Bana bir akıl verin. Kaynımla eşim arasın da kaldım?

merhaba size sorunum şu,2.5 yıllık
evliyim 1 yaşında oglum var eşim tır şoförü ayda 1 ya da 2 kez gelir evliligimden bişey anlamadim kaynanamla birlikte yasiyorum 1 kayınım 1 eltim bekar var kaynımla yakışlasmamiz oldu birbirimizi gorunce heyecan bir degisik duygular oluyor ayni sofrada yemek yemek cay icmek sohpet etmek bir baska ama eşim geldiginde benimle konusmaz surat asar acaba eşimle birlikte oldugum icin mi oyle bende artik onunla olmaktan zevk almiyorum zaten eşim yollarda illa kadinlarla oluyordur asiri düşkün cinselliğe ben kaynima aşığım oda bana kaynanam olmadiginda birlikte oturup sohpet ediyoruz sakalasiyoruz cok guzel geciyor neyapsam şimdi oglum olmasaydi çoktan giderdik lutfen akil verin hakaret etmeyin ask bu seviyoruz birbirimizi Şu an bile karsimda oturmus guluyor bana Allah affetsin ama seviyorum bu adamı 😊😊💑
Güncellemeler
+1 yıl
sizinde kocaniz karınız 1 2 olmasin hemen tartisma kavga cikarirdiniz eminim gencim eşimden bişey anlamadim evliligin 2. gunu yola çıktı yurt dışına bile gider gelür ben ne yapam kaynımla sakalasmamiz konuşmamız bizi birbirimize yakınlaştırdı bende istemezdim ama sevdim ilk defa âşık oldum birine kaynım nasıl etcez diyo abimle biz nasıl kavuşuruz dersindeyiz baskasi ne demesi umrumuzda degil zaten
Bana bir akıl verin. Kaynımla eşim arasın da kaldım?