Cinsel Yaşam Aslan Burcu kadını cinsellik? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben boğa Burcuyum ve aslan burcu kadını ile konuşuyorum konuşmaları hep ipi eline alır gibi resim isterim nazlanarak atar 🙄 Aslan Burcu kadını cinsellik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Aslan burcu kadını olan bne 😏😏🦁 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Selam o zaman sana Yorumla cookie1 +1 yıl Soruyu cevaplayacaktım lakin tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Ya mesajlasiyorum aslan burcu kadını ile fakat çok ağırdan alıyor kendini yani el tutmaya bile hemen olmaz diyor yani nasıl cinselliğe açık anlamadım Yorumla cookie1 +1 yıl Bunun burçla alakası yok bence Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla cookie1 +1 yıl Ben de aslan burcuyum ama öyle değilim çünkü Yorumla Soran +1 yıl Peki neden öyle değilsin yanlış anlama Yorumla cookie1 +1 yıl Yani herkes farklı sonuçta ve aynı burçtan olan herkes birbirine benzeyecek diye bir şey yok Yorumla cookie1 +1 yıl Ayrıca aslan libidosu yüksek bir burçtur Yorumla Soran +1 yıl Yüksek olduğu için mi konuştuğum kızda bir mesaj yok öyle olduğuna dair çok uzak gibi bu konulara 😀 Yorumla cookie1 +1 yıl Işte o bu burç gurubuna benzemiyor, karakter Yorumla Soran +1 yıl Nasıl açarım fikrin var mı Yorumla cookie1 +1 yıl Neyi? Yorumla Soran +1 yıl Kızı bu konulara Yorumla cookie1 +1 yıl Yani bu ona bağlı Yorumla cookie1 +1 yıl Zorla yapamazsın bunu Yorumla cookie1 +1 yıl Isterse belli eder zaten Yorumla Soran +1 yıl Evette nasıl istemesini sağlıcam 😀 Yorumla cookie1 +1 yıl Dediğim gibi bu ona bağlı, ancak o istersen, sen sağlayamazsın bunu Yorumla Soran +1 yıl Anladm Yorumla
CaseWhenException Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Burçlara inanan bir erkek asdfga 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Seninle burcun var😂 Yorumla CaseWhenException +1 yıl Burç nedir? Yorumla Soran +1 yıl Kimin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslan burcu kadını olan bne 😏😏🦁
Selam o zaman sana
Soruyu cevaplayacaktım lakin tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım
Ya mesajlasiyorum aslan burcu kadını ile fakat çok ağırdan alıyor kendini yani el tutmaya bile hemen olmaz diyor yani nasıl cinselliğe açık anlamadım
Bunun burçla alakası yok bence
Neden
Ben de aslan burcuyum ama öyle değilim çünkü
Peki neden öyle değilsin yanlış anlama
Yani herkes farklı sonuçta ve aynı burçtan olan herkes birbirine benzeyecek diye bir şey yok
Ayrıca aslan libidosu yüksek bir burçtur
Yüksek olduğu için mi konuştuğum kızda bir mesaj yok öyle olduğuna dair çok uzak gibi bu konulara 😀
Işte o bu burç gurubuna benzemiyor, karakter
Nasıl açarım fikrin var mı
Neyi?
Kızı bu konulara
Yani bu ona bağlı
Zorla yapamazsın bunu
Isterse belli eder zaten
Evette nasıl istemesini sağlıcam 😀
Dediğim gibi bu ona bağlı, ancak o istersen, sen sağlayamazsın bunu
Anladm
Burçlara inanan bir erkek asdfga
Seninle burcun var😂