• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Kızların anal seks fobisi.

olympic
olympic Takip Et
Xper 2 Yaş: 66
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
...Erkekler çok sevdiği halde, neden kızşlar anal sex'e sapkınlık gibi bakıyor. Hiçmi heyecan duymuyor, hiç mi zevk almıyorlar anal sex'ten ?...Ya partnerine verdiği hazzı hiç mi önemsemiyorlar. kızlar cevap lütfen
Kızların anal seks fobisi.
Partner Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

anal sexsi seviyorum eşimin yapmasınıda istiyorum ama okuduğum ayetlerden sonra aklıma gelse bile yapmıyorum eşime de izin vermiyorum. çok uzun bir cevap olacak

Soru: Anal seks (ters ilişki) haram mı? Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur mu? Bir de anal ilişkiye giren kişilerin ömür boyu cünüp kalacağına dair şeyler duydum. Doğru mudur?

Cevap:

Eşler arasında cinsel ilişkinin sınırı olur. Kur’an’da cinsi münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının üreme organından olmak kaydıyla ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir. Allah Teala şöyle buyurmuştur:

“Sana kadınların adet halini soruyorlar. De ki, o bir eziyettir. Adet günleri onları rahat bırakın. Temizleninceye kadar kendilerine yaklaşmayın. Tertemiz oldular mı, onlara Allah‘ın size buyurduğu yerden yaklaşın. Allah tevbe edenleri sever, tertemiz olanları da sever.

Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)

Ayette geçen tarla ifadesi, ürün alınan yer anlamındadır. Ters ilişki ile üreme olmayacağı için ayet ters ilişkiyi yasaklamaktadır. Bu ayetlere göre Allah’ın emrettiği ilişki, normal yolla olan ilişkidir.

Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.

“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)

“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)

“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)

“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)

Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.

Ters ilişki her ne kadar haram ise de bundan dolayı ömür boyu cenabet kalınması diye bir şey söz konusu değildir. Tevbe edilip bir daha tekrarlanmaması gerekir.

2
    2 Yorumla
    • kerem3446
      kerem3446
      +1 yıl

ayetlere bakılırsa eşler haricinde girelibir gibi görünüyor malum üreme,soy sop derdi de yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dikkatli okuyun sorduğunuz sorunun cevabı yukarıda mevcut

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

1. Lut Kavmi'nin Helak sebebi...

2. Erkekler'in prostat olması gibi kadınlarında wc ihtiyacını tutamamasına yol açar...

3. Canı yanan sizler değilsiniz... Koyun can Kasap et derdinde hesabı olur o iş...

Keşke bayan olsaydın ve bir kere yaşasaydın bunu ...

(Not . ben yaşamadım yaşayanlardan biliyorum)

3
    7 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...maalesef kadınlar her türlü cinsel fanteziye, can yakıcı ve iğrenç olarak görüyor. Onlara kalsa, ışığı kapatıp, gözlerini de kapatıp, 5 dak. oldu bitti...oysa erkekler evlerine gelirken, ne hayallerle geliyor. Sonra da..adamın gözü dışarda...aaaaaa neden acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çünkü canları yanıyor ... sen zevkine bakıyorsun ama o zavallım...

Yorumla
    • harun86
      harun86
      +1 yıl

anal isteyene vercen patlıcanı sora hosuna giderse yaparız dicen

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

wc olayı abartı yok öyle birşey. Acı kısmına gelince, gereken ön hazırlık, yapılırsa acı yı da aşabilir kadın. Lut kavmine gelince...helak olmak için yapılan bunca şey vaarken, anal sex'ten mi helak olacağız...bahane hepsi...kolayına kaçıyorsunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence tövbe etmelisin.. O söz seni Dinden çıkarır .

Yorumla
    • usudugumsahra
      usudugumsahra
      +1 yıl

soran kardeşim hiç bir şeyi bilmiyorsun. Lut kavminin helakının ana sebebi cinsel sapkınlıktır. Ayrıca anüsden yapılan ilişki için Peyganber Efendimiz (S.A.V.)in anal ilişki yapanlara lanetini yollladığını açık bir dille söylediğinin farkında değilsindir herhalde. eminim ki sen analdan sonra bir de oral da yaptıttırırsın. bazen oluyor tuvalette temizlemeye bile tiksindiğimiz yere tutup bir de vajinaya, ağzına sokturacaksın.. ne biçim zihniyet. hep şu prno filmlerinin yüzünden :(((

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

lut kavminin helakını biliyorum. İslamiyetin bakışını da. Sandığın kadar cahil değilim. Tasavvuf la da ilgiliyim. Erkek arkadaşını meni'sini yutan kızların paylaşımından geçilmiyor burda. Afiyetle yuttuklarını anlatıyorlar da Ben asıl oral'ı iğrenç buluyorum. Benle ilgili bütün tahminlerin yanlışşş.

Yorumla
  • akrepcil
    akrepcil Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

her deliğin ayrı bir amacı olduğu gibi anüsün de ayrı bir amacı vardır... vajina çok mu geniş geliyor ? gerçekten %100 hızlı etki sağlayan daraltıcı vajina kremleri var bunları deneyebilirsin...

ama illa ben anüs severim diyorsan o senin fantezine kalmış bir durum...

0
    0 Yorumla
  • addictive
    addictive Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Kardes birlikte oldugun kisinin caninin yanacagini bilerek, anus kaslarinin felc olma riskini bilerek anal yapmak hosuna gidecek mi? Ya felc olayini gec karsindaki insanin canini yakacaksin sen istiyorsun, seviyorsun diye. Bir insan bu kadar bencil olamaz.

9
    1 Yorumla
    • puding
      puding
      +1 yıl

Kesinlikle +1

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

8

Cevap

• gedikahsen
    gedikahsen Takip Et
    Guru Yaş: 59 , eic 47%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 448 cevap paylaştı.

sapkınlık değilde ne peki.sende öyle biri olmalısın.kendi düşünceni yansıt sadece diğer erkekleri sokma şimdi araya gay partilerine katılsana sen.

2
    3 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

..kaşınma...burda bir çok kez tartışıldı bu konu...Sen kadın olmalıymışsın. yanlış olmuşsun. Var mı biraz kırıklık ?...kırıtma falan

Yorumla
    • gedikahsen
      gedikahsen
      +1 yıl

ben ne kaşınacağım.doğruları yazdım diye şimdide kırıtanmı oldum.benim kadınlığımıdamı sorgulamaya kalktın yoksa.

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

erkek arkadaşıyla oral sex yaşayan kızlardan geçilmiyor burda...asıl hijyen olmayan o...ağız ve genital bölge yan yana...onlara da sapkın dediniz mi ?...sadece bana mı eşcinsel yaftası yapıştırdınız ?..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

erkeklere yapmaktan zevk alanlarda var hadi bakalim donde gorelim karsindakinin zevkini onemsior musun onemsemiyor musun. Dar bir yere girip keyfimize bakicaz diye bencil olmayin

3
    4 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...haftada bir veya iki defa kendinizi partnerinize hazırlamak bu kadar sapkınlık, bu kadar iğrenç, bu kadar günah...ehhh ne diyelim...misyoner'e razı gelicez. ışıklar ve gözler kapalı.. kayınvalde, düğün , mantı günleri...evlenmiyorum beee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben asla igrenclik demiyorum. Aksine sevgilimle yaptim bir kac kere. Ama haftada 2 zaten fazla. Birqzda karsindaki insani dusunmen lazim . Bunu anlatmaya calisiyorum. O bayan ilerde tuvaletini tutamicak belkide + baska bir cok sorun yaratabilir. Sirf zevk icin yapsin ne var demek bana cok bencilce geliyor. Bayan isterse belki ayda 1-2 kez olabilir. Ama yapicak yapmali gibi bir dusunce olamaz bu bencillik ve cahilliktir bence.

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...tamam lütfen amacım polemik yaratmak değildi...dövecekler beni neredeyse...nabız yokladım. Ne kadar tahammülsüz bir toplumuz. Yaşadığı oral sex'i burda paylaşan nice genç kız gördüm. Sapkınlık değil mi ?..Kimse kendi sapkınlığının farkında değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki oyleyse , sadece kendi dusuncemi soyledim sorunuza cevap olarak.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kaç kadın tanıdınki böyle konuşabiliyorsun.Böyle önyargılı olursan eve geldiğinde iler kadın bile bulamazsın

1
    5 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

..yapan bir sürü kadın var. eşini mutlu etmek isteyen kadınlar yapıyor. uslü var, hazırlığı var. Hadi anal sex yapmıyorsunuz. Bir jartyer giyip adamın aklını başından almak! hiç mi aklınıza gelmez...Hep erkeklerden bekleyin ilgi, alakayı, siz hiç merak etmeyin , acaba bir erkeğin beklentileri nelerdir diye

Yorumla
    • destroyer
      destroyer
      +1 yıl

soran arkadaş buradaki cevabına göre sana birşey sormak istiyorum, erkekler olarak biz kadınlara ne yapıyoruz ki? zaten her an sekse hazır olan bizleriz, bir an olsun olmaz deme durumumuz yok ama kadınlar için seks bile onlar için uygun zamanı geldiğinde yapılmalı.

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

..kadınlar için uygun zaman'ı bekleyen erkek...çooook bekler. Erkek ısrar etmese, her gece kardeş, kardeş uyurlar bir çok evde...Ama bazı şanslı hemcinslerimiz de yok değil. Nadiren de olsa

Yorumla
    • destroyer
      destroyer
      +1 yıl

kadın için uygun zamanı yaratabilecek kadar kabiliyetli olduktan sonra hiç sorun olmaz ;)

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...evet biz bütün kaabiliyetkerimizi, zamanımızı kadın evet desin diye ayırmışızdır zaten...Takdir etseler bari.

Yorumla
  • aventuriers
    aventuriers Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Anal seksin sana yapıldığını bi an hayal et. Kendini onların yerine koy. Cevabı içinde ;)

0
    6 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...vay beee. hiç düşünememiştim ben bunu...ne düşünceli insanlarla beraberim... mutluyum.

Yorumla
    • aventuriers
      aventuriers
      +1 yıl

Bence böyle devam et. Anal sex i bırakırsan mutluluğun biter. (Bak işte taş böyle gediğine oturtulur) Sorduğun soruya zaman ayırıp cevap veren insanlara alaycı cevap verirsen, gelen cevaplar seni yerin dibine sokabilir böyle. (Tabi anlayana)

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...sana öyle bir taş koyarımki gediğine...Kaşınmaaaaaaaa.. OROSPU'nun DÜŞÜRDÜĞÜ

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

..i*nenin evladı önce sen hakaret ettin. şikayet etmezsen ananı sikeyim.*biti

Yorumla
    • yeniden_1980
      yeniden_1980
      +1 yıl

helal olsun sana kardeşim çok güzel cevap vermişsin bu azgın tekeye.birde o kadar aciz bir insanmış ki hemen küfürü basıyor.boşuna dememiş atalarımız akıl yaşta değil başta diye...

Yorumla
    • aventuriers
      aventuriers
      +1 yıl

Siteden uzaklaştırıldı bu şahıs. Onun seviyesine inmektense şikayet etmek daha mantıklı ;)

Yorumla
  • lebron153
    lebron153 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

ben hiç sewmem we yapmam hayatta yapmıycagım seylerden biri

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

erkekler zevk alır kadınlar almaz. iki cinsin anüs kaslarındaki uyarıcılar farklıdır.

0
    0 Yorumla
  • abdulkadirindir
    abdulkadirindir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

benim icin zevkli sebebi biraz daha dar olması ama benim korkum penisimin batıyor dıskılı oluyor cok kötü birsey ben ce

0
    1 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...Anal sex'ten önce yapılan lavman denilen bir işlem var. o zaman gayet hijyen de olabiliyor...acısız da olabiliyor...ama kadınların kaçmak için bahanesi çok tabiii...

Yorumla
  • tanrıparçacığı
    tanrıparçacığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bence zararlı deliği genişletiyo.iğreç bide bok bulaşır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

salatalığın üzerine otur bakalım ne hissedeceksin? sorunun cevabını almış olursun böylelikle

2
    2 Yorumla
    • KemalAk
      KemalAk
      +1 yıl

Mükemmel cevap :D

Yorumla
    • selcuksah
      selcuksah
      +1 yıl

alkışşşş!

Yorumla
  • murderdolls
    murderdolls Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Zevk alanda var almayanda var. her kızın görüşü farklı.

0
    3 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...zevk almayabilir belki...ama, aısız da yapılabilir. usulü, yöntemi ve ön hazırlığı var. insan sevdiği için arada sırada, eşine süpriz yapabilir. Kabul ediniz ki Erkekler'in anal sex zaafı tüm dünyada çok yaygındır.

Yorumla
    • usudugumsahra
      usudugumsahra
      +1 yıl

zaafmış.. ne zaafı yaa. o zaaftan bende niye yokk.. filmlerde bile o sahneleri direk geçerim ve hatta sinirimden kapatırım o sahneyi..

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

..senin zaafın olmayabilir...ama yüzde ye vuracak olursan...% 50 nin çok üstünde çıkar...Ama ifade etmek cesaret ister.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

boku çıkmış muhabbetin :)))

1
    3 Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...sen çok kolay kadın bulursun...tam aradıkları tipsin...sorgulamayan, adam sende ci...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben sana fetishlerimi saysam yol olur ama anal sex ne bir fetish ne de bir zevktir. sex sırasında zevk çift taraflıdır . birsine zevk vermeyen bir davranış yada pozisyon sadece yatakta bencilliktir. öğrenirsin sen de...:))

Yorumla
    • olympic
      olympic
      +1 yıl

...senin bildiğin kadar, benim unuttuklarım vardır...yaşın kaç be Cahil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yada sende denensınde sen anla ;)

5
    0 Yorumla
  • evliserdar
    evliserdar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

anal sex bize göre zevkli ama bayanlar şikayetçi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

s

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Kızların anal seks fobisi.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bazı kızlar ters ilişkiye inanılmaz karşı acaba anal seks fobisi diye bir fobi olabilir mi... 12 cevap verildi
Kızlar anal ilişkiden neden korkar? 6 cevap verildi
Sevgilim anal sexten korkuyor 9 cevap verildi
Kadınları anal seks korkutur mu? 8 cevap verildi
Anal seks bazı kızları niye korkutuyor? 10 cevap verildi
Kızların cinsel bölgelerinden tiksiniyorum. 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨