Sevgilim prezervatif kullanmayı inatla reddediyor. Geri çekilme yönteminin de ne kadar sağlıklı bir yöntem olduğundan emin değilim. Ben de doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum. Prezervatif kullanmazsa bir daha ilişkiye girmeyeceğimi söyledim bir kaç kez ancak sözümü tutamadım tabi ki. Geri çekilme yöntemi ne kadar garantilidir? Ve onu prezervatif kullanmaya ikna etmek için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bak sana şunu söyleyeyim her ne kadar boşalmadan önce sevgilin kendini geri çekse de öncesinde zevk suyu diye de bilinen sıvı geliyor ve bunun içinde de bir miktar sperm var yani bu da demek oluyor ki ateşle oynuyor sevgilin ona bunu söyle
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence sen kontrol hapı kullan bir alman kıza ben kondom takmıyorum demiştim oda bende bonbon şekeri soymadan emmem demişti o günden beri bende kullanmıyorum bide rahatsız ediyor yarıda kalıyor sıkıyor vs sen deiğim gibi kontrol hapı aldır sevgiline
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğum kontrol hapı kullanamam, şu an için en mantıklısı onun korunması. ya da bebek yapmamız.
- +1 yıl
çözüm b şıkkı canım cici bir bebek en mantıklısı bu zaman zarfında ikinizde iyice tadını alarak savaşırsınız
A-gen isimli fitilden kullanın, % 99 etkisi var. İlişkiden yaklaşık 10 dk öncesi rahime parmak yoluyla fitili koyuyorsunuz vücut ısısı ile eriyor ve ilişkiden sonra erkeğin spremlerini etkisiz hale getirdiği gibi rahim içinde ne varsa dışarı atıyor...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Arkadasim geri cekilme bir dogum kontrol yontemi degildir anlasamiyorsan kesinlikle ertesi gunu hapi kullanmalisin aksi halde burada hamileyim ne yapicam diye de soru sorabilirsin .
10 Yorumlatehlikeli biraz tecrube gerektirir geri çekilip boşalma yöntemi ama mermi bu işte tetiğin ne zaman düşüceğini kestiremiyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yıliçime boşalmıyor ama zevk suyunda da sperm olabilme ihtimali var sanırım.
+1 yılSpiral kullanabilirsin eğer prezervatifi red ediyorsa sende seks yapmayı red et bir müddet sonra kabul edecektir
00 YorumlaGeri çekilme yöntemi çok güvenilir değildir çünkü o zevkle kendini tutamayıp içine boşalabilir çünkü bu durdurulabilir bir zevk değil
00 YorumlaRiskli her zaman başaramayabilir ama hissetmek istemeside hakl
00 Yorumla
+1 yılRiskli kullanması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSpiral kullanmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yıl2 niz aasındaki özel ilişkiden bizene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılprezervatif kadar sacma bişey olamaz :)
00 Yorumla bak kumruşahin sana en dogru kararı vermiş.
00 YorumlaBende olsam onun sıcaklığını değişmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadan veeerr :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam