Kızların cinsel organından tiksiniyorum ya bu normal birşey mi ? benimki tiksinen var mı ? mesela Etek giymiş vücudu gayet güzel bir bayanı çok beğenirim doğal olarak ama o etek veya elbiseyi çıkardımı kaçacak yer ararım ya :( ıyyyyyy
Cevabın nedir?
+1 yılkimlerinkini beğeniyorsun?zira bu cümlenin devamını herkes tamamlar.gay özentisi olmadığından herkes gay değilim diyor.aktif homoseksüelliğe özenti olduğundan homoseksüel olmayanlar bile aktif homoseksüel olduğunu idda ediyor.örnek:"dünyanın her yerinde argoda "eşcinsel ilişkide ben aktif san pasif ol sonra git"
15 Yorumla
Soran+1 yılhiç bişi anlmadım yemin ederim :))
- +1 yıl
belli zaten gülmenden..
Soran+1 yılyine anlamadım lan :S
- +1 yıl
anlamış gibi yaptın da kızdın ama ciddileştin birden..lan'lı falan konuşmazdın sen.
Soran+1 yılhastamısın arkadaşım şimdiye kadar yazdığın hiçbişeyi anlamadım nediyosun ? :))
bence öyle düşündüğün için kendinden tiksinmelisin:D
ordan hiç tiksinilirmi:d orada yeni bi hayat vaR:D01 Yorumla
Soran+1 yılne bilim bazıların ki çok bakımsız olyor aga gelde tiksinme :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Biraz büyü genç geçer tiksintilerin. Herkes gibi sende oradan çıktın. Yok ben başka yerden çıktım dersen de herkes saygı duyar sana. Ama gelip burada hakaret etme hakkını kimse vermiyor sana.
12 Yorumla- +1 yıl
tiksinmek hakaret olmaz.duygularını ifade etme hakkı var.kadınlar da homolardan tiksiniyor.erkeklerde biseksüellerden tiksiniyor.
kız esnetik olarak güzel bir insandır. ruhen erkeği tamamlar ve anlar güzelliği ile erkeği kendine çeker dünyanın süsü kadınlardır. cinsellik yönden de hem kadın hem erkek için birbirini tamamlayan organlar vardır. bu şöyle olsaymış değil tam uyumluluk içinde alan veren razıdır. erkek olarak ben kızları seviyorum. her yeri ile.
01 Yorumla
Soran+1 yılesnetik değil estetik.
sen ne anlarsın estetikten kadın vucudunun estetiği gibisi var mı ?
23 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte sanatçıyım ve çok Nü çizdim estetiği bana öğretme ama dediğim gibi vajinadan tiksiniyorum iğrençç
Soran+1 yılhe
senin adına üzüldüm. böyle bir güzellikten mahrum kalman kötü.
01 Yorumla
Soran+1 yılmahrum kaldığımı kim söyledi ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de kendi şeyimden tiksiniyorum
02 Yorumla- +1 yıl
bakarken tiksinirsin sokarken dinlenirsin :) şaka bi yana erkeklerin çoğu tiksinmez.
ilk defa duydum bunu
00 Yorumla
+1 yılpsikoloğa git
23 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
- +1 yıl
ilk defa duyuyorum tiksineni
Gizli Üye(36-45)+1 yılgay msn.?
24 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
Cevap sahibi+1 yıl:)) hiç belli olmuyo
Soran+1 yılbeni görsen böyle konuşmazdın ya neyse kendimden şüphem yok şükür şimdi kaybol
Cevap sahibi+1 yıloldu bebeğim sağolllll :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne