Bir kız var benimle birlikte olmak istiyor cinsel anlamda.Fakat penisim 11 cm ve 4 cm çapında :(( Sırf bu yüzden kızı sallayıp duruyorum ya görünce alay eder ya tatmin edemezsem diye :( Gerçekten çok kötü bir durumdayım bu yüzden :( Sizden ricam dalga geçmeden cevap verin ne yapmalıyım :((( Bunun dışında da bazı kızlar benimle ilgilendi ama hep kaçtım :((( Gerçekten çok mu önemli bu boy ? lütfen önemli olan işlev demeyin.özellikle de tecrübeli bayan arkadaşlardan düzgün cevaplar bekliyorum lütfen alay etmeyin :(
Cevabın nedir?
+1 yılSen bence o mezurayı elinden bir bırak önce :)
11 cm partnerini mutlu etmen için gayet yeterli, zaten onun senden istediği de, senin onu anlaman, hissetmen. ilk dokunuşların, ve hatta bakışlarındaki istek ve sıcaklık.
yoksa p*rno filmlerdeki sahneler seksin sadece belli bir kısmı, o da yani afedersin hayvani örneklerle gösteriliyor. Duygu olmadığı için abartacak tek şey kocaman penisler, zevkten uçan muhteşem vücutlu kadınlar vs vs
Burada havalarda uçan 16, 18, 20'lere gelince ... :)) aslan, kaplan onlar boşver, insan olmak yeterli. Bol şans ve keyifler diliyorum! Ama ne yaparsan yap, hayatında karşına çıkan bu fırsatları kaçırma, inan ileride çok pişman olursun.12 Yorumla
Soran+1 yılHep reddettim hep kaçtım.hepsi de bu yüzden maalesef
- +1 yıl
eh artık kendine bir şans vermenin zamanı gelmiş bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcesurlar bir gün korkaklar her gün ölür. dene kendin gör kız nedicek. ama hiç düşündüğün gibi değil erkek kuruntusu bu durum tamamen
15 Yorumla
Soran+1 yılbir kötü başlangıç herşeyi mahvedebilir geleceeğim için;ama haklısınız denemeden bilinmez
Soran+1 yılama işte kızlar bile 15 18 bilmem ne olması gerek en az diyor.kızların bu cevapları görünce daha bir geriliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılaklını kullan. kızlar cm cm ölçmez. cetvelle mi girecek yatağa
Soran+1 yılcevapların için sağol arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılbence evlen. seveceğin bir kızı bulursan o bunu sorun etmez. uzun bir flört ve nişanlılık dönemi yaşa sana tavsiyem, bu konulara hiç girme, o sana zamanla belli eder böyle düşünceleri varsa zaten anlarsın çünkü bu kızlar çok akıllı yaratıklar değil mutlaka belli eder böyle bir düşüncesi varsa. ama karşılıklı sevgi olursa bu konu önemsizdir kızlara. ve bana yeter mi yetmez mi diye düşünmezler. onlar olaya farklı yaklaşıyor sevince.
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni istyosa istyodur yani ,dusunme sen kisaligini falan
36 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten de çok kötü bir durum ya.tatmin olmazsa korkusu endişesi :( bu yüzden kimseye yaklaşmak bile istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılarkadaslarinla konus bu durumu falan ,atlatirsin bu durumu
Soran+1 yılcevapladığın için teşekkürler ;ama arkadaşlarla bu tarz konuları konuşmak maalesef pek mümkün değil işte.tekrar sağol cevap verdiğin için
Cevap sahibi+1 yılne demek ,ama arkadaslar iyifir ya alay falan gecerler belki ama yineden konusrlar insanla rahatlarsin )
Soran+1 yılhakkaten bu boyu falan tam bir utanç kaynağğı zaten benim için.bi de birileriyle paylaşırsam bu durumu daha kötü hissederim kendimi
Cevap sahibi+1 yıl:D bos veeeeeeer ,kafaya takmissin sende ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
takılma sen
madem seni istiyor
ver ona istediğini...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzina bataklığına düşme derim. Haram sonuçta. Evli olsaydın farklı olurdu yorumum. Boyuna takılmayın derdim. Çapı derken çevresi ölçüldüğünde kaç cm mesela?
04 Yorumla
Soran+1 yıl12 civarı :( bu yüzden evlilik bile soğuk geliyor bazen :(
Cevap sahibi+1 yılevet dediğimin arkasındayım austi ama devamını okumadan yorum yapmayın. Önce nereye varacağımı okuyun anlarsınız neden sorduğumu. Soran gizli. Zinaya düşmeyin yinelemek isterim. Çapını neden sordum. Evlendiğinizde normal olduğunu anlamanız için sordum. Eşinize karşı özgüvensiz olmayın, gayet normal. Bakmayın burdakilere atıp tutuyorlar, akılları sadece boyda olanın ruhen sevebilmesi mümkün mü? Evliyim evlenmeden bilmiyordum bile eşiminkini, öğrenme gereği de hissetmedim orası için mi sevicem?
neden bu kadar takıyosun gayet yeterli
31 Yorumla
Soran+1 yılburda eski soruların cevaplarını okuyorum da 16 18 20 ler uçuşuyo havada.kızlar da genelde bu boy istiyor okuduğum kadarıyla.o yüzden sorma ihtiyacı duydum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim evlenmeden zina bataklığına düşma 2 dk zevk için öbür dünyanı mahvetme hem küçükmüş bak evlenince karınla yaparsın
10 Yorumla
+1 yılseni istiyorsa sorun yok ama sadece sex doyum için istiyorsa zaten her turlu bırakır bıkar senden
04 Yorumla
Soran+1 yıluzun süreli ilişki istemiyor biliyorum
- +1 yıl
uzun süreli değil demek istediğim sadece sex için mi yoksa arkadaş dost sevgili + sex için mi
Soran+1 yılsadece o iş için
- +1 yıl
o zmn 30 cm de olsa 1-2 den sonra bırakır zaten o acıdan takma
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok küçük 13-14 cm gördügüm en küçük penisti ve zaten görünce hevesim kaçmıştı bir zevkte verdigi yok
012 Yorumla
Soran+1 yılgerçekçi cevabın için teşekkür ederim;gerçekten hiç mi şansı yok ?
Cevap sahibi+1 yılkız tecrubesizse çok fark atacagını sanmıyorum ama tecrubesiz biri oldugunu sanmıyorum daha buyuklerını denediyse gözüne seninki komik gelecektir göz doymayıncada zaten bir kırıklıkla ilişkiye girince zevk falan olmuyor
Soran+1 yılmmm ne önerirsin peki ?
Soran+1 yıl@hulleci sağol uyardığın için.bilmiyorum sorumu düzgün sordum ben.o yüzden kimsenin aşağılamayacağını düşündüm bir an.
Cevap sahibi+1 yılaşşalamyımıyorum gay filanda degilim benım için olan buydu sürekli kendinizi kandırıp durmayın aksi bişi söylendiginde :)
Soran+1 yılben onaylanmayı beklemiyorum zaten.dürüst cevaplar bekliyorum.siz de bişey dediniz ben de ne yapmam gerektiğini sordum hatta
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyim ben ne yapcagını sadece ameliyatla uzatılıyor diye biliyorum
Soran+1 yılO zaman senin gibilerden (çok tecrübelilerden) uzak durmak lazım gerçekçi olmak gerekirse
Cevap sahibi+1 yılçok tecrubelı olması lazım degil 1-2 saglam ilişki yasayıp daha ıyısını görmüş olması yeterli
Soran+1 yılo zaman görmüş geçir(il)miş bayanlardan uzak durmaya gayret etmek lazım
Cevap sahibi+1 yılbencede
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler