lutfen saygı çerçeveinde cevap verecekler yazsin sadece erkek arkadasimla birlikte oldugumuzda prezervatif kullanmiyorduk acik yazmam gerekirse boşalcagini anladiginda cikariyordu ancak benim icim boyle rahat etmiyor hamile kalmakla ilgili korkum var bunca zaman sorun etmedin simdi niye ediyorsun bi sey olmaz boyle daha zevkli rahat ol diyor ve sirf bu yuzden baska konulara gelip kavga ettik simdi ise resmen trip atıyor yani sirf boyle bir sey dedim diye sevseydi boyle yapmazdin anlayisli olurdu bu konuda korkmam normal bilmiyorum onu seviyorum ama o beni sevmiyor gibi hissediyorum cunku seven insan anlardi siz olsaniz napardiniz yargilayacaklar sapikca yazacaklar yazmasin bir şey lutfen su an kaldiracak kafada degilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Korkman normal korunmak istiyorsun ama ilk başta korunmasız izin verdiğin için buna devam etmek istiyor biz söz vardır alışmış kudurmuştan bederdir diye buda buna alışmış ve değişmek istemiyor hissettiklerin doğru seni seven insan anlar saygı duyar ve seninle böyle olabilecekse bazı fedakarlıkları yapar ki sen bunun için yapmışsın korunmasız ilişkiye girerek sırada onda eger yapmaz bu şekilde devam ederse ilişkinizi gözden geçirin derim
02 Yorumla
Soran10 ayben evlilik oncesi iliskiye bile karsiydim dort yillik iliski zamanla o beni ikna etti guvenmesem sevmesem hicbirini yapmazdim ben onun icin kendimden taviz verirken o isteklerinden taviz vermiyor ustune prenses gibi trip atiyor yemin ederim tum sinirimi bozdu
En İyi Cevaplar
10 ayÇiftlerim birbirlerinin hassasiyetlerine saygı duymaları ve uyum içinde olmaları beraberliğin temel şartlarından birisidir
Bunu red eden ve gereğini yapmayan tarafın samimiyeti ciddiyeti sorgulanmalı bence00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ya bir erkek olarak ona hak veriyorum kadın olarak düşündüğüne senin riski göze almaman da haklı Ya bunun için ya spiral taktırabilirsin ya da erkek arkadaşına daha sakin bir şekilde konuşabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kondomsuz olmaz. Hastalık kaparsın ya da gebe kalırsın. Genelde kazara gebe kalanların yaşları hep 30'un altında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBencede sevmiyor gibi duruyor sadece kendi alacağı zevke odaklı, senin korkularını ört pas ediyor, nekadar süredir berabersiniz?
04 Yorumla
Soran10 aydort yillik iliski
Cevap sahibi10 ayOldukça uzun süre, peki bunu ciddiyete taşıyan adımlar atıldı mı? Yani sevip sevmedigi bu cevaplarda saklı
Soran10 ayayrildigimiz donemde beni barismaya ikna etmek icin sadece sembolik bir yuzuk aldi tamamen ciddiyetsiz degil elbette uzun iliski sonucta ama gelecek planlari var evlilik icin tam net adimlar yok
Cevap sahibi10 ayAnladığım kadarıyla senden beklentisi ve seninle olma nedeni cinsellik odaklı duruyor, yüzük bir ciddi adım değil çünkü, muhtemelen cinsel birliktelige seni zorladı diretti diye düşünüyorum
10 ayKendi zevkine odaklı maalesef 😔 seni üzmesine izin verme
01 Yorumla- 10 ay
Aynen öyle haklısın
Gizli Üye(36-45)10 ayTakmıyor ise sizde birlikte olmayın geri çekse bile yinede hamile kalınıyor öyle olunca yüzünüzü okşayıp hallederiz aşkım diye sallayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGerçek seven evlenmeden vermez. Gerçek seven evlenmeden dikmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNe duymak istiyorsun zaten cevabı sen vermişsin. Seni sevmiyor bu kadar basit işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySende birlikte olma sevgili iken cinsellik mi olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAnal ver prezervatif takmiyprsa, önden alma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Takmasin gerek yok
00 YorumlaNe kadardır berabersiniz
00 YorumlaSpiral tak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYaşlar kaç
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşım prezervatif takmak istemiyor nasıl ikna edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat