Arladaşlar ben çok azgınım ve bakireyim. Sürekli sürtünme yoluyla mast. Yapıyorum. bir zararı olur mu ve normal mi?
Cevabın nedir?
+1 yılolmaz merak etme azgınlık değil cinsel tatmin ne güzel yaşıyorsun kendince. belli bir süre sonra daha fazlasını siteyecek kendini geliştireceksin bu konuda. gayet güzel şeyler. seni enerjik ve hayatın içinde aktif tutar ayrıca :))
00 Yorumla
+1 yılbence mükemmelsin var ya. her erkeğin arzulayacağı bir kızsın. Yaşın itibari ile arzulu ve istekli olman normal. Zararı yok diyebiliriz ancak tahriş edecek kadar da yapma. yoksa ilerde alacağın zevk azalır. :)
012 Yorumla
Soran+1 yılBiri beni acil kesfetmeliii :) tesekkur ederim abartiya kacmicam
- +1 yıl
umarım gönlüne göre birini bulursun :)
Soran+1 yılUmutsuzum ama ben de oyle isterim :)
- +1 yıl
umutsuzluğa kapılma. inan erkeklerin çoğu arzulu ve istekli. sorun yaşayacağını zannetmiyorum :)
Soran+1 yılİyi de bak erkeklerin cogu tatli kiz sever, hanim hanimcik, huzur veren.. ben oyle degilim boyle ne halt oldugum boyle olmaz. Tamam tutkuyla severim. Ama bunu belli edemem ki. Hicbir erkegin beni baslangicta anlayacagini sanmiyorum. Yani basi gelse devami kesin gelcek. Fiziksel olarak bir sorunum yok ama iste oyle...
- +1 yıl
dövecek gibi yazmışsın :) elbet seni sen olduğun için kabul edecek birini bulursun. Umarım karşına istediğin gibi birisi çıkar :)
Soran+1 yılHeh bak iste bir de sertim ben. Ölmusum ya. Tesekkur derim :)
- +1 yıl
yok yaa kimi erkek de senin gibisini ister. dert etmee. kimbilir ne hayırlı kısmetler çıkar sana. ne bileyim sert kızlar bence çok çekici oluyorlar :)
Soran+1 yılPuhaha, neyse cok tesekkurler :)
- +1 yıl
bişey değil tatlıkız. Herşey gönlüne göre olsun... :)
Soran+1 yılSenin de :) :)
- +1 yıl
:) :) :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzararı yok ama çok sık yapma bağımlılık yapar evliliğinde sıkıntı yaşarsın vazgeçemessin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılelle alışınca orgazma normal yolla sıkıntı çekersin ayık ol ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki ;)
- +1 yıl
yani ama tabi birşekilde tatmin olman lazım yani yanlış birşey yapmakdansa bu daha iyi
Soran+1 yılAynen
Parmağına kuvvet... ama dikkatli ol yarın bigün gelip de "mastürbasyon yaparken kendimi kaybettim, parmağım derinlere girdi kızlık zarım bozulmuş mudur? " sorusunu sorma.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok. Ona cesaret edemem ya. Kendimi kaybeder iyice sokarim filan. Bu cilgin bakirenin napcagi belli olmaz :D
Soran+1 yılManyak oldum iyice ya :S
Senin gibi bir bakire bulsam çevremde sabah akşam yalayarak boşaltırım ama yok malesef işte :(
17 Yorumla
Soran+1 yılVardir da sen fark etmiyosundur. Ben de disardan hic azginmisim gibi gorunmuyorum
Soran+1 yılBen isterim de kimseye guvenemem. Yalamaya gelir sker yalattirir falan
- +1 yıl
Bir kızı bundan 10 yıl kadar önce tam 4 yıl boyunca yaladım bir başkasıyla evlendiği için ayrıldık, o kadar yalvardı boz beni diye bozmadım, yalatmadım, en büyük zaafım bir bakireyi yalarken titreterek boşalma anını görmek, yalatacak ilişkiye girecek olsam bakireyle işim olmazki
Soran+1 yılOysh
+1 yılnormal tabii ki. yalnız bir sevgili bulup gerçeğini yaşasan daha tatmin edici olur :))
14 Yorumla
Soran+1 yılHoff ya :(
- +1 yıl
noldu ya neden offluyosun :((
Soran+1 yılErkeklere guvenmiyorum
- +1 yıl
Ben güvenilir bir erkek tanıyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzerinde bişey olsun da sonra kendini kaybetme :) ben de çok yapıyorum ama sizdeki organ hassas kardeşim, doktoru bile kolay yetişmiyor dikkat et :))
115 Yorumla
Soran+1 yılTenk yu darling :)
Cevap sahibi+1 yılBen de çılgın ama belli etmeyen bir bakirim bu arada, takdir ettim darling :)
Soran+1 yılYasin 18-19 un altinda degilse ben.bakir erkekleri anlamiyorum darling. Parasiyla yapin iste. Ben bunu demek istemezdim ama sizin secici olmaniza da gerek yok. İlk sevismdde erkek tecrubesiz olursa zevk alamayiz ki.
Cevap sahibi+1 yılSevgili darling, bazı kızlar ve erkeklerin çoğu öyle düşünüyor sana da saygı duyuyorum tabi :) akıl karı değil evet. Ben biraz dini sebepten biraz da evlilikte eşime daha bağlı olacağımı düşünerek istemiyorum. Yaşım 26. Ama müzelik değiliz böyle olan çok insan var, birçok kız da doğru buluyor. Kimi erkek de tecrübeli kadın ister biraz zevk meselesi. Hayırlısı olsun diyelim. Senin için de tabiki <3
Soran+1 yılPeki darling senin fikrin :)
Cevap sahibi+1 yılAma bazen çok azıyorum sanal yaptım bikaç kere çok heyecanlıydı :)
Soran+1 yılE sen gercege gecis yap artik. Benim yasim cok genc o yuzden yapamiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılYaşım yetse yaparım mı diyosun :) oyy yavruumm :D
Soran+1 yılYasim yetse bir de kendime adam gibi adam bulsam ben comertimdir yaparim. Evlenmemize yalin yaparim :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha harikasın cömert darling :D yaş kaç ki? Adam güvenilir olabilir de evlenecek yaşta bulman da önemli.
Soran+1 yılYasimi 18 dusun simdi bulsam simdi evlenirim darling. Ama yok etrafta adam kitligi var. Cirkin filan da degilim saniyorum. Biri de bana denk gelmiyor :D
Cevap sahibi+1 yılDaha gençmişsin bulursun. Bulamazsak birbirimizle evlenelim darling :D ben de sana cömert olurum. Bide yaştan olabilir. O yaş biraz görücü usulü arayanların hedefinde, 18 yaşa benim yaşımdakiler küçük gibi bakabiliyor. Hoşlansa bile çekinip fazla yanaşmıyor
Soran+1 yılYa ben zaten kendi yasimdakilerden hoslaniyorum. Genc erkek seviyorum ben ama yine de aklimdasin darling
Cevap sahibi+1 yılEyvallah gözümsün. Allah sana uygun iyi birini karşına çıkarsın :)
Soran+1 yılSana da, canimsin ;)
+1 yılbişey olmaz ama bağımlılık yapar bırakamassın evlendikten sonra bile
12 Yorumla
Soran+1 yılSonra beni erkekler tatmin edemez filan... :D
- +1 yıl
aynen öle
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendiğinde normal seks yaparsan zevke gelmen daha zor olur
10 YorumlaNormal tabi ve ne güzel hayatın zevk dolu
13 Yorumla
Soran+1 yılKendimi iyi hissetmemi sagladin
Soran+1 yıl:D yess
kutsal bakire . oyalancak brseyler bul bence :)
11 Yorumla- +1 yıl
ver gitsin bir postadan bişiy olmaz :)
durmak yok yola devam :D
14 Yorumla
Soran+1 yılİnş gulum :D
Soran+1 yılCok yardimseversiniz bayim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ayniyim yap bosver bisey olmazz
213 Yorumla- +1 yıl
sen de bulsana kendine bir sevgili :))
Cevap sahibi+1 yılsen benim olsana
- +1 yıl
fotoğrafsızlara bakmıyorum canım. önce görüp beğenmem lazım.
Soran+1 yılBi tek ben oyleyim saniyodum
Cevap sahibi+1 yılvar fotografim
Cevap sahibi+1 yılyokk bende ayniyim:)
- +1 yıl
ee gizliden çık bir düşünürüm o zaman
Cevap sahibi+1 yılaslinda oylesine demistim pek yakiskli degilsn ama ekliyorum hadi
Cevap sahibi+1 yılsirf galatsaraylisin diye bak
Cevap sahibi+1 yılYede gorek
Soran+1 yılOlum buradan mesajlasmayin bana bildirim geliyo :D
Cevap sahibi+1 yılTamam :D atmiyom bidaha son bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasliga gel :D alev cikarma da surtunup :D
24 Yorumla
Soran+1 yılAlev cikiyor :D
Cevap sahibi+1 yılsöndürelim yavrum o alevi safşkasfkas :D
Soran+1 yılSondur yavrum :D
Cevap sahibi+1 yılgel yamacıma :D itfaiye hortumu burada dlakgşala :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltahriş edersin kıl dönmesi olur dikkat et.
14 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandir yapiyorum olmadi bisey
Cevap sahibi+1 yılolmamış olması olmucağı anlamına gelmez kıla dıkkat bı dönerse gerı gelmez sonra vajınal sorunların ardı arkası kesılmez.
Soran+1 yılOff dogru soliyosun
Cevap sahibi+1 yılyöntem değiştir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayım bende :( ama sevgılım sürterken zevk almamaya başladım zor bı durum :( günde 5 posta
00 Yorumla
+1 yılnormal. ama fazla tahriş etme sonra zevk almazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen devam şekerim :)
111 Yorumla
Soran+1 yılTamam sekerim.
Cevap sahibi+1 yılSeks yapsan her gece isticeksin sanırım şekerim :)
Soran+1 yılEvet sekerim. Kimse degerimi bilmiyo ki
Cevap sahibi+1 yılAa onları boşver şekerim. Değerini ben bilirim senin :)
Soran+1 yılBilmezsin bikerem
Cevap sahibi+1 yılBilirim kii. Yeter ki gırsatım olsun kıymet bilecek durumda olalım
Soran+1 yılNeyim olsun? O.o
Cevap sahibi+1 yılFırsat :))
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelir misin rica etsem :)
Soran+1 yılOlmaz sekerim
Cevap sahibi+1 yılBence bir tanışalım
Sürtünme artik gerçekleri varken
10 Yorumladüz duvara tırmanıyorsun yani ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZarari yok devamet
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılsağlıklısın demek oluyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTenk yu :D
- +1 yıl
ilk erkeğin çok şanslı olcak onu biliyom :)
Soran+1 yılİyi hissetmemi sagladin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyardımcı olayım mı? :)
09 Yorumla
Soran+1 yılAh fuck me :D
Cevap sahibi+1 yıladd me :)
Soran+1 yılNope darling
Cevap sahibi+1 yılwhy baby? I'll blow you before you sleep
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum ;)
Soran+1 yılBlow job un blow u mu bu? :D
Cevap sahibi+1 yıldeğil ama istersen olur :)
Cevap sahibi+1 yılhadi kız çılgın bakire :) sohpet iyi gelir :)
Soran+1 yılHay skiyim. Bi git ya. Bu yuzden igreniyorum erkeklerden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler