Cinsel Yaşam Partnerinizden cinsel beklentileriniz nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Partnerinizden cinsel beklentileriniz nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 9 ay Kadın vücudunu anatomisini bilmeli benim hangi bölgemden zevk alacağımı bilmeli ve ona göre davranmalı 5 4 Yorumla kpssvet 9 ay Onu bilmeyen yoktur herhalde bu devirde Yorumla Cevap sahibi 9 ay @kpssvet çok var emin ol Yorumla kpssvet 9 ay Onlarda be bileyim ya okuyup araştırmak lazım kitabını yazdım bu konunun Yorumla catafalque87 9 ay Ders 1 klitoris Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sağlam ön sevişme oral olması :) birazda sınırsız olursa nirvana 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Tutup kendi sokmasi ve arada sen dur ben ileri geri yapayim demesi 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. Fiziği istediğim gibi olsun gerisi kendiliğinden akar zaten. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. sınırları aşmak ama ne derece de olur yine de partner belirler 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Partnerim olunca ona direkt söylerim beklentilerimi 😉😁 0 0 Yorumla
Rulet28 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Sadist olması, baskı ve dominant olması. Cinsel birliktelikte şiddet uygulaması 0 0 Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Her dediğimi yapsın yeter fazlasında gözüm yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay genelde kapalı ve azıcık çirkin kadınlar beni kudurtuyor ve çok istekli oluyorlar bu ( meeemeeee tabiki ama küçük olmayacak :D ) 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Güzel bi oral yapması 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. doğal, zeki, hissederek yaşaması 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Doyumsuz olması 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 9 ay Cinsel çok beklentim yok duygusal beklentim çok 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Emzirsin beni 😀 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. kendini bıraksın keyfini sürsün 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Başlangıç olsun gerisini hallederimm 0 0 Yorumla
çıtır-sevenn Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 9 ay düzenli versin her istediğimde yeterli 0 0 Yorumla
eziodeauditore Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Sako ve domalma entegrasyonunun sağlam olması. 0 0 Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 9 ay doyumsuz olması yasama sevıncı dolu olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Partnerin var mı @sizlerdenbiriii 0 13 Yorumla Soran 9 ay Yok Yorumla Soran 9 ay Yok tercih etmiyorum diyelim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Lezbiyen misin Yorumla Soran 9 ay Hayır Yorumla Soran 9 ay Sağol kardeşim yazıksa bana yazık dimi sen dert etme Yorumla Cevap sahibi 9 ay Orası öyle tabii Yorumla Soran 9 ay Aynen öyle S Yorumla Soran 8 ay Sesin çıkmıyor hayırdır gizlidende çıkmıyorsun Yorumla Soran 8 ay Serkan sen misin Yorumla Cevap sahibi 8 ay Serkan kim Yorumla Soran 8 ay Önemli biriydi o olabileceğini düşündüm bi an Yorumla Cevap sahibi 8 ay Rastgele biriyim Yorumla Soran 8 ay Anladım :) Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. uyum 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Doyumsuz olsun 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bulunca bakcez 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yok ki partnerim 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Göz teması 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Yorulmaması😅 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Hareketli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay her şey 4 5 Yorumla SertKaan 9 ay sınır yok Yorumla catafalque87 9 ay Mesela Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sanane aw Yorumla SertKaan 9 ay doğrusun banane Yorumla Cevap sahibi 9 ay 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kadın vücudunu anatomisini bilmeli benim hangi bölgemden zevk alacağımı bilmeli ve ona göre davranmalı
Onu bilmeyen yoktur herhalde bu devirde
@kpssvet çok var emin ol
Onlarda be bileyim ya okuyup araştırmak lazım kitabını yazdım bu konunun
Ders 1 klitoris
sağlam ön sevişme oral olması :) birazda sınırsız olursa nirvana
Tutup kendi sokmasi ve arada sen dur ben ileri geri yapayim demesi
Fiziği istediğim gibi olsun gerisi kendiliğinden akar zaten.
sınırları aşmak ama ne derece de olur yine de partner belirler
Partnerim olunca ona direkt söylerim beklentilerimi 😉😁
Sadist olması, baskı ve dominant olması. Cinsel birliktelikte şiddet uygulaması
Her dediğimi yapsın yeter fazlasında gözüm yok
genelde kapalı ve azıcık çirkin kadınlar beni kudurtuyor ve çok istekli oluyorlar bu ( meeemeeee tabiki ama küçük olmayacak :D )
Profilindeki ikizler olsun ben performans yaratırım
Güzel bi oral yapması
Çok fazla tabiki normal olarak
doğal, zeki, hissederek yaşaması
Doyumsuz olması
Cinsel çok beklentim yok duygusal beklentim çok
Emzirsin beni 😀
Ateşli olsun kendisini bananbiraksin
Hijyenik ve sağlıklı olsun yeterli
kendini bıraksın keyfini sürsün
Başlangıç olsun gerisini hallederimm
düzenli versin her istediğimde yeterli
İtaatkar ve istekli olmali
Sako ve domalma entegrasyonunun sağlam olması.
Sınırlarının olmaması
doyumsuz olması yasama sevıncı dolu olması
Partnerin var mı @sizlerdenbiriii
Yok
Yok tercih etmiyorum diyelim
Lezbiyen misin
Hayır
Sağol kardeşim yazıksa bana yazık dimi sen dert etme
Orası öyle tabii
Aynen öyle S
Sesin çıkmıyor hayırdır gizlidende çıkmıyorsun
Serkan sen misin
Serkan kim
Önemli biriydi o olabileceğini düşündüm bi an
Rastgele biriyim
Anladım :)
Kimseden beklentim falan yok uzak olsunlar mkk..
Sınır koymamasi
4tn sonra devam demesi
uyum
Doyumsuz olsun
Bulunca bakcez
yok ki partnerim
Or al
Göz teması
Yorulmaması😅
İstekli olsun
Hareketli
Oral yapsın istekli olsun yeterli