+1 yılnormal ama kadın yapmasa da olur. erkek atamadığı zaman elle atması gerekiyor. bir arkadaşım belli bir yaşa kadar yapmamıştı ve yollar tıkanmıştı. ağrı ve acı verici oluyor. tıbbi müdahale ile açmışlardı yolları
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların mast yaptigini bu sitede öğrendim ve çok şaşırdım
09 Yorumla
Soran+1 yılBende çok şaşırdım demek ki aşırı istekli yapanlar
Cevap sahibi+1 yılSanmam. Iradesizler bnce
Soran+1 yılBence de iradesizler
Cevap sahibi+1 yılDevir ahır zaman boşver bunlari. Sen doğru olanı yapıyorsun helal olsun. ..
Soran+1 yılBana yobaz ve cahil dediler hahaha aslında kendileri nefislerinin kölesi olmuş acizler ama bunun farkında değiller.
Cevap sahibi+1 yılBen bu sitede gördüklerim yüzünden şaşırma duygumu yitirdim ve artık takmiyorum sende takma ve doğru bildiğin yoldan bu nefislerinin kölesi olmuş insanlar yüzünden dönme. Burası kotulerin birleştiği bir platform olmuş. Bizim gibi düşünenler var ama sessiz köşesinde oturuyor bunlar gibi one çıkma çabası gülmüyor. Yani senin gibi düşünen insanlar çok var merak etme. ..
Soran+1 yılBenim gibi düşünen insanların var olduğunu bilmek güzel teşekkürler. İyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılBnde mutlu oldum. HELE de bir kızın böyle düşünmesi daha mutlu etti. Gelecek için hala umut var demektir. İyi geceler. ...
Cevap sahibi+1 yılMillet evlenmeyi bile seksten ibaret saniyor maalesef. Ondan sonra kadın bilene nefes bilmeyene Nefs derler. Sen oranı burani açıp erkekleri günaha sorarsan kusura bakma ama kendin Nefs olmayı kabul ediyorsun. (sözüm size değil bu tür kızlara?)
+1 yılBunun kadini erkegi olmaz ama yapmak zorunlu degil sonuçta. Ve de yapilmamasi daha iyi
45 Yorumla
Soran+1 yılYani yapılmaması daha iyi çünkü saçmalık...
Soran+1 yıl@sahin2828 Olabilir ama bekar kızlara ne oluyor onu anlamıyorum ben?
Zaten bundan sanane sanki seninle yapıyor allah ya😂
221 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana ne ama kızlara yakıştıramıyorum dediğim gibi
Soran+1 yılBana saçma geliyor işte yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılSaygıyla ilgili bir şey yok kendi düşüncemi söyledim. Bu kadar basit, neyse uzatmaya gerek yok...
Soran+1 yıl@tuanacyprus Sen atlama yoruma ve hakaret etme cahil olan sensin.
- +1 yıl
Hahaha seni takmıyorum bile
Soran+1 yıl@tuanacyprus Çokta umurumdaydı ayyy ağlıyorum şuanda hahahah çok komik yaaaa hadi güle güle kendini önemli zanneden kişilik.
- +1 yıl
Neyse yazıp durma rahatsız ediyoruz tatlıyı
Soran+1 yıl@tuanacyprus Basit olan kim bunu tartışmayalım istersen hahahaha. Tartışırsak eğer sen kaybedersin. Güle güle sana SON KEZ...
Soran+1 yıl@tuanacyprus Ezik sensin basit değilim çünkü sizin gibi değilim. Ezik birde gülüyor gerçekten komik hahahaha... Neyse sen utanmazsın herhalde kovduğum halde yine yazıyorsun ar damarın çatlamış git onu yaptır. Sonrada başka şeyleri de onart tamam mı.
- +1 yıl
Hahaha ya acınacak haldesin gülüyorum sadece 😂😂
Soran+1 yıl@tuanacyprus Ulan gidip kendinle oynasana sana yapma diyen mi var? Ne halt yiyorsanız yiyin ama bana göre İĞRENÇ. Hadi ikile... Bir günde kendine ağlarsın bu lafımı da unutma...
- +1 yıl
Muhaha hah gel gel öğreteyim 😂😂
Soran+1 yıl@tuanacyprus İğrençsin sen ya keşke ölsen. Midem bulandı. Def ol!
- +1 yıl
Hahaha 😂😂 bak süper olacak gel 😂
Soran+1 yıl@tuanacyprus Lezbiyen falan mısın sen en nefret ettiğim insan tarzı? Ulan uza diyorum uza azgın karı...
- +1 yıl
Ooo tam benliksin ya gel gel lezim 😂😂
Soran+1 yıl@tuanacyprus Yeter!
- +1 yıl
@tuanacyprus ajahjaja harikasınnn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Erkek kadın diye ayrım yapilmamali. bekar gençler evlenmeden her haltı yiyor evlenince de başlıyor sorunlar. o Yüzden cinsellikle ilgili her şey evlenince yaşanmalı hem erkek hem bayan için
01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum en doğrusu budur
Doğal ihtiyaç. Cinsellik dürtüsünü ya seks yaparak ya da mastürbasyon yaparak doyurursun. Başka yolu yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Herkes kendini kasiyo ama olan var olmayan var gerçeği ni kabullenmek lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim yaw kadın erkek gibi boşalmak durumunda değildir ki yani mast yapma zorunluluğu oluşmuyor sadece iğrenç zevkleri için yapıyor bazı kızlar.
Soran+1 yılUlan partneri olmayan illa aklı uçkurunda yaşayacak diye bir şey yok savunduğunuz fikri mantıklı açıklamalarla savunun bari de karşınızda ki de size inansın. Komiksiniz...
Soran+1 yılYaw he he.
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma pislik haddini bil!
Soran+1 yılKendini ne zannediyorsan artık, neyse sana da goodbye...
ne içirdiler sana ihtiyacın bir şekilde giderilmesinin nesi saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim, kadınlar narin ve kibar canlılar oldukları için yakıştıramıyorum diyelim.
Seks yapması da saçma.
Eşeysiz üremeyle üresinler ya da mitoz bölünmeyle.21 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapması saçma değil olayı farklı yerlere çekmeyin ve benim anlatmak istediğimi diğer yorumlarda okuyarak öğrenebilirsiniz. Tabi okuma ve yazmanız varsa.
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla hiç mastürbasyon yapmam zaten
44 Yorumla
Soran+1 yılBende yapmıyorum yapan cahil kızlara da anlam veremiyorum kendilerini erkeklerin gözünde düşürüyorlar ve sapıkmış gibi algılanıyorlar.
+1 yılAlakasi yok. Iliski yasama imkani olmayan insan napsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, ama bana saçma geliyor kızlar kendini tutabilir yahu.
+1 yılbunun erkeği kadını yok libidos yuksek ınsanlar manı olamıyor
00 Yorumla
+1 yılkadın insan değil mi istekleri yok mu yapabilir istese tabii
00 YorumlaAlın şu cahili burdan
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın kızlar yapmak zorunda değil ve yapmamalı
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, ama yorumlar kızlarında yapması gerektiği yönde geldi çoğunlukla
Cevap sahibi+1 yılErkekler bilmeden konuşuyor önemseme. Kızlar da yapmışlar denemişler zevkli olduğunu anlayınca sürekli yapmak istiyorlar. Aslında bir süre yapmasalar hiç istemezler. Onlarınki ihtiyaç değil.
Soran+1 yılHaklısın, hepsi savunma pozisyonuna geçti. Ama kıza yakışmıyor bu olay. Neyse teşekkürler yorumun için. İyi geceler...
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler..
bence değildir kendini rahatlatıyor biz nasıl yapıyorsak. gerçi uzun zamandır yapmadım
00 Yorumla
+1 yılnesi sapıkça kadınlarında seksten zevk alması için yapması gerekir bunu
00 YorumlaBence Erkek için de Kadın içinde normal değil. Ben usandım çaresizlikten asiliyoruz işte
00 Yorumla
+1 yılerkekler ne bilsin fark var mı erkeğin yapmasıyla kızın yapmasinin
01 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
Kendi vücuduna dokunmaktan bu kadar mı nefret ediyorsun 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sana mesaj gönderemiyorum neden ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılZinaya bulasmadan kendini tatmin edebilmenin nesi igrenc?
57 Yorumla
Soran+1 yılKadın erkek kadar istekli değildir ki zinaya bulaşsın abartmayın.
- +1 yıl
Tam tersi kadın daha isteklidir 😹
Cevap sahibi+1 yılOyle kadinlar var ki seks yapmadan duramayan buna hastalik derecesinde bagimli olan abartmak degil bu olabilecek seyler
Soran+1 yıl@Sevimlikartanesi Yok be ben öyle değilim demek ki diğer kızlarda az istekli. Ama evlendikten sonra kadın ve erkeğin istek durumu değişebilir.
- +1 yıl
Yani güzel birşey aşırı azgınlık bekarken iyi değil 😹 ama masturbasyona karşı olmak saçma
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmaması anormal canım ya. bunu sapıkça göruyorsan sende bazı sorunlar var yani. net
09 Yorumla
Soran+1 yılSorun falan yok. Net...
Cevap sahibi+1 yılhe ya butun bilim yanılıyor şuanda
Soran+1 yılEvet bilim yanılıyor.
Cevap sahibi+1 yılhe canım he frijit olmuş bana laf yetiştiriyo
Soran+1 yılNe frijiti doktor musun hemen teşhis koyuyorsun yalancı
Cevap sahibi+1 yılpsikiyatrım evet
Soran+1 yılAma doktor değilsin ve bende frijit falan değilim asıl mast yapan kızlarda bir sorun vardır emin ol.
Cevap sahibi+1 yılinkar da bazı şeylerin belirtisidir. neyse ya, anlamayana laf anlatmakla kasamıycam.. sapık onlar sen bakma onlara, reddet tüm insani duyguları sen
Soran+1 yılİnkar neyin belirtisidir? Ben isteksiz birisi değilim ama kendime yakıştıramam o durumu ve başlayınca alışkanlık olur ne gerek var böyle şeylerle uğraşmaya? Psikiyatristsin ama bir şeylerin farkında değilsin. İnsanlara hemen hasta muamelesi yapıyorsun belki de sen hastasın..
normal bir kızsa yapması da normal, yapmazsa sapıklaşabilir hatta :)
26 Yorumla
Soran+1 yılYooo sapıklaşılmıyor yapmayınca.
Soran+1 yılSapıklaşmam bu yaşıma kadar sapıklaşmadıysam bundan sonra hiç olmaz :))
Soran+1 yıl20 yaşımdayım, başlamayı düşünmüyorum çünkü gereksiz...
niye sen yapmıyormusun sen yapmazsanda vücut otomatik yapıyor zaten uykuda
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yapsam bana zaten iğrenç gelmez değil mi? Hayatımda saçma sapan işlerin yeri olamaz... Daha gerçekçi duygular ve kavramlar varken.
Soran+1 yılSizde yapmayın bence tüm Ks'de ki Arkadaşlara sesleniyorum buradan çok fazla zararları var bu mastürbasyonun yapmayın arkadaşlar yapmayın.
sen ne diyorsun ! çocuk yapanı bile var !
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayandaki istek erkeğin en az 3 katıdır. 😊 sağlıklı bekar bir bayan eğer mast yapıyorsa sorun var demektir 😊 hemde çok büyük bir sorun.
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun falan yok bence
Cevap sahibi+1 yılEğer yapmıyorsan cinsel soğukluk var Demektir. Çoğu kız mastı azaltmaya çalışıyor😊😊
Bence kendini tedavi etmen yani bilinçaltındaki olumsuz düşüncelerden kurtulman lazım😊😊
Soran+1 yılYok alakası yok iradeli ve güçlü bir insanım kendimi saçma sapan bir hale koymam. Hiçbir hormon bozukluğum yok ama kendimi hep dizginlerim güçlüyüm bu konuda. Yinede teşekkürler tavsiyen için. Ama emin ol bende sıkıntı yok...
Cevap sahibi+1 yılPeki normalde cinsel isteğin nasıl. 😊😊😊 Bunu merak ettim
Soran+1 yılSana bunu söyledim bir önceki yorumumu dikkatlice oku.
Cevap sahibi+1 yılTamam istekliyim ama yapmıyorum diyorsun.
Ama son kez sana şunu söyleyim. Her bayanın mutlaka evlenmeden önce mutlaka kolay orgazm olma özelliği kazanmış olması lazım 😊😊😊
Soran+1 yılTeşekkürler ama yapmayacağım. İyi geceler :))
Cevap sahibi+1 yılTabii siz bilirsiniz. Ama bir daha düşünün bence😀😀😀 iyim geceler
Nesi sapıklık normal kızlarındaki yapması gereken birşey yapmazsa sorun var
011 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama sorun yok yahu her kız yapmıyor zaten siz bu sitede ki kızlara bakmayın
Soran+1 yılAyırmam gerekiyor da ondan haha
Soran+1 yılAman ne duygu patlaması standart bir ruh halim var saçma sapan tiriplere girmiyorum genellikle
Soran+1 yılNeyi kasacam saçmalamayın. Haram olan bir şeyi yapmıyorum inançlarımdan dolayı. Sizde yapmayın mutluluk vermez gelip geçici zevkler.
Soran+1 yılSeks sorusu okuduğumu nereden çıkardın? Burada şuanda seninle gayet seviyeli biçimde konuşuyoruz. Neyse sen yat uyu bence çünkü saçmalıyorsun. HADİ GÜLE GÜLE...
Cinsellik bir İHTİYAÇTIR
21 Yorumla- +1 yıl
Evettt
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle düşünmen normal çünkü kendin sapıksın.
40 Yorumla
+1 yılçok normaldir
insanların doğasında vardir.00 YorumlaAlın bu yobazı burdan
61 Yorumla
Soran+1 yılEvet yobazım.
+1 yılnıye sapıkca olsun yahu bu da baska dernek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yapan yapar bize ne ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu? Bana ne tabi , doğru oku soruyu ve güncellemeyi.
Bence ikiside hoş değil
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekte yapmamalı değil mi?
Soran+1 yılHayatta sadece seksin verdiği zevkler yok. Dediğin gibi sokakta arkadaşlarınla eğlenmek, belki bir kediyi, bir çocuğu sevmek, kaygısız ve hiç çıkar olmadan gün boyunca bir çocukla ilgilenmek, ailenle olmak, ve sayamadığım bir çok şey var mutluluk ya da zevk veren. Onlara yönelmek daha mantıklı.
Soran+1 yılAynen öyle nefes alabildiğimize her gün şükretmek kadar güzel bir şey yok. İyi geceler...
+1 yılSen hiç mast yapmadın galiba bravoo
00 Yorumla
+1 yılOda bir ihtiyac degilmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. normal izlemesi zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmadıysan bir dene Full yaparsın kanka
00 YorumlaBir kere dene ve tarafini sec
14 Yorumla- +1 yıl
senn tarafin nrdir
Soran+1 yılDenemeye gerek yok evlendiğim zaman yaşarım ne yaşayacaksam saçma geliyor bana ve bir kadına yakıştıramıyorum.
+1 yılBirakin biz yapalim😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. normal sevmeli okşamalı klitorisini vajınasını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ilişkiye mi giriosun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılYani mast insanların isteklerini azaltmak için yaptıkları bişeydir iğrenç gelmesi tuhaf yani
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılKınama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVah vah. Tüh tüh
02 Yorumla
Soran+1 yılSana vah vah tüh tüh her cinsellik sorusunda mutlaka buradasın
Cevap sahibi+1 yılHic degilse sapiklik yapmiyorum . Hem sanane ki
hiç yapmamistirsin simdi hasbam
28 Yorumla
Soran+1 yılYapsam zaten sapıkça gelmez
Soran+1 yılÇünkü kadınlara yakıştıramıyorum ondan eminim.
Soran+1 yılBilmiyorum bana saçma geliyor kızların yapması hemde çok. Tabi sende haklı olabilirsin ama iffetini ve namusunu düşünen kadın ne kadarda istekli olsa ne mast yapar nede başkasının koynuna gider.
Soran+1 yılNeyse bana haspam diyerek hakaret eden birini sözlerinin hiç bir hükmü yoktur yanımda. Güle güle...
+1 yılbencede ,
00 Yorumla
+1 yılneden kii?
00 Yorumlasapık olan sensin galiba bayan asexüel
07 Yorumla
Soran+1 yılAsexüel değilim saçma sapan işlerle uğraşmıyorum hayvani güdülerim yok. Sapık değilim bay abazan.
Soran+1 yılYooo ne alaka zamanı gelince ben bir şeyler yaşarım elbet ama gençliğimi cinsel istek ve arzuların peşinde heba edemem. Yaşanacak daha güzel şeyler var.
Soran+1 yılİhtiyaç falan değildir meraklı kızların yaptığı bir saçmalıktır. İstersen biraz araştırma yap bu konuda.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet reel yappsınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem