldog.de olması güç değil mi kadın için? bu pozisyonda genelde bayan org. olmaz. zevk alabilir ama dediğim gibi org. olmaz. yanılıyor muyum?
Soran+1 yılHaklısınız.4-5 günlük dönemler araya girince olabiliyor.Erkeğin daha çok iradesine hakim olması gerekiyor bu pozisyonda.
Cevap sahibi+1 yıliradeyle direk ilintili değil. bu pozisyon d.. de kadın zevk alabilir ama org. olmaz yani. süreden bağımsız. yarım saatte sürebilir salt bu pozis.da iken.
ben yanılıyor muyum acaba?
Soran+1 yılBir çok kadına göre farklılık gösterebilir bu. Çok sık olmasada bu pozisyonda orgazm yaşayan partnerlerim oldu. Siz sanırsam daha çok misyoner pozisyonunda orgazm olan kadınlardansınız.
Cevap sahibi+1 yılhayır değil. ama bu pozis. da dediğim süre bile olsa yarım saat civarı yinede zor olur diye öngörüm.
ben hiç misyo. de olmadım ama zevk almadım anlamına gelmez tabi.ser, ide olsa eşim nedense ben olamıyorum klasikde.
bu da belki çok normal değil ama realitem bu. misyo.de nasıl olunur mesela? dik açıyla mı? seri mi, tamamen gir..p- çık..ak mı yoksa belli kısmı kadının iç..de kalarak mı?
Soran+1 yılAslında öyle bir yöntemi yok, Dik açıyla girince olur diye bir şey yok, seri veya yavaş yavaş giriş çıkış yapmayı erkek eşinin zevk oranına göre ayarlar. Bazen seri giriş çıkış çok zevk vermeyebilir. Tamamen şartlara bağlı bir durum. Aletin vajinadan temasını kesmemesi çok haz verebileceği gibi Bazen aletin tamamen dışarı çıkıp hafiften zorlayarak girmesi kadına zevk verebilir... Sen hangi pozisyonda orgazm oluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılÜstte, yüz yüze dönük yan yatarak, dog..de ama bahs ettiğim ek uyarımla klitori.eş zamanlı.
Soran+1 yılEk uyarımları bir açıkla lütfen...
Cevap sahibi+1 yılmisyoner de ortalama ne kadar sürede olunuyor org. ortalama?
bu pozisyonda 1 saatten fazla sürüyor ama ben sanırım olamıyorum bunda.
Soran+1 yılBir saat çok uzun bir süre. Orgazm için fazlasıyla yeterli.Orgazm olduğunda vajinada kasılmalar olur erkek bunu hissedebilir...
Cevap sahibi+1 yılmisyonerde olamıyorum işte. bunu nasıl başarabiliirm? bunun dışında altta yazdıklarımda oluyorum ama bunuda aşmak isterim doğrusu.
kasılmalar sorumdan farklı bir boyut sanırım. cevaplama şansınız var mı?
ne kadar sürede oluyorlar diye sormuştum.
Soran+1 yılen geç 15- 20 dakikada oluyorlar. Ama dediğim gibi kadınına göre değişir. Henüz orgazmı yaşamamış bir çok kadının olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Siz şanslılar arasındasınız. Bir çok kadın erkeğin ağırlığını üzerlerinde hissetmekten haz aldığını söylemişti bana. Misyoneri önemli kılan bu olsa gerek.
Cevap sahibi+1 yılbende de tersine hiç sevmiyorum ağırlığı. bende bir terslik var sanırım:)
mesela genelden bir link paylaşılmış. misyoner 9 numara, paylaşmak istemezdim erotik görüntüden dolayı ama izah edemeyeceğimi düşündüğümden linki kopyalıyorum.
https://hizliresimyukle.com/image/4HY bunu mu kast ediyorsunuz?
Soran+1 yılEvet...Zevkler tartışılmaz...1 numara da favorilerim arasındadır.Uygulaması biraz zor ama...
Cevap sahibi+1 yılbu dediğimde ezilme hissi oluyor. bayanlardan bu tepkiyi aldınız mı?
Soran+1 yılDirseklerimi kullanıyorum. Bütün ağırlığımı kadına yansıtmam...
Cevap sahibi+1 yıltamam dirsek kullanımı olduğu haline diyorum bende. çok kilolud a değil ama 92- 93 kilo. yinede ağır geliyor. bende normalim. ne zayıf- ne kilolu. orta.
Soran+1 yılTamamen zevk meselesi. Bazı kadınlar biraz ezilmekten hoşlanıyor. Sen hoşlanmıyorsun. Senin pozisyonların 5,6 ve 8 olabilir.
Cevap sahibi+1 yılsekiz çok acıtıyor nedense.
Soran+1 yılO zaman 6:)) Her şeyi kendin ayarlayacaksın...
Cevap sahibi+1 yılyok o kadarda hükm konumunda olmayı sevmem.dengeleniyor bir şekilde:)
Soran+1 yılOnlar hangi pozisyonda bir birine kenetleneceğini çok iyi biliyorlar:))
Cevap sahibi+1 yılonlar derken:) rsimdekiler mi?:)
Soran+1 yılYok..Vajina ve Penisden bahsediyorum. Hiç olmaz denilen pozisyonlarda bir birini buluyorlar...
Cevap sahibi+1 yılha evet. spontan doğal akışa uygun sanırım.
kegel yapan kadınla deneyiminiz oldu mu?
Soran+1 yılBilmiyorum ki...Sormadım hiç..Kadınlar her şeyi anlatmazlar zaten:))
Soran+1 yılbilerek veya bilmeyerek yapanlar oluyor tabi...Penisi sıkıştırdığınızda daha çok zevk alıyormusunuz?
Cevap sahibi+1 yılbuda zor anlatılacak bir alan. örtülü anlatmaya çalışayım..
ilişki esnasında sizin...nızı sıkıp- bırakma gibi.
Soran+1 yılmesajla yazarsanız sevinirim Serdarkartepe
Cevap sahibi+1 yılbilmeyerek yapan oluyoru açar mısınız? ilişki boyunca mı bilmeden yapılan bir olgu bu?
Cevap sahibi+1 yılsiz yanıtlamışsınız zaten. bihaber değilmişsiniz:)
Soran+1 yıldeneme yanılma yoluyla öğrenilen bir çok şey var
Cevap sahibi+1 yılbilmeyerek yapmayı açan bir cevap değil sanırım bu yanıt değil mi:)
Soran+1 yılevet:)) Kegel egzersizi olarak değilde, zevki arttıran bazende orgazmı geciktiren hareket olarak yapılıyor...
Cevap sahibi+1 yılsiz yani erkek mi yapıyor? çünkü kadın neden geciktirsin orga..mı?
Soran+1 yılOrgazmdan sonra zevk alma olayı azalır. Kadında erkekte orgazmı geciktirebilirler. Daha fazla haz almak için. Orgazm Mutlu sondur...Mutlu ama son bulur haz alam duygusu...Giriş çıkış esnasında alınan zevki devam ettirmek için orgazmı geçiktiren kadınlar biliyorum...
Cevap sahibi+1 yılbu geciktirmek içinse tam tersine hızlandırır:)) bu onun için yapılmıyor. bundan bağımsız tamamen.
şöyle açıklayabilirim. sizin oranızı ritmik sıkıp- bırakma oluyor mu kadın tarafından? bu istemsiz veya istemli sizin kanaatiniz nedir?
Soran+1 yılOrgazm yaklaşıncaya kadar sıkıştırmak, orgazm olacağını anladığında tekrar eski hale dönmek...bir kaç kez zirveye tırmanıp tam zirveye çıkacakken kendini bırakmak...Nasıl anlatayım. tam gaz giderken arabayı boşa alıp hızı düşürmek, daha sonra tekrar gazlamak gibi bir şey:))
Cevap sahibi+1 yılyani sıkıştırıyorlar ve bunu çok normal, yaygın olarak mı yapıyorlardı?
normalde neden kadın geciktirsin org.ı bu doğasına aykırı olayın. aklım alamadı şahsen:)
olur tekrar olur yani. niye geciktirsin.
ve bu sıkmayı siz hissediyor musunuz genelde? ritmik sıkıp bırakma kısa aralıklarla düzenli.
Soran+1 yılTabiki hissediyorum. Orgazmı geciktirmeyi deneyin. Belki daha çok zevk alırsınız.Siz gece de kaç defa orgazm oluyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılo halde sizin beraber olduğunuz kadınlar bunu yapıyorlar demek ki.
sıkıp- bırakma ilişki süresince ama. yarım saat boyunca yani.siz sıkışmış gibi hissediyor musunuz?
Soran+1 yılBütün bir ilişki boyunca değil. Belirli aralıklarla. Ne kadar sıkıştırsalar bile kaygan ortamda beni tutmak mümkün mü:))
Cevap sahibi+1 yıltutmak için değil ki o. mesela yarım saat sürdü diyelim. ilk beş dkdan sona kadar sürmez mi bu sıkıp- bırakmalar ritmik?
Soran+1 yılEspri olarak tutmaktan bahsettim:))5 dakika sürer, sonraki 3-5 dakika yapmayabilir. Bu kadının isteğiyle alakalı. Yarım saat sürekli yapana denk gelmedim. Şanssızım bu konuda galiba...
Cevap sahibi+1 yılbeş dk. süre değildi söylemim:)
ilk beş dakikadan sonra başlayıp, ilşkinin süresi boyunca devam eden bir olguydu.. yani yarım saat sürüyorsa 25 dk gibi.yoksa her saniye elbette olmaz. sürece yayılacak şekilde.
siz hissediyorsunuz değil mi sıkma- bırakma ilşki boyunca her dk olmasa da.
Soran+1 yılTabiki hissediyorum. Çok zevk veriyor...Siz bu tarz şeyleri çok sık yapıyorsunuz sanırım...
Cevap sahibi+1 yıldediğim süreçte mi? yarım saatin tamamına yayılan ama her dk olmaz tabi düzenli.
Soran+1 yılEvet...Ben müsadeni istiyorum...Hoş sohbetin için teşekkür ederim...İlk ve son sohbetimiz oldu galiba...İyi geceler...
Cevap sahibi+1 yılmüğsadenizi isteyeyim çıkmam lazım. iyi geceler.
Soran+1 yılAynı anda müsade istemişiz...Hoşcakalın
Cevap sahibi+1 yıleş zamanlı. sanırım eş güdümlü hayat işte:) müsadenizle ben çıkıyorum.
Soran+1 yıl<müsade sizin..
Soran+1 yılmrb, buralarda mısınız?
Cevap sahibi+1 yılbuyrun burdayım.
Soran+1 yılhoş geldiniz:))
Cevap sahibi+1 yılhoş bulduk:)
+1 yılEn az 1 saat. Tecrübeyle sabit.
00 Yorumla
+1 yıl1 saat lazım en az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 saat lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişirken bir erkek en az kaç dakika içinizde kalırsa mutlu olursunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler