Cinsel Yaşam Biriyle sevgili olduktan ne kadar süre sonra cinsellik yaşamak istersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizin eçin doğru zaman ne zaman Biriyle sevgili olduktan ne kadar süre sonra cinsellik yaşamak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
beyfendibiri20 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Değil sevgilimle cinsellik Değil öpmek Elini bile tutmadım şu ana kadar Doğru olan zaman Evlendiğin zamandır 0 1 Yorumla Soran 6 ay Sevgili de yapma çok dindarsan Yorumla
EskişehirBeyefensi26 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. bu is takvimle degil guvenle olur bag kurulmussa aceleye gerek yok gecikince de eksik sayilmaz dogru zaman rahat hissettigin ve istemekle emin oldugun andir 🔥 0 0 Yorumla
Delibeco Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Ben genel olarak tanıştığım gğn cinsellik yaşıyorum sonra da sevgili oluyoruz maalesef. 0 0 Yorumla
Kaanj34 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% 6 ay Olayın akışına göre ilerler. Sen peki en erken cinselliği ne zaman yaşadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay nişanlanana kadar yaşamam evleneceğimiz kesinleştikten sonra yaşarım 0 1 Yorumla Soran 6 ay Ben de aynı fikirdeyim Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aradaki tutkuya bağlı o, değişir süre 0 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. valla belli olmuyor kendinden gelişiyor 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sevgili olduğum gün yatmışımdır zaten. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gelişmelerie yakınlığa bağlı ama 1 ay içinde 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bunun bi zamani yokki 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl tanıştığına göre değişir 0 0 Yorumla
tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Evlendikten sonra 1 0 Yorumla
Sexman_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Hemen:) 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Nikahtan sonra👏👏 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Uyuya bağlı 0 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Hemen 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Nİkahtan sonra 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zamanı yok ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Değil sevgilimle cinsellik
Değil öpmek
Elini bile tutmadım şu ana kadar
Doğru olan zaman
Evlendiğin zamandır
Sevgili de yapma çok dindarsan
bu is takvimle degil guvenle olur bag kurulmussa aceleye gerek yok gecikince de eksik sayilmaz dogru zaman rahat hissettigin ve istemekle emin oldugun andir 🔥
Ben genel olarak tanıştığım gğn cinsellik yaşıyorum sonra da sevgili oluyoruz maalesef.
Olayın akışına göre ilerler. Sen peki en erken cinselliği ne zaman yaşadın
nişanlanana kadar yaşamam evleneceğimiz kesinleştikten sonra yaşarım
Ben de aynı fikirdeyim
Nikâhımız kıyıldıktan sonra.
Aradaki tutkuya bağlı o, değişir süre
valla belli olmuyor kendinden gelişiyor
sevgili olduğum gün yatmışımdır zaten.
Gelişmelerie yakınlığa bağlı ama 1 ay içinde
Bunun bi zamani yokki
Sevgili aşamasını geçip eş kısmına geçtiğimizde
İlk buluşmada bile olabilir
Nasıl tanıştığına göre değişir