yani gerçekci olalım , sevişme süreniz toplamda kaç dakika sürüyor?

13.30 gibi başlayıp 17 gibi bittiği olmuştu
maaşallah gayet başarılı, ama ortalama nekadar
Ortalama da böyle istesem daha da uzun olurdu işlerim vardı bıraktım
Sallama bir şey olmuş seninki
@ahmetbjgjfd Sallamalı herhangi bir şey olmadı tarzım da değil
1 dakika 49 saniye. Elhamdülillah
Cevap
11Cevap
Eşimin orgazm süresine göre değişiyor. 2-3gunde yaparsak 40dk'da orgazm oluyor. Ertesini günü 1 saat yaparsak devamlı istiyor bu sefer. 1 hafta yapmadıysak 30dk olmadan kendinden geçiyor. Yani 30-60 dk arası
en net cevap oldu
Ortalam 25 dkkayi geçirmem. Çünkü kadınlarda bir süre sonra kuruma başlar ve bu da canının yanmasına, zevkin sönmesine neden olur
Detaya girmek istemiyorum ama bu tezin yanlış haberin olsun
evet kadından ladına fark olur , ayrıca yaş faktörüde unutmamak lazım
Bu bilgi de yanlış
@VenüsElçisi valla tez değil bu yaşanılan tecrübe.
Çünkü bir kaç defa orgz olan kadın arada kuruma sürecini de yaşıyor. Detaya bende görmek istemiyorum ama vajnl kuruma olan bir sey
Yanlış tecrübe etmişsiniz yani bir şeyleri yanlış yapmışsınız bu zamana kadar diyorum
@VenüsElçisi ya Venüs erkeksin işte. Daha yanlış yanlış diye konuşup manipülasyon yapiyorsun
İnsanlar yanlışları kabul etmekte zorlanırlar. Kabul etmediklerinde karşı tarafa sıçrarlar. İstediğini düşünmekte özgürsün ama tezin yanlış 😉
@VenüsElçisi beraber deneyelim
Çok ayıp
Soru açık ve net sevişme süresi ardından gelen orgazm veya boşalma yani 30 dk ön sevişme diğer gerkeneler hariç sadece orgazama kadar olan süre
Gençken baya uzun sürerdi. Dün akşam 10 dk sürdü
Sure sinirlamasi mi var yani bu isin sureyi partnerinle sen belirlersin bazen 1 bazen 3 saat olur on sevisme dahil
Ön sevişme ile birlikte 1.5 saat falan
15dk
çok azmış
Yarım saat
@mevsimbahar188 yer fark ediyomu
galiba türkiye ortalaması 15 20 dakika
2-saat
Benimki geç boşaldığı için 25-30dk
4 saat
Ön sevişmeyide sayarsak 45 dk
11 dk
45 dk