Ben dayanamam ayrılırdım.
Benim için cinsellik önemli değil sevgilim ne zaman isterse o zamana kadar beklerim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu duruma bakış açınıza bağlıdır. Gerçekten seviyorsanız, bu sorunun kaynağını tespit edip, sevgiliniz ile birlikte Çözmeye çalışmak gerekir.
Ancak vajinismus tarzı zor bir durumda ise sınav o an başlar.
Ya devam ya tamam deme zamanı gelmiş demektir.
Şimdi sorun şu, sadakat değil de gerçek aşk varsa ne kadar sabredebiliriz?
Kendi cevabımı veriyorum: Sevgilimi sonuna kadar beklerdim.
Sevgilerimle 🌹
Sevgiler seninle 🦋
Bana göre seks bir ilişkinin olmazsa olmaz bileşenlerinden biridir ve eğer bir hastalık tedavi süreci söz konusı değilse uzun süre seks yapmama durumu benim için kabul edilebilir bir durum değildir.
Hangi aşamada ama? Evlenmeden önce ve bakireliğini korumak isteyen birisi ise ne kadar süreceği umrumda olmaz. Ama bakirelik problemi yok ve naz ediyorsa o zaman iş değişir.
Bakireliğini korumak isteyen biri diyelim.
Asıl önemli olan neden istemediği. Dini açıdan yasak, günah olduğu için mi? Yoksa libidosu düşük olduğu için mi istemiyor?
Sevgiliyken istekli olmayan biri, evlenince de ayda bir ister en fazla. İki taraf da bu konuda isteksizse tencere-kapak misali yuvarlanıp giderler. Ama biri ister, biri yok derse işte o sıkıntı.
Cevap
10Cevap
Ben sevgili kalırım zaten sevgilimle de seks yapmak istemem.. evlendikten sonra bolca yaparız zaten.. önemli olan birbirimizin yanında olmamız her şeye rağmen zorluklara rağmen birbirimizi sevmemiz.
Sevgilim dediğim kişiyle o durumlara girmem. Benim hayat tarzıma ters çünkü. Karşımdaki insanın evlenene kadar beklemesini isterim.
Benim için sevgililik döneminde cinsellik önemli değil ki zaten, evlilik zamanında önemlidir o zaman seks yapmak istemezse büyük sorun ederim
Benimle seks yapmak istemiyorsa BFF oluruz, sevgili olmaya gerek yok.
Çok değil seviyorsam en fazla 3-5 ay sonra başka bir çözüm bulurum
evlilik dusundugum biriyse sonuna kadar beklerim
Sevgilim ya aylarca istemezse çok saçma normal arkadaş gibi
evlenmiş miyiz bu arada?
Yok sevgilisiniz
Bana göre olumsuz bir durum
Dayanmak zor
Uzun sürmez.
Kalamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?