Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. işte cinselliği keşfeden biri. sürekli herkese anlatıyorum ama anlamıyor kimse.
önce şunu belirteyim. uygulama olarak vajinal ve klitoral olarak iki ayrı uygulama var ama orgazm olarak tektir. orgazm klitoristen olur. zevk almayı sağlayan sinir ağı klitoris, iç dudaklar, perine bölgesi ve vajinanın içe doğru 2-3 cm lik kısmında vardır. penis girip çıkarken iç dudakların hareketi ile bunu klitorise iletmesi ve onun da beyne uyarıyı iletmesi sonucu orgazm olunur.
yapmanız gereken şu. sanırım sizde klitoris biraz üst kısımda ve dudaklar büyük olabilir. bacağınızı fazla açmayın ve karnınıza doğru çekmeyin bacağınız düz konumda yere uzansın hafif açın. böylece klitoris aşağı sarkacak ve penis sürtecek.
diğeri ise siz üste çıkın ve klitoris böylece penis köküne yani tüy bölgesine sürtecek zevk almanızı sağlayacaktır.
diğeri ise bunları yapamazsanız eşiniz girip çıkarken eli ilede klitorisi uyarsın00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Vajina atmanı bilemem ama..Normal ilişkiye giriyorsanız bir şeyler ters gidiyor demektir..
Ya pozisyon yanlıştır ya da sen psikolojik olarak o an orada değilsindir..
Kendini partnerine vermelisin..
Penisin sertliğini içinde hisset..
Ve mutlaka ön sevişme yapın..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadarlık evlisiniz canım o önemli ilk başta ve orgazm olabilmen için ön sevişmenin biraz uzun tutulması lazım eşinin seni hazırlaması lazım senin nelerden etkilendiğini bilmesi lazım çok şey var yani şunu yap bunu yap demekle olmaz ki canım sizin neler yaptığınız da önemli...
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüstte olduğun pozisyonlarda boşalman daha kolay olur canım...
Soran+1 yılÜstte de denedik fakat o duyguyu yaşayamadım
Cevap sahibi+1 yılo duyguyu yaşayamadım derken boşalma duygusunu mu...
Soran+1 yılAynen acayip ıslanıyorum beyaz bir sıvı geliyo fakat orgazm oluyo muyum bilmiyorum hani öyle abartılı bir duygu yaşamıyorum işte bu orgazm diyebileceğim
Cevap sahibi+1 yılpeki konuya şöyle bakalım canım sen hangi pozisyonlarda daha yoğun zevk alıyorsun ve eşin içindeyken klitorisinle oynuyormu?
Soran+1 yılHayır oynamıyor, ve ben bütün pozisyonlardan aynu zevki alıyorum hızlı olduğu sürece
Cevap sahibi+1 yılona oynamasını söyle ve erken boşalma var mıeşinde hızlı olduğu sürece demişsin ama her zaman hızlı olamazki sürekli hızlı olursa çok çabuk boşalır...
Soran+1 yılErken boşalma sorunumuz yok ama olmuyor bir türlü psikolojik sanırım ya
Cevap sahibi+1 yılpeki canım ön sevişmeniz nasıl uzun sürüyormu?
Cevap sahibi+1 yılya canım buradan çok özele giriyoruz kusura bakma istersen ekleyebilirsin beni sorun değil diyorsan da buradan devam edebiliriz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılcogu bayanda o sorun var bacak omuzda deneyin rahime baskı oldugu için haz artıyor problemli olan bile boşalıyor birde boşalma sarsar adamı pıt pıt olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedik fakat zevk alıyorum evet ama o noktaya ulaşamıyorum
- +1 yıl
ya o anda ritmi tutturmak erkegin performansı önemli yani gereken hızda giriş çıkışda orgazm olmama ihtimali çok az
Soran+1 yılaynen deneye deneye ulaşıcaz artık o noktaya
- +1 yıl
yani tecrübe zamanla bir uyum olur arada
çok iyi ıslanman lazım ve vajinal orgazm öyle kolay ulaşılabilen bir şey değildir. zaman, emek ve partnerlerin birbirini tanıması, vücutlarına alışması gerekir. yeni mi evlisiniz? kaç ay oldu?
00 YorumlaMastürbasyon yap. Öğren orgazm nasıl bir şey. Hem klitoris hem de g noktasından keyif alınır. Bunların yerini kendin bul önce
00 Yorumlabunun cevabı gerçekten uzun ama şunu söyliyim bu ciddi birşey. ve psikolojik.
00 Yorumlasiz bayanların en kötü durumu başka ten bilmediğin için bu durumu çözmekte zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadarlık evlisin?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok normal ama canım. henüz alışamamışsındır. ve niye hep aynı pozisyonda giriyorsunuz ki? ne kadar sürüyor içinde kaldığı süre?
Soran+1 yıldeğişiyor ama en az 20 dk sürüyordur heralde bilmiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılsadece bu pozisyonda olmayın. değiştirin ara ara.
Soran+1 yıldenicez bakalım yani bana artık imkansız gibi gelmeye başlamıştı üzüldüm açıkcası baya
Cevap sahibi+1 yılhayır neden öyle olsun. klitorisini uyarıyor mu?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer