O 28 yaşında ben ise 23-24.. Sadece öpüşmek olmaz mı ? Illa el başka yerlere mi gider? Ciddi düşündüğünüz bir ilişki.. Göğüslere mutlaka eller mi erkekler ve ya alt tarafı giysilerin üstümden okşarlar mı? Sevgili olmak üzereyiz, ne yapsam bilemedim.. Evlenmeyi düşünüyorum ama sevgililik döneminde neler olur ? Genel cevap verebilirsiniz..
Cevabın nedir?
+1 yılZamanla anlarsın hareketlerinden ki erkekler kendini hemen belli eder böyle durumlarda;
" Aşkım bize gidelim mi? Film izleriz. Evde de kimse yok kafamızı dinleriz. " gibi teklifler etmeye başlıyorsa bir erkek, ya o ergendir ya da aklı fanfinifinfondadır. O adam olmaz böyle durumlarda denek erkek abilere ve bilimum erkek akrabalara dövdürülür ve deneğin dayağa ne tepki verdiği gözlemlenir. Hemstır gibi cam fanusta tutulur ve dayak terapisi gün aşırı uygulanır. Ama efendi uslu ortalık yerde üzerine atlamayan biriyse işi gücü düzgünse çağır bir gelsin çocuğu görelim. Ailesini bir görelim sonra karar veririz. Dandik çikolata alırlarsa eğer kapıdan kovarım ona göre... Pardon iyice baba moduna girdim ben kusura bakma...10 Yorumla
Göğüslerini ellemezse dur bakalım siteden arkadaşlar ellemeni uygun gördü mü diyeceksin ?
Ya da altı elbise üstünden değil de içinden ellerse bütün zevke rağmen KS eşrafı onaylamadı diye durduracak mısın ? Gerçekten ateşli bir zamanda iki aşık bir arada kanun bile tanımaz , yaşayın içinizden ne gelirse aynı anda karşılıklı ,hayat zevk ve sınırlar sizin02 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçları kötü :/ pişmanlık vs.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasılsa ciddi düşünüyoruz diye sevgili olmadan birlikte olun o zaman? Anlamadığım nokta bu bahsettiğiniz şeyleri yaşadınız mı? Eğer yaşadıysanız böyle bir adam ciddi düşünse de tıss yani. O ne be sevgili bile değilsiniz daha. Bi de evleneceksiniz falan. Kesin s-ker bu seni bacım. :D
17 Yorumla
Soran+1 yılYok yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılo zaman soruyu yanlış anladım ben, sorry. sevgili olduktan, birbirinizi sevdikten sonra bu tür şeyleri planlamamak daha iyi. o an öpmek mi istedin, öpeceksin. gerisini boşver. ^^
Soran+1 yılAma herkes yapma diyor :S sabırlı ol diyorlar
Cevap sahibi+1 yılsenin düşüncelerine bağlı. eğer ayrılma ihtimalinize rağmen yaptıklarından pişman olmayacaksan özgür ol. yok tedbirli gidicem dersen de dikkat et.
Soran+1 yılBilmiyorum ben çok pişmanlık yaşıyorum sonradan.. O an kaptırıyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılo zaman biz ne desek boş. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
+1 yılKızlık zarı senin için önemli bir etkense birleşme dışında her şeyi yapabilirsin o sana oral sen ona oral sürtünme vb. şeyleri yapabilirsin kuzum. No problem
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kirlenmiş hissederim kendimi
evleneceğin kişiyi sikmicesin abi kısaca söliyim ben opup oksa ama sikme
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek ben değilim.. Okşatmayayım mı
+1 yılee yani sadece öpüşmek falan yetersiz kalır. ne o öyle liseli çocuk gibi :(( ayrıca sen de 23-24 yaşına gelmişsin hala kezbanlık yapıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacam peki :/
- +1 yıl
sevişceksin onunla. aman alt tarafı çıkarmıyım sadece göğüslerimi elle falan tavrına da girme. o zaten nerde durmanız gerektiğini bilir.
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Öpüşürken illaki kayıyor eller durdurulması zor imkansız diyebilirim
00 Yorumlaİstemiyorsan ileri gitmesini baştan söyle, kararına saygı duymak zorunda.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılo noktalara giderse elleri izin verme düşüncelerini açıkla net olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili olmadan böyle şeyleri istiyorsa... ohooooooo bırak ablacığım onu.
Ayrıca evlenmek istediği kişiyle böyle şeyler yapmayı biz erkekler pek istemez (istisnalar kaideyi bozmaz)
eyyorlamam bu gadardır. hadi bana eyvallah...02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olunca ne ister diyorum işte
Cevap sahibi+1 yılYine onu da yazdım... Sevgili olunca da...
+1 yıloho sen ne diyosun sen anlamadan alır seni götürür uzaklara
10 Yorumla
+1 yılo yaştaki adam 1-2 seneye evlenr zaten, sorun olmaz o yüzden.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Yani bu yaşta olduğu için evliliğe yöneltmek daha mantıklı ?
- +1 yıl
evet panpa
+1 yılevlenmeyi düşünüyosan yatma fazlada yüz verme cinsellik acıdan yoksa ben bnula hep yatarım diyerek evlenmeyebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sadece öpüşeyim mi benle evlensin diye?
- +1 yıl
sevgilim olsa öpüşmedi diye bırakcak değilim ciddi düşünüyorsam çünkü evlenince istediklerimizi nasıl olsa yapcaz o kadar sabırsızlığa gerek yok ama her erkek ayn değil tabi yani seni cok basit sanmasın ilişkiye girdiğinde bırakırsa kalırsın
+1 yılöpüşmekte sorun gormuyorsan ılerde daha fazlasını ıster.sen kendını agırdan sat zaman ver bana falan de hemen bıseyler yaşama
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben önceden de öpmüştüm:/ başkaları ile
- +1 yıl
tamam da az bıraz zaman geçsin hemen öptürme öptürürsün gene
Sana bağlı ne olacagini o atak yapar sen yönlendirirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO da seninle evlenmeyi düşünüyor mu peki? Ciddi olduğunu ne çabuk anlıyorsun kardeş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddiyseniz ve sen bakireysen tabiki sınırların içinde öper okşar..
09 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yine bakire sayılır mıyım
Cevap sahibi+1 yılYani.. Öpmek koklamak dokunmak başka cinsel ilişki başka bişey. Her çıktığını öpersin ama herkesle cinsel ilş girmessin..
- +1 yıl
bakireliği çok takma kafana hala kafasına takan önemseyen kalmadı sanıyordum
Soran+1 yılEli ile cinsel organı okşasa bile bakire sayılırsın yani ?
Soran+1 yılÇok takıyorum vallah, elimde değil
Cevap sahibi+1 yılNiye elinle cinsel organını okşasın canım. Bakireysen kıymetini bilsin göğüslerin, tenin varya neyine yetmiyor..
Cevap sahibi+1 yılyapamiyorumyine neden takmıyayım.. Sen bana ikinci elinin sıfırından daha değerli olduğu birşey söyle takmıyım. :)
Soran+1 yılMal mıyız ? Çok çirkin bir karşılaştırma olmuş
Cevap sahibi+1 yılMal mı dedim ben. Değer sadece malda mı olur? İnsanın kıymetlisi, iyisi, köytüsü yok mu?
seni s*kmek ne beklentisi olcakk oly deliğe girene kadar girince iş biter :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişki hariç her şeyi yaşayabilirsiniz ne var bunda?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılnereye kadar gidebilirse oraya kadar ister
02 Yorumla
Soran+1 yılEe ne yapayım o zaman :/
- +1 yıl
ben ne bileyim ne yapacaksın mal senin mülk senin mirascın değilim ki
+1 yılSeni s*kmek isteyecektir... Bırak s*ksin...
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey istemez
- +1 yıl
Neden istemesin... ? Onun s*ki yok mu ? Ya da çalışmıyor mu ?
Soran+1 yılBilmem içinden düşünse de yapmaya kalkmaz bence
- +1 yıl
Kalkarsa naapcan ?
Soran+1 yılIzin vermem evlen benimle derim :/
- +1 yıl
Tahminim sen o aleti gördükten sonra bütün yasakları unutacaksın :)
Soran+1 yılBilmem hiç canlı kalkmış görmedim
- +1 yıl
ekle beni gör :)
Soran+1 yılCanlı dedim, netten demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekten erkeğe değişir bu
12 Yorumla
Soran+1 yılBişey beklemeyenler de var yani?
Cevap sahibi+1 yılYani evlenmeden dokunmayanlar sadece elini tutup sarılan var hamile bırakan var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmek oral ... diyedevam eder ama oral çok ister
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu seks sayıyorum, yapmam evlenmeden
+1 yılher şeyi yasamak ister kısa ve özü budur
00 Yorumla
+1 yılbence fırsatını bulsa her şeyi yapar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ ben ne yapacam peki? Neye izin verecem, neye vermeyecem? Kafam karışıyor..
+1 yıltamamen size ve ilişkinize baglı bu durum
04 Yorumla
Soran+1 yılBana mı bağlı yani
- +1 yıl
tabiki sana baglı sonucta o ister sen agırlıgını koyarsan ya ilişki biter ya da seks olmadan devam eder o zaman sende onun neye deger verdiğini anlarsın
Soran+1 yılAslında ben de isterim ama :/ evliliğe mi yönleriyem o zaman
- +1 yıl
bakın hiç olmaz degil ama sadece onun üzerine kurmayın ilişkiyi yasayın ama o bir zevk olsun amaç olmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılheryeri keşfetmek ister :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek mi
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat et kendine herkes abaza
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece öpüşürsem komik mi olur
Cevap sahibi+1 yılbence hic dokunmasin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo dediklerinin hepsi olur izin verdiğin sürece
00 Yorumla
+1 yılilişkiniz kaç aylık
08 Yorumla
Soran+1 yıl0
- +1 yıl
bu dediğinin hiçbirini yapma hele bir sabırlı ol
Soran+1 yılÖpüşmekte ne var ki :) sorun görmüyorum
- +1 yıl
öpüşünce sen onun penisini o senin göğsünğü okşayacaktır
Soran+1 yılHemen mi :S bu olmasın
- +1 yıl
olacak mecburen
Soran+1 yılOf :( ne yapsam bilemedim. Hiç öpüşmeyen biri ile de sevgili olmak istemez erkek
- +1 yıl
zamanı gelince öpüşürsün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım