Eşimle birlikte masaj yaptırdık. Eşime hak verdim sanki. Sizce ne yapmalıyım bundan sonrası için?

İki yıl önce eşimle birlikte tatilde gittiğimiz otelde masaj yaptırmıştık. Benim çok hoşuma gitmişti. Masaja girerken eşim için erkek masör, benim için kadın masöz istemiştim. Masajdan çıktığımızda eşim adamın pek iyi masaj yapmadığını, kadınların daha iyi yaptığını söyledi. Ayrıca erkeğin erkeğe masaj yapmasının onu huylandırdığını söyledi. Erkeklerin ona dokunmasından pek haz etmez. Masaja girerken içimize çamaşır giymememiz söylendiği halde o da ben de huylu olduğum için eşim şortunu, ben de bikinimi bile çıkarmamıştık ama tabi masaj sırasında üst bikini açılıyor mecburen. Masörün bana bakmasından da huylanmış olabileceğini düşünmüştüm. Aslında profesyönel bakmak lazım ama kadınlar daha iyi masaj yapıyor dedi ısrarla masajdan sonra da defalarca. Geçen yıl iki kez tatile gittik ama masaja bir türlü ikna edemedim çünkü bir kadının masözün dokunmasını istemediğimden o da erkek masöz istemediğinden masaj sevdam yarım kalmıştı. O illa iki kadın masöz olsun istiyordu. Profesyonel bak diyordu ama kendide profesyonel bakmıyordu tabi. bu sene yine istedim aynı şeyi tekrarladı kadın masöz olursa olur. beni tek de sokmuyo. Ben de dedim tamam profesyonel bakıcam nasılolsa yanımdasın. Ben de erkekmasör isterim dedim. Olmaz öyle ama felan yaptı. Ben de yalnız girerim dedim kızmıştım çünkü ona. Tamam beraber girelim dedi. Girerken eşime masöz bana masör istiyoruz dedim. Çalışanlar havlularımızı verdi. Çamaşırsız bu havluları sarın dedi. Bizde bu sefer havlular büyük tabi. Baktım eşim şort felan çıkarmış havluyu sarmış, ben de bişey giymedim sardım havluyu. Masaja girdik. Kafalar altta olduğu için birbirimize bakmadık başta. Sonra biraz dönüp izledim masaj yapan kızı. Gayet alışmış vaziyette işini yapıyordu pek sıkıntı hissetmedim. Ama masör sanki beni taciz eder gibi hissettim. İçimde bişeyde yok kalçamı açmak için çok çabaladı gibi hissettim. Garip hissettim kendimi. Ayrım yapmayı sevmem ama sizce Masözler bu olaya daha mı profesyonel yaklaşıyor? Ya da erkekler daha kaba mı masaj yapıyor? Eşim çıktığında bu sefer daha iyidi dedi. Ben aksine masajdan pek keyif almadım kazık gibi yaptı oğlan. Ben sevmedim dedim eşime
Eşimle birlikte masaj yaptırdık. Eşime hak verdim sanki. Sizce ne yapmalıyım bundan sonrası için?