Nemfomani tedavisi nasıl yapılır?

hayatımda hep sorunlara sebebiyet verdi 9 yaşımdan beri aşırı cinsel isteklere sahibim gerçekten istemsiz oluyordu ve bugüne kadar çok özgüvenli biri olmadım 16 yaşıma geldiğimde ilk kez erkek arkadaşım olmuştu ve benim bitmek bilmeyen istekli oluşum tabikide karşıdaki kişi atılmadan önce benim yakınlaşmama sebep oldu birde o zamanlar kızlığımın olmadığını düşünüyordum büyük bir bisiklete bindiğimde alttan kan gelmişti belki klasik diyeceksiniz bilemem ama cidden olmadığına emindim neyse ilk erkek arkadaşımla elleşmelere kadar yakınlaştım ve kızlık konusunu söyleyince benim olduğumu düşündüğünden beni terketmişti ilkler unutulmaz tabi cinsellik bir yerde dursun çok seviyordum ama mecbur hayat devam ediyordu aradan zaman geçti biriyle buluştum sosyal medyadan tanıştığım biriydi ilk önce eve gitmeye karşı çıktım dedi işde bana güven vs sonra gittim yani haliyle yakınlaştı evde yakınlaştı falan ben zaten azgın biriyim çok çabuk kapıldım üstelik kızlığımın olmadığını falan söylemiştim ve gerçek ilişkiyi o kadar merak ediyordum ki yaptım yani ama sonrasında karşımdaki kişi beni tanımadığını söyleyip hayatından çıkardı evet çok pişmanlık duydum zamanı geriye alamam ve dedim ki bidaha yakınlaşma olmasın özelimi anlatmayım bu gerçekten insanda ayrı bir stres yaratıyor kimseye layık değilim vs vs düşünceler boşluğunda psikolojimin içine biraz daha ettim sonra bir sevgili daha yaptım cidden cinsel dürtü için değil biraz olsun sevilmek istiyordum onla yakınlaşsamda fazla ileriye gitmiyordum ama sonrasında aldattım gerçekten sadece cinsel dürtüm yüzünden karşı koyamıyorum belki bunu okuduğunuzda iğrenç ötesi biri olduğumu söyleyeceksiniz bilmiyorum sonrasında aldattığımı söyledim ironik kısmı oda beni aldatıyormuş tencere kapak oldu işde ayrıldık onlada onun aldattığını öğrenince açıkcası vicdan azabından kurtuldum yinede iğrenç bir hata yaptığım gerçeği değişmedi erkeklerden uzak kalmaya çalıştım çünkü sürekli birileriyle yakınlaşmak ve sonunda terkedilmek üzülüyordum sadece ben cinsel açlığım kadar duygusal olarakta aç bir insanım hani 17 yaşlarım hala ve herşeyden iğrendiğim zamanlar birisi yazdı ve aniden konuşmaya başladık 24 yaşındaydı ve yaşadıklarımı anlattım ve dediki ben seni olduğun gibi severim açıkcası karşıdaki kişiyi sevecek kadar tanımıyorken yine bir ilişki daha başlamış oldu ve yattık evet zevk veriyordu bir yanda ama zevk bitti aşk bitti karşımdaki kişiyle anlaşamıyorum düşünce yapısı bana uymuyordu ve cinsel olarak ilgilendiği kadar duygusal açıdan ilgilenmiyordu ve sonunda herşey tak etti ve hep terkedilen ben ayrıldım her gün sayısız masttürbasyonlar pişmanlıklar günden güne çekilmez hale geldi ben artık cidden bu hallerime dayanamıyorum kimseyle olmadan cinsel isteklerime en azından sınır koymak istiyorum yaşlarında psikolojimin yerinde olduğunu düşünmüyorum kendimi düzeltmem gerektiğinin farkındayım ama engel olamıyorum