Penis boyu ile ilgili sorulara cevaplara bakıyorum kızlar kalın olmalı en az 14 falan olmalı diyor moralim iyice bozuluyor ya . Benim 11-12 cm ince baya ince bişey napalım ölelim mi bilmiyorum ki ? sevgilim falan yok olsada göstermeye utanırım ya . En iyisi hiç kullanmamak siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
şimdi öncelikle Türk erkeklerinin ki hep 22 cm'dir :) kime sorsan öyle der. Halbu ki yapılan araştırmalara göre türk erkeğinin penis boyu ortalaması 16-17 cm. Gelelim soruna. Şimdi şöyle düşün aynı sorun bayanlarda da mevcut onlarda göğüsleri küçük olanlar aynı sıkıntıyı yaşıyor. Düşün ki sevgilinin yok denecek kadar küçük bir göğüsü var. Daha büyük göğüs olmasını istersina ama sevgilinide terk etmezsin bu sebep için. Zamanla o göğüse gözün alışır. Yani aslında penisin küçük olması başlarda biraz sıkıntıya yolaçabilir ama zamanla birbirinizi tanıyıp seksin diğer nimetlerinden yararlanınca bu sorun ortadan kalkacaktır...kolaylıklar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum seninki biraz ufakmış harbiden. Artık bunun üstesinden gelen medikal aletler var 4 cm civarında uzatıyor 14 - 15 olsa zaten yeterli olur sana. Biraz fiyat fahiş gelebilir ama bu uzamaya değer bence. Kullanan ve sonuç alan arkadaşım var bende ondan öğrendim açıkçası.
link
link
Bunlardan birini al söylenen süre kullan değişimi göreceksin ;)00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım hemen umutsuzluğa kapılma. Yaşın kaç bilmiyorum ama sana şu linkdeki yazıyı okumanı tavsiye ederim: link
Bence çaresi var.92 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılsen bakma burada yazdıklarına sanarsın ki herkes bi anaconda besliyor açıp baksan solucandır hepsi :)
173 Yorumla- +1 yıl
katılıyuorum beyaztebeşir hepsi en az 3 cm fazla söylüyor uzmanların gecende bir yazısını okudum 100 erkekte 81 tanesinde 8 cm 16 cm arasındaymış geriye kalan 19 kişin yarısı 8 cm küçük diğer yarısıda 16 büyük yani 100 erkekte 16 cm büyük 8 veye 9 kişi var
- +1 yıl
kendi işini kendin görürsün o zaman aferin sana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yıldünya ortalaması tam 13 cm'dir.yani 12-14 arası son derece normal ve yeterlidir.15den yukarı çok cok az penis vardır.oranı 100de 3 lerde falandır 15 cm'in.yani sen millete inanma.o duydugun rakamlar ütopi,yok öyle bişi.11-12 ortalamanın çok az altı.boy konusundada bizim millet aynı,gecen bi kızla konuştum bnden enaz 10 cm kısa, 1.72 dio boyuna.bizim ülke insanı embesildir herseyi atar,abartı söler.sen official resmi average rakamlardan bak her zmn, boyun 1.70, penis uzunlugunda 12 cm ise son derece stardartlardasın demek..benimkide 13.3 cm tam,ortalamanın üstü yani.hangi kadın görse gayet iyi orta-uzun arası dio..o duydugun rakamlar yalan,insanlar hem ölçmeyi bilmiorum,hem germeden ölçüolar hemde tasaklardan baslıolar löçmeyi..dogru ölçüm ypanda yalan sölüo..17-18 cm falan öyle bi dünya yok..boyun 2.35 olması gibi bişi ..ha dünyada vardır tabi ama bi elin parmaklarını gecmez..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan kendine güvenmen.Gerisi boş.Kızlarda gereksiz yere göğüslerinin küçük olduğunu düşünüp üzülüyorlar.Önemli olan iyi bir insan olman bence.Vajinanın derinliği 10 cm civarı zaten.Bu sana yeter.Deneyimin oldukça ereksiyon kontrolünü de öğrenirsin sorun olmaz .
25 Yorumla- +1 yıl
Sorunu bilinçaltında büyüttüğün için aslında cinsel terapi yapan psikologlardan destek alsan çok rahat aşarsın diye düşünüyorum sorunu.Nerde yaşıyorsun?
Soran+1 yıldestek almaya gerek yok ama komplex yapıyorum çok ama çok küçük geliyor bakınca
- +1 yıl
Kompleksi aşmak için destek alman gerek bence.İşlevin önemli olduğu bilinçaltında oluşmalı.Çap olarak yani eni kaç cm vardır.
Soran+1 yılenini bilmiyorum ama çevresi 11 civarı
- +1 yıl
Tavsiyem bir süre terapi al boyut takıntısından kurtulmak için.Çok karşılaşılan bir durum çünkü.
+1 yılyani her ne kadar boyu değil işlevi önemli deseler de kardeşim tabi uzun ve kalın olan penis partnerini daha da mutlu etmeye yeter. yalnız şöyle bir detayda var. iyi sevişirsen, uzun sevişirsen 12 cm olmasına pek aldırış etmeyeceklerini sanıyorum. sen performansını geliştir bence. erken boşalman falan varsa olabildiğince uzat. kullanmamak bişey kazandırmak çünkü sana
00 YorumlaBoyun ve kalinligin hic bir onemi yok kafana takma derim. Onemlinolan kadini on sevisme esnasinda mutlu etmen ve erken bosalmaman.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak şimdi ben yurtdışındayım burda yatdığım kızın haddi hesabı yok sarışını rusu japonu vs ama türkiyede sözüm ona küçük göğüslü , kuru götlü sexy olmayan bir kızın yerini hayatda tutmuyo onunla yapınca başka oluyodu abi neyse demek istdeğim hayatda belki çoğu şey dış görünüş ile alakalı ama ilginç bir şekilde sex için bu geçerli değil , aşk adamı ol koçum boşversen p*rno filmi izlemeyi bir kız bul aşık ol sex o zaman güzel ...
10 Yorumla
+1 yılcharismatic arkadaşimizin da dedigi gibi burda herkez bol keseden atiyor, önemli olan işlevi gerisi fasafiso ;), ince diye ölmek gerekmiyor yane
215 Yorumla
Soran+1 yıliyide her ne kadar atmasyon olsada demekki büyük istiyorlar bizimde düzgün bir vajina istememiz gibi. sen ne düşünüyorsun bu boy konusunda
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
valla bana bu güne kadar hic ince denk gelmedigi icin bu konuda aslinda pekte bişey diyemicem, ama kalin olupta bi b*k beceremeyen adamlar vardi hayatimda, olmamasi gereknler
- +1 yıl
kedi ulaşamadigi ete mindar dermiş ;)
Soran+1 yılya eğer sallamıyorsan vay be biz geç kalmışız falan diyorum :) peki ilişkiye girdiklerinin hepsi sevgilin miydi yoksa zevk için girdiklerin var mı acaba ?
- +1 yıl
sevgilim di, ya zaten hayatima 6 adam girdi, alta yazdigim şey bu 6 kişi icin gecerli :))
Soran+1 yıldiyelim küçük ve ince biri denk geldi sonra problem olur mu ?
- +1 yıl
başima gelmedigi icin, şimdi büyük konuşmak istemem :)) ama yadirgamam da, onu incilticek veya gururunu incilticek bi tavirda bulunmam, arada sevgi de varsa cözümü de bulunur diye düşünüp cinsel hayati renklendirmeye calişirim, tabii işlevi de kötü ise yaparim. işlevi kötü degilse bunlara zaten gerke yok
Soran+1 yılben suratıma söylenmesini isterdim içine atacağına . yani beceremiyorsun zevk almıyorum falan diyebilir ama giripte tam işi biterecekken hadi gir artık falan duymak çok kötü olur herhalde başımıza gelmez umarım
- +1 yıl
okadar olmaz merak etme
Soran+1 yılne biliyim ya dert ediyorum eğer beceriksizsem karşıdakine zevk veremiyorsam ilişkiden sonra suratına baksam anlar mıyım ?
- +1 yıl
anlarsin
Soran+1 yılrol yaparsa anlaşılmaz gibime geliyor .. sende kusura bakma çok soru soruyorum fark ettim sıkıldın iyice :)
- +1 yıl
yataga istekli bi şekilde girip isteksiz ve tatminsiz bi şekilde cikicak ve bunu belli etmicek, usta bi oyuncu olmasi gerekiyor :))
+1 yılAslında ne sitediğinle alakalıdır, kimisi kalın sever, kimisi uzun süren sex ister,
elini,dilini,belini iyi kullanırsan partnerini memnun edersin...kafana takma... sorun yok00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutar, sevgiline oral seks yapar ellerini kullanmayı öğrenirsen sorun yaşamazsın. Zaten kadınları orgazm eden şey penis değildir emin ol.
52 Yorumla
+1 yıljaponlara ve çinlilere bak. onların ki senin çükünden de küçük . ama daha büyüğünü aramadıklarına göre konu boy değil. bu palavradan ibaret.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi metre alıp ölçtüysen 11 12 cm ise üzeine koymadan söylüyorsan sorun yok arkadaşım zaten millete olan boy o bakma 18 20 diyorlar ama hepsi hikaye emin ol vajina derinliği zaten 9 cm dir kadınların parmaklarıyla tatmin olduğu mastürbasyon yaptığını düşünerek parmak 5 cm dir kalınlık ise 1.5 cm desen parmakla tatmin olduklarına göre 10 12 cm penisle hayli olur ortlma penis kalınlığıda 3 cm zaten
10 Yorumlaburdaki penis boyu muhabbetleri, alaylı ve sözlü p*rno çeşididir.
soran da alaylı sorar, cevaplayan da... herkes, bu istişarenin zevkine bakar.
penis hacminden çok sıkıntılıysan, "jelqing" kelimesini arat, egzersiz uygula, faydası olur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin deneyimli biriyse ona kucuk gelebilir ama ilki sen olsan ilk gordugu senin penisinse ona buyuk bile gelebilir heralde hem okadar kalin istiyosan ilac kullan nediim
00 Yorumla
+1 yıldaha önce başka bir erkekle ilişkiye girmemiş bir kadın seninkini ilk göreceği için anlamaz. bi de büyütücü egzersizle var. onları araştır istersen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. bu sitede penis boyunu söyleyenlerin boyların en az bi 3-4 cm çıkar. yalan çünkü.
00 Yorumla
+1 yılönemli olan işlevi boyu değil..la sen burdaki kezbanlara ne bakıyosun ya burda hayal ürünü konuşuyolar akıllı ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılher ne kadar sallama olsada büyük istiyorlar herhalde
- +1 yıl
17 cm gören uzun diyo bende ellerinde kalmışım :((
boşver boyutu sana bir iki tiyo veririm en kral hatunu deli edersin ,mesaj atabilirsin sormak istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdakiler atıyo hep ınanıyo musun bıde.takma kafana.onemlı olan cıdden ıslevi.ve zaten gırdıgı yer cok uzun değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılboyunu pek takmıyorum kalınlığı çok takıyorum çünkü çok ince ya
ne uzun olanı ne kısa olanı en makbulu içinde çok kalanı boşver spor yap gelişir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem en iyisi kullanmamak diyorsun. Kestir gitsin toprak olacak zaten
00 Yorumlasanırım biraz ufak :( keşke kalın olsaydı o zaman daha tatminkar olurdu.
30 Yorumla
+1 yılbu konuda .ok şanslıyım. İlişkiye girdiğim tüm kişiler benim aletin büyük oldugunu söylediler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş.senin yaş kaç.burda penis boyunu söyleyen erkeklerin %90 ından fazlası yalan atıyor..senin en kaç cm
00 Yorumla
+1 yılyalan yok benimki 14,5 kalınlıgıda ii herkez memnun kalıo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyu neyse de kalınlıgı cok onemlı hocam . penis egzersizleri var bi ilgilen derim
00 Yorumla15 cm yeterlidr zaten 20 dyen atıodur
00 Yorumla
+1 yılişlevi önemli üzülme sen ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboy önemli aga olmazsa olmaz
10 Yorumlaönemli mi ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Penis boyu ile ilgili sorulara cevaplara bakıyorum moralim çok bozuluyor.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat