arkadaşlar akrep kadınları yatakta denildiği gibi midir gerçektende?
Cevabın nedir?
Burcundan midir kendinden midir bilmem ama bir arkadaşım vardı bir zamanlar 10 kasım doğumlu deli manyak birşeydi. Onda ki sıcaklık ve doyumsuzluk bir başkaydı. Öyle ki üzerinden onca zaman geçmesine rağmen şu an bunu yazarken bile etkilemeyi başarıyor beni.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyengeç burcu lezbiyenim ben, akrep kadınları evet öyleler genelde.
18 Yorumla
Soran+1 yılerkekten gay olur lezbiyen değil;)
Cevap sahibi+1 yılne biliyorsun erkek olduğumu?
Soran+1 yıllezbiyenim diye bana yem atma;)sapık değilim.gerçi sitede kendini saklayan da çok oladabilir.
Cevap sahibi+1 yılneden yem atayım sence? Seni tanımıyorum bile. Sapık kime denir? lezbiyene mi gay e mi hangisine?
bir menfaatim yok ki,
Soran+1 yılsapık lezbiyene geye denmez.sapık sadece yatma amacı güden ya da insanları başkasıyla söz verdiği halde aladatandır.sen doğru söylüyo olabilirsin ama .kız kılığına girip erkek olan ve kızları avlamaya çalışan çok erkek var.onlara ben sapık diyorum.sen öyle değilsen o başka.
Cevap sahibi+1 yılo insanları kandıranlara da sapık dememelisin çünkü o da ihtiyacından ötürü bunu yapıyor,
ama zorla yaparsa adı tecavüzcü olur
Soran+1 yılaklı ve bir tarafı yer değiştirdiği için kandıran sapıktır.ihtiyacını malum yerlerde de giderebilir.neyse bu konuda tartışmayalım.çok alakasız konuşuyoruz.
Cevap sahibi+1 yılevet bak bu da doğru tespit. konu kapandı.
+1 yılhayırdır akrep misin yoksa akrep kadınından hoşlanan bir lezbiyen mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılboğa yükselen akrebim.akrep kadınından hoşlanan bir lezbiyenim:)
- +1 yıl
o zaman elinden kaçırmamaya bak, akrep kadını hakkındaki efsaneler gerçek çünkü :D
Soran+1 yıl:D :D kaçırmam ama baş başa kalıp ilgisini artırmam lazım.aslında daha da yakınlaştı ilişkimiz ama ben ötesini istiyorum:) arkadaşımın ev arkadaşı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurçlarla olcak is değil bunlar icten gelmesi lazim
12 Yorumla
Soran+1 yıladı çıkmış akreplerin.siz de doğru söylüyosunuz ama bu kadar duyunca merak ettim.
Cevap sahibi+1 yıl:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılakrep ve yengeç burcu kadınları cok ateşli olurlar ben yengeç burcuyum
12 Yorumla
Soran+1 yılovv:)
+1 yılbana 3 kişi denk geldi diğerlerinden farklı gerçekten hissettiriyor ve ben anlıyorum akrep burcumu değil mi zaten kadınlarda burç ikiye ayrılır bir akrep birde diğerleri...:D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. hepsi mi bilmiyorum ama benim tanıdığım akrep burcu kadınları harikaydı...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic o burctan biri ile yatmadim ama sohbetim oldu, bildigim kadari ile sekse doyumsuz, ama yatakta nasil becerikliler bilemiyorum
10 YorumlaAkrep burcu kadınının uydurmasıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılben akrep değilim.bunu akreple olan çoğu kişiden duyduğum için merak ettim:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılakrep burcu kadınları ne yapıyormuş yatakta
14 Yorumla
Soran+1 yılben akrep değilim.bilen varsa size soruyorum:)
Cevap sahibi+1 yılakrepi bilmemde yatakta boğa kadınları dehşet oluyorlar bunu çok iyi biliyorum :)
Soran+1 yılben de boğa kadınıyım:)
Cevap sahibi+1 yılSende demekki yatakta partnerinin aklını alıyorsundur
TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç alakası yok. Yatakdaki en kötü burç belkide.
01 Yorumla
Soran+1 yılgenel duyumlarım bu yönde değil.şaşırdım.
+1 yılBende Akrep...;)
10 Yorumlane deniliyormuş ki ?
02 Yorumla
Soran+1 yılseekse düşkünlermiş.ben akrep değilim.soruyorum sadece.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bence. dfjtyut
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım