erkek arkadaşım bana şöyle bişey dedi.diğer birlikteliklerimde hep prezervatif kullandım ama sende hiç kullanmıyorum dedi.bende hiç bişey demedim.ne demek istedi bu allah aşkınıza?bu adamla evlilik düşünüoruz fikirleriniz yorumlarınız?
Cevabın nedir?
+1 yılben o ötekiLER keimesini duyunca bile ne hissederim bilmiyorum.prezervatifle bile hamile kalma riski varken prezervatifsz daha çok var.deneyimli olması hamile kalmayacağın anlamına gelmez.nişanlıların bile evlenme ihtimali yüzde yüz değilken sen nasıl olur da evlnemekten bahsedersin.gerçekten sizleri anlaıyorum.madem seni bu kadar seviyormuş neden önce annenden babaneden gelip seni istememiş.hep bi muamma böyle adamlar.hiç bi net sözleri yok.hep sen yorumluyorsun öyle mi böyle mi diye.bi kere başlamışsın zaten .yani artık nasiht vermek felan çok saçma.veee şu şarkı sana gelsin link yine de dikkatli ol şaka bir yana.bu şarkının da gerçeklik payı var
11 Yorumla- +1 yıl
Mide.Geniş :)
+1 yıl2 gün sonra hamileyim dersin hem nikahsız ilişki hem korunmasız... sonuç kürtaj masası.. sankın okadar bilgisiz değilim deme zevk suyunda bile milyonda 1 ihtimalde olsa sperm olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
o konuyu şansa bırakma bence ve istediği kadar tecrübeli olsun farketmez işini şansa bırakma derim
sanki niyeti "nasıl olsa evleneceğiz" bir intibası var gibi.. yalnız sen sormadınmı kaç kişiyle beraber oldun diye? sanki çok meziyetmiş gibi bunu sana söyleye biliyor.. aynı şeyi sen ona söylesen o sana nasıl bir tepki verirdi? bence hemen karar verme diyecem ama.. birliktelik esnasında prezervatif kullanmamışsınız... belkide hamile kaldın...
02 Yorumla- +1 yıl
yok canım cahil değilsinde arkadaşın sana birlikteliklerini sıralamış.. sende kuzu kuzu dinlemişsin..
görüş istiyorsun..bu benim görüşüm.. bir yorum getirmişim.. "hayır olmadı" demek yerine yuhh bee
yi kullanıyon.. işte cahilliğinin neticesi.. o sözü olduğu gibi sana iade ediyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülü maskesiz koklayanlardanmış.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
sana dıyor ki vucudumda cinsel yolla bulaşan hiçbir hastalık yok. seninle olmak istiyorum diyor. ama bu arada eğer rahim içi araç veya hap kullanmıyorsan dışarıya boşalma muhabbetine güvenmeyin derim. zevk suyuyla bile 1000 de 8 oranında hamile kalma oranın var.
00 Yorumla
+1 yılne kadar cesaretlısın 2 gun sonra hamıle kalmısımmıdır dıye sormaya da gelırsın...pes..
34 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılYaa hayat kadınlarına çok gidiyordu onlardan hasatlık kapmamak için söyledi bunu ya da seninle evlilik düşündüğü için kadını olmanı istiyor ondan söyledi.
00 Yorumlaprezervatif kulanmıyorsa nasıl korunuyorsunuz?dışarı boşalıyosa hamile kalma riskin var haberin var mı?
02 Yorumlanasıl bi ilişkiniz var dierlerinde böyle yapmış onda bunu yapmış bu ne ya nasıl bişey bu dierlerinde bilmem ne kullanmış yuh lan yuhhhhh
08 Yorumla
+1 yılyani hamile kalsan korkmam çünkü senle evlenmeyi düşünüyorum demiş sankiii
00 Yorumla
+1 yılSenden çocugu olsun istiyor...Veya prezervatif zevk vermemiş,geri çekme yöntemini kullanıyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam eski kız arkadaşlarıyla yaparkjen zevk almamıştır ,sende geri çekme yöntemini kullanıyor..
ne dediğinin önemi yok sadece,
sen bir eşekle arkadaşlık ediyorsun..
sonuç bu...00 Yorumlakondom'un ne lanet bişey olduğunu anlamış, gerçek zevki keşfetmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni daha çok hissetmek istiyor, senin özel olduğunu düşünüyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn azından ben öyle yapardım
Sende saldım çayıra mevlam kayıra diyor :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılO zevkini düşünüyor, başka bir şey çıkarma.
01 Yorumla elin adamlarının altına yatmayın yaaaaa :(
210 Yorumla- +1 yıl
İnşallah evlenirsiniz ve mutlu olursunuz ben sadece uyarmak istedim birçok kızın hataya düştüğü nokta erkeklerin altına evlenmeden yatmak sonra da ağlıyorlar tabi sen güveniyorsan aileleriniz biliyorsa ve yakın zamanda evlenecekseniz sorun yok ama eğer öylesine takılıyorsanız bilki zar diktirmeyle o çocugu kandırabilirsin ama kandıramayacağın bir kişi var...
- +1 yıl
bende senin gibi düşünüyorum plain ama malesef artık herşey bozulmak üzere kültürümüz bozulmuş inançlar bozulmuş insanlar bozulmuş bu ilişkiye aileler göz yumuyorsa benim birşeye demeye hakkım kalmaz sorun yok derken aileler demekki göz yumuyor o yönden sorun yok demek istedim ama bu durum başlı başına bir sorun yoksa..
Gülü susuz seni aşksız bırakmam diyor.
00 Yorumla
+1 yılsenden çocuğum olsun istiyorum demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni onlaran daha çok seviyomuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılal sana cevap
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki sorun çıktı evlenemedin o çocukla ne olacak durumun bir fikrin var mı daha yaşın 18 seni başka birisi alabilecek mi?
Cevap sahibi+1 yılHadi şerefsizlik ve kandırmacayla dolu hayatında başarılar sana ama unutma aldatan aldatılır her zmaan...
+1 yılhap al bacım
00 Yorumla
+1 yılsizin iş olmaz ,
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem