• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Sevişirken bir erkek en az kaç dakika içinizde kalırsa mutlu olursunuz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(45 üstü)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Sorum kadınlara ;Sevişme esnasında bir erkek en az kaç dakika içinizde kalırsa mutlu olursunuz?
Sevişirken bir erkek en az kaç dakika içinizde kalırsa mutlu olursunuz?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• FreeNile
    FreeNile Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 76%
    +1 yıl

Ön sevişmede ve birleşme esnasındaki uyarılmaya bağlı bu. Dolayısıyla, verilen dikkat ve işlev ne kadar iyi olursa o kadar çabuk ulaşılır orgazma. "Mutlu olmak" için orgazma ulaşmak gerekmiyor ayrıca.

Kendi adıma konuşmak gerekirse, minimum 20-30 dakika diyebiliim. Bu iyi şartlar için geçerli tabii.

1
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orgazma ulaşmadan mutlu olunabilir mi? Cesaretin için tebrik ederim.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Tebrik gerektiren bir şey olmamalı cesaret, en azından bu kadarı.

Orgazma ulaşmadan da mutlu olunabilir elbette. Mutlu olmak, yalnızca ilişkinin sonunda değil, ilişki esnasında klitoris uyarılması ile ve birçok diğer pozisyonla da yaşanır. Mutlu olmanın küçük bir boyutu bu da.

Bir de diğer mutlu olmak var, o da sırf karşıdaki insanı, partneri mutlu etmekten geçer. Karşıdaki insan mutlu olunca mutlu olmak da var yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bu soruyu ciddi olarak sormuştum. Art niyetsiz olarak. Sizin de dediğiniz gibi asıl mutluluk partnerinizi mutlu etmektir. Erkeklerde orgazma ulaşmak daha kolay oluyor.Aşırı uyarılmaya rağmen orgazma ulaşılamaması bazı ağrılara sebep oluyor bildiğim kadarıyla.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Erkekte ulaşılan orgazm değil. Erkekte orgazma ulaşmak başka bir boyut. Erkeğin boşalması, orgazmdan alınan zevkin belki de yarısıdır.

Ben yaşadığım ilişkilere göre söyleyebilirim ki, öyle bir fiziksel ağrım olmadı hiç. Erkekte olabilir, hatta buna İngilizce "blue balls" deniliyor yanlış hatırlayamıyorsam. Ağrı ile birlikte aşırı hassasiyet, ayrıca boşalamama durumu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınların orgazm olması elbette biz erkeklere göre daha şiddetli zevk içeriyor. Orgazma ulaşmamış bayan partner hala sevişmek isterken erkek aynı iştahla sevişmek istemeyebilir. Bu da ilişkileri çekilmez hale getirebilir.Bir de çabucak orgazm olabilen kadınlar var. Dünyanın en şanslıları onlar olsa gerek.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Gerçekten güzel bir hediye. Genetik ve hormonel olgulardan dolayı bu. Çoğu ayrlığı da cinsel geçimsizliğe bağlıyorum hatta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben daha ileri gidip, Cinsel açıdan mutlu bir kadının sevgilisinin bir çok davranışını mazur göreceğini düşünüyorum.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Mutlu olmayı bilen, yetinebilen* birisi olması şart. Veya partnerini ciddi anlamda seven.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınların sayılardan pek hoşlanmadığını biliyorum. Haftada kaç cinsel birleşme bir kadını mutlu eder. Daha fazlası tabi ki istenir ama yeterli düzeyde olanı merak ediyorum.(Orgazma ulaşıldığını var sayarsak)

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Kadından kadına değişir bu durum. Haftada bir kez yaşanması yeterli olacakken, tercihler doğrultusunda her gün bile olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizin özelinizde sormak istemiştim aslında. Ama yanlış anlaşılmakta istemiyorum açıkcası...

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Benim özelimin pek bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
      Her neyse. Cinselliğe çok düşkün birisi olmadığımdan dolayı, uzun süreli beraber olduğum bir insanla haftada bir-iki arası olabilir. Ancak ilişkinin başlama süresi kısaysa bu uzayabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinselliği yaşayan insanlar düşkünlük belirtisi göstermezler. Sapkınlık, cinselliğe ulaşılamadığı anlarda baş gösterir.Bu soruları sorma amacım dürüst ve gerçekci cevaplar alabilmek için. İnsan sevdiği bir erkeğe dürüstce cevap veremeyebilir.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Her konuda, her soruya verdiğim cevaplar, son derece dürüst cevaplar. Dürüstlük, ilkelerim arasında başlarda yer alıyor.

Cinselliğe düşkün olma durumu yalnızca sapkınlık ile açıklanamaz. Başka nedenler de olabilir. Ancak dediğiniz doğru.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkındayım. Dürüst cevaplarınız ve hoş yaklaşımınız için teşekkür ederim.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Rica ederim.
      İyi günler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi tatiller..

Yorumla
    • Titero
      Titero
      +1 yıl

İnsanlar bir bayanın bu şekilde bilgili düzenli anlatım yapmasını yadırgayabilir. Cinsel konularda alışılmışın dışındasın o yüzden cesaret anlamında takdir edilebilirsin.

Yorumla
    • Shapia
      Shapia
      +1 yıl

Merhaba

Konulara verdiğiniz mantıklı cevaplardan ötürü ve düzgün Türkçe kullanımından dolayı tebrik ederim. Senin mesajlarını okumak keyif veriyor.

Hayırlı geceler.

Yorumla
    • FreeNile
      FreeNile
      +1 yıl

Teşekkür ederim.
      Ancak benim demek istediğim, cinsellik konusunda özgürce cevap vermek, alışılmışın dışı olarak karşılanmamalı. Çünkü normal olması gerektiğini düşündüğüm şey bu.

Bunun dışında bilgimin ve anlatımımın takdir edilmesi beni mest eder. Teşekkür ederim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ares-
    Ares- Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Ön sevişmenin süresi ve kalitesine göre değişir bence..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

süreden ziyade ruhen tatmin olması lazım kadının.

1
    88 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ruhen tatmin olmaktan kasıt nedir? Üç-Beş dakika içinde boşalan bir erkek sizi mutlu edebilir mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ruhen tatmin, kadın dilinden anlayan. yatağa kadar gidilen süreç. eğer kırıcıysa erkek kadın zaten yatmak da istemez. bunu kast ettim.
      Diğer sorunuza cevabım, hayır çok kısa değil mi süre?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

3-5 dakika tabi ki az. Her şeyin olgunlaştığı cinsel ilişkinin cinsel uzuvlar aracılığıyla devam ettirildi sürenin ne kadar olaması gerektiği konusunda bilginize başvurmuştum. Ben bu sürenin en az 25-30 dakika olması gerektiğini düşünenlerdenim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bence cşinsellik sebep değil sonuç. Altta da buna kısmen yer verdim. sonucua gelirsek yani cinselie. sebeplerin doğru adımlara gerçekleştiğini var sayarak, orgazmın o kadar da önemli kalmıyor tatminlikte. kadın içi sevdiği ile yakınlık kurması bile yeterlki olabiliyor. sevdiği derken bende bu sıfatın anlam bulmuş hali kocamdır. sevgili ile yaşamayı doğru bulanlardan değilim. bu ayrı boyutu tabi sorunuzla direk ilintili değil. bağımsız sayılır kısmen de olsa.

süreye gelirsek orgazmı bu ilşki sürecinden ayrı tutarsak etkileşim i, çin oldukça iyi bir süre. ama uzun süre ara verilince bu kadar sürme olasılığı düşük sanki. düzenli ilşkilerde mümkün bu.
      birde bir etken daha var bunu zorlaştıran oıda kadının kegel yapabilmesi. orda da erkeğin köntrolü daha da zorlaşabiliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında süreyi ön plana çıkaran kadının orgazm olup olamaması.Kadının orgazm olmasından sonra penis kadına acı verebiliyor. Bugün ikinci defa orgazm olmadan da cinsel açıdan tatmine ulaşılabileceğini söyleyen bir kadına rastladım. Bunu tam olarak açıklar mısınız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ikinci defa olmadan da tatmine ulaşacağını söylediğine göre, normalde standart en az iki olması lazım. sizce böyle genel bir kanı mı var ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış anlaşıldım. Daha önce bir kadın üye aynı şeyi paylaştı. Orgazm olmadan da tatmin olmak. Bunu açıklamanızı istemiştim. Sürekli beraberliklerde üst üste 2 defa seks yapmaktansa takip eden günlerde birer kez seks yapmak tercihimdir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kusura bakmayın gecikmeme nette değildim. affola.
      evet orgazm o kadarda beklenen bir sonuç olmasa gerek. ama bu değişkendir tabi nesnellik söz konusu.
      kendi kanaatim, paylaşılan anın haz vermesi. sonuç orgazmla biterse buda ekstra olur. ki genelde de biter zaten birbirini tanıyan uyum olan çiftlerde.
      sürekli- düzenli birliktelikte ben sayı üzerine inşa edilmesini çok doğru bulmuyorum. olay matematik değil ki.. Bazen bir olur sayı bazende ardışık iki, iç. bunu belirleyen de kişilerin beklentileridir.
      Yine kanaatimce, tek sefer uzun süreli bir ilişkiyle ikinciye gereksinim duyulmayacağı yönünde. önemli olan nitelik, nicelikler anlamsız kalır değil mi?
      Ufak bir ayrıntı daha. sürekli orgazm olmayı beklemem şahsen bunu bencillik olarak görürüm. zaten o amaçla yatılmaz ki. o sonuca götürür zaten eğer ki uyum varsa. org. odaklı beraberlik düşüncesi de sağlıklı değil. böyle düşünen genelde de olur zaten.
      ve esas soru, maç mutlu zaman geçirmekse diğeri kendiliğinden oluştuğundan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eşin mutlu olduğunu görmek en şiddetli orgazmdan daha tatmin edici. bir bakışı, mimiği ne bile değişmem orgazm olgusunu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı şeyleri düşünüyoruz...Ben de sizin gibi Olaya sayısal açıdan bakmanın pek sağlıklı olmadığını, Asıl mutluluğunun sevgilinin zevk aldığını görmek olduğunu, Tabi ki niteliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ama Sevgilimin orgazm olmadığını düşündüğümde mutsuz oluyorum. Yatakta orgazm çığlığı atan bir kadın kadar beni mutlu eden bir şey yoktur...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunları aşmış çiftler, o sonuca ulaşır zaten doğal olarak. bazen olmayabilir de ama bunun için siz daha tecrübelisinizdir benden yaş olarak farklı yolları var. ek uyarım gibi.
      sevgilinizin sonuca ulaşamaması ne oranda? ilişkiniz düzenli mi ve ortalama nedir süre?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben genel olarak sevgilim orgazm olmadan boşalmıyorum. Arada sırada kendimi tutamadığım oluyor tabikide. Ek uyarım derken İlaç falan kullanmıyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

arada olur bu gayet doğal.
      ek uyarım derken bazen org. olamıyor diyorsunuz ya, buna cevaben dedim. oralla olamıyor mu? ya da klitor. uyarımıyla?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında biraz zor orgazm olanlardan şu anki sevgilim. Üstüne üstlük orgazm olmamk için kendini tuttuğu da oluyor. Bu günlük bazda oluyor nadiren. Daha sonradan oral denemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani dediğim iki etkenle org. olamıyor mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oluyor...Orgazm olurken vajinada ki kasılmaları hissetmek daha haz veriyor bana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman zor olanlardan değil. ve her defasında vajinal olması gerekiyor mu sizce? oralla olması yeterli değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vajinal olduğunda aynı anda orgazm yaşama ihtimalimiz daha yüksek oluyor. Vajinal orgazmın daha çok haz verdiğini düşünüyorum. Siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

vaj. olması içinde altta yazdığım iki etkenden birini devreye sokabilirsiniz. eş zamanlı klitor. uyarımı yapılabilinir. daha kolay sonuca götürür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bazen o yolları kullanıyorum zaten. Aynı anda vajina çevresini okaşamalar ve göğüs uçlarını ve çevresini...gibi... Ama desteksiz olarak orgazmı yaşatmak daha iyi hissettiriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim.
      onu mu daha iyi hissettiriyor sizi mi? ve neden?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni tabiki..Bunu açıklaması biraz zor olabilir. Kendine olan güvenim artıyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamamen salt kend etkiniz sanıyorsunuz sanırım.. ama bu şekilde her zaman kadın vaj. olmayabilir. uyarım olmadan. yanlış mıyım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birinci orgazmda sorun olmuyor. İkinci bayağı bir zaman alıyor. Şu nu söylemeden geçemeyeceğim ön sevişmeyi yeterince uzun tuttuğumdan emin olabilirsiniz. Gerekli uyarıcı hareketleri yapıyorum. Oral vs. Vajina iyice ıslanmadan ilişkiye başlamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ilkinde olduktan sonra ikinci için zaman gerekir ama normal uyarım olmasın diyorsanız. ilkinde de yine hemen olmayabilir. ortalama ne kadar süreç de oluyor ilkini?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

15-20 dakika..Aslında bazen kendim hiç boşalmadan sevgilimin ikinci defa orgazm olması için çaba sarfediyorum. Vajinadan hiç çıkmadan ikinci bir orgazmın peşine düşüyorum. Beni o zorluyor daha çok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunu misyonerle mi oluyor?
      ama yanılıyorsunuz. ikinci hemen olamaz ki. aslında olurda sizin şartlarınızda olamaz. üst üste 3 kesde olur. ama sizin dediğiniz şekilde uyarım olmaksızın olmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir çok pozisyon değişimi yapıyoruz. İkinci tabi kide çok zorlama oluyor. Ama ben de o heyecan ve tutkuyla vajinanın içinden çıkmak istemiyorum. Siz uyarım derken ara verip tekrar bir ön sevişme veya ara sevişmeden mi bahsediyorsunuz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

genelde hangi pozis. da oluyor org?
      hayır. sizin şartlarda ikincisi hemen olamaz. olanak dışı.
      ama uyarım olsa üst üste iki, üç de olabilir. neden hiç uyarım olmasın beklentisini güdüyorsunuz? her kadın uyarım olmadan org. olamaz ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun üste olduğu pozisyonlarda, misyoner ve doggy pozisyonunda oluyor. Uyarım konusunu açık seçik yazarsanız çok memnun olacağım...Uyarımdan kastınız nedir...Utanmadan yazarsanız bende çok daha rahat anlamış olacağım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

okunduğundan rahat olamıyırm açıkçası..
      dog.de olması güğç değil mi kadın için? ve neden uyarıa kapalısınız bu kadar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kim olduğunuzu kimse bilmiyor sonuçta. Uyarmaya karşı değilim.Ama sizin uyarma dediğiniz şeyin tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlamış olsam..Daha net söyleyeceğim size...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dog.de olması güç değil mi kadın için? bu pozisyonda genelde bayan org. olmaz. zevk alabilir ama dediğim gibi org. olmaz. yanılıyor muyum?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız.4-5 günlük dönemler araya girince olabiliyor.Erkeğin daha çok iradesine hakim olması gerekiyor bu pozisyonda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iradeyle direk ilintili değil. bu pozisyon d.. de kadın zevk alabilir ama org. olmaz yani. süreden bağımsız. yarım saatte sürebilir salt bu pozis.da iken.
      ben yanılıyor muyum acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir çok kadına göre farklılık gösterebilir bu. Çok sık olmasada bu pozisyonda orgazm yaşayan partnerlerim oldu. Siz sanırsam daha çok misyoner pozisyonunda orgazm olan kadınlardansınız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır değil. ama bu pozis. da dediğim süre bile olsa yarım saat civarı yinede zor olur diye öngörüm.
      ben hiç misyo. de olmadım ama zevk almadım anlamına gelmez tabi.ser, ide olsa eşim nedense ben olamıyorum klasikde.
      bu da belki çok normal değil ama realitem bu. misyo.de nasıl olunur mesela? dik açıyla mı? seri mi, tamamen gir..p- çık..ak mı yoksa belli kısmı kadının iç..de kalarak mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında öyle bir yöntemi yok, Dik açıyla girince olur diye bir şey yok, seri veya yavaş yavaş giriş çıkış yapmayı erkek eşinin zevk oranına göre ayarlar. Bazen seri giriş çıkış çok zevk vermeyebilir. Tamamen şartlara bağlı bir durum. Aletin vajinadan temasını kesmemesi çok haz verebileceği gibi Bazen aletin tamamen dışarı çıkıp hafiften zorlayarak girmesi kadına zevk verebilir... Sen hangi pozisyonda orgazm oluyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üstte, yüz yüze dönük yan yatarak, dog..de ama bahs ettiğim ek uyarımla klitori.eş zamanlı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ek uyarımları bir açıkla lütfen...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

misyoner de ortalama ne kadar sürede olunuyor org. ortalama?
      bu pozisyonda 1 saatten fazla sürüyor ama ben sanırım olamıyorum bunda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir saat çok uzun bir süre. Orgazm için fazlasıyla yeterli.Orgazm olduğunda vajinada kasılmalar olur erkek bunu hissedebilir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

misyonerde olamıyorum işte. bunu nasıl başarabiliirm? bunun dışında altta yazdıklarımda oluyorum ama bunuda aşmak isterim doğrusu.
      kasılmalar sorumdan farklı bir boyut sanırım. cevaplama şansınız var mı?
      ne kadar sürede oluyorlar diye sormuştum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en geç 15- 20 dakikada oluyorlar. Ama dediğim gibi kadınına göre değişir. Henüz orgazmı yaşamamış bir çok kadının olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Siz şanslılar arasındasınız. Bir çok kadın erkeğin ağırlığını üzerlerinde hissetmekten haz aldığını söylemişti bana. Misyoneri önemli kılan bu olsa gerek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende de tersine hiç sevmiyorum ağırlığı. bende bir terslik var sanırım:)
      mesela genelden bir link paylaşılmış. misyoner 9 numara, paylaşmak istemezdim erotik görüntüden dolayı ama izah edemeyeceğimi düşündüğümden linki kopyalıyorum.
      https://hizliresimyukle.com/image/4HY bunu mu kast ediyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet...Zevkler tartışılmaz...1 numara da favorilerim arasındadır.Uygulaması biraz zor ama...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu dediğimde ezilme hissi oluyor. bayanlardan bu tepkiyi aldınız mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dirseklerimi kullanıyorum. Bütün ağırlığımı kadına yansıtmam...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam dirsek kullanımı olduğu haline diyorum bende. çok kilolud a değil ama 92- 93 kilo. yinede ağır geliyor. bende normalim. ne zayıf- ne kilolu. orta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamamen zevk meselesi. Bazı kadınlar biraz ezilmekten hoşlanıyor. Sen hoşlanmıyorsun. Senin pozisyonların 5,6 ve 8 olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sekiz çok acıtıyor nedense.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman 6:)) Her şeyi kendin ayarlayacaksın...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok o kadarda hükm konumunda olmayı sevmem.dengeleniyor bir şekilde:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlar hangi pozisyonda bir birine kenetleneceğini çok iyi biliyorlar:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

onlar derken:) rsimdekiler mi?:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok..Vajina ve Penisden bahsediyorum. Hiç olmaz denilen pozisyonlarda bir birini buluyorlar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ha evet. spontan doğal akışa uygun sanırım.
      kegel yapan kadınla deneyiminiz oldu mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ki...Sormadım hiç..Kadınlar her şeyi anlatmazlar zaten:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bilerek veya bilmeyerek yapanlar oluyor tabi...Penisi sıkıştırdığınızda daha çok zevk alıyormusunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

buda zor anlatılacak bir alan. örtülü anlatmaya çalışayım..
      ilişki esnasında sizin...nızı sıkıp- bırakma gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mesajla yazarsanız sevinirim Serdarkartepe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bilmeyerek yapan oluyoru açar mısınız? ilişki boyunca mı bilmeden yapılan bir olgu bu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

siz yanıtlamışsınız zaten. bihaber değilmişsiniz:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

deneme yanılma yoluyla öğrenilen bir çok şey var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bilmeyerek yapmayı açan bir cevap değil sanırım bu yanıt değil mi:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet:)) Kegel egzersizi olarak değilde, zevki arttıran bazende orgazmı geciktiren hareket olarak yapılıyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

siz yani erkek mi yapıyor? çünkü kadın neden geciktirsin orga..mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orgazmdan sonra zevk alma olayı azalır. Kadında erkekte orgazmı geciktirebilirler. Daha fazla haz almak için. Orgazm Mutlu sondur...Mutlu ama son bulur haz alam duygusu...Giriş çıkış esnasında alınan zevki devam ettirmek için orgazmı geçiktiren kadınlar biliyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu geciktirmek içinse tam tersine hızlandırır:)) bu onun için yapılmıyor. bundan bağımsız tamamen.
      şöyle açıklayabilirim. sizin oranızı ritmik sıkıp- bırakma oluyor mu kadın tarafından? bu istemsiz veya istemli sizin kanaatiniz nedir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orgazm yaklaşıncaya kadar sıkıştırmak, orgazm olacağını anladığında tekrar eski hale dönmek...bir kaç kez zirveye tırmanıp tam zirveye çıkacakken kendini bırakmak...Nasıl anlatayım. tam gaz giderken arabayı boşa alıp hızı düşürmek, daha sonra tekrar gazlamak gibi bir şey:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani sıkıştırıyorlar ve bunu çok normal, yaygın olarak mı yapıyorlardı?
      normalde neden kadın geciktirsin org.ı bu doğasına aykırı olayın. aklım alamadı şahsen:)
      olur tekrar olur yani. niye geciktirsin.
      ve bu sıkmayı siz hissediyor musunuz genelde? ritmik sıkıp bırakma kısa aralıklarla düzenli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabiki hissediyorum. Orgazmı geciktirmeyi deneyin. Belki daha çok zevk alırsınız.Siz gece de kaç defa orgazm oluyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o halde sizin beraber olduğunuz kadınlar bunu yapıyorlar demek ki.
      sıkıp- bırakma ilişki süresince ama. yarım saat boyunca yani.siz sıkışmış gibi hissediyor musunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bütün bir ilişki boyunca değil. Belirli aralıklarla. Ne kadar sıkıştırsalar bile kaygan ortamda beni tutmak mümkün mü:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tutmak için değil ki o. mesela yarım saat sürdü diyelim. ilk beş dkdan sona kadar sürmez mi bu sıkıp- bırakmalar ritmik?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Espri olarak tutmaktan bahsettim:))5 dakika sürer, sonraki 3-5 dakika yapmayabilir. Bu kadının isteğiyle alakalı. Yarım saat sürekli yapana denk gelmedim. Şanssızım bu konuda galiba...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

beş dk. süre değildi söylemim:)
      ilk beş dakikadan sonra başlayıp, ilşkinin süresi boyunca devam eden bir olguydu.. yani yarım saat sürüyorsa 25 dk gibi.yoksa her saniye elbette olmaz. sürece yayılacak şekilde.
      siz hissediyorsunuz değil mi sıkma- bırakma ilşki boyunca her dk olmasa da.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabiki hissediyorum. Çok zevk veriyor...Siz bu tarz şeyleri çok sık yapıyorsunuz sanırım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dediğim süreçte mi? yarım saatin tamamına yayılan ama her dk olmaz tabi düzenli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet...Ben müsadeni istiyorum...Hoş sohbetin için teşekkür ederim...İlk ve son sohbetimiz oldu galiba...İyi geceler...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

müğsadenizi isteyeyim çıkmam lazım. iyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı anda müsade istemişiz...Hoşcakalın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eş zamanlı. sanırım eş güdümlü hayat işte:) müsadenizle ben çıkıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

<müsade sizin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mrb, buralarda mısınız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

buyrun burdayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hoş geldiniz:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hoş bulduk:)

Yorumla
  • LastFarfan37
    LastFarfan37 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

En az 1 saat. Tecrübeyle sabit.

0
    0 Yorumla
  • nicktirgitbeyaaa
    nicktirgitbeyaaa Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

1 saat lazım en az

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2 saat lazım

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişirken bir erkek en az kaç dakika içinizde kalırsa mutlu olursunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek size en fazla kaç dakika dayanabilir? 20 cevap verildi
Sevgiliniz, sizinle uzun süre seks yapmak istemeyen biri olsa onunla ne kadar süre sevgili... 16 cevap verildi
Sevişme süreniz kaç dakika? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨