Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor malesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Ama sende sadece hissedememe oluyor. Yani sorun vajinusmus değil. Sadece orgazm olamama sorunu.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor malesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mast la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mast yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mast 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kasmıyorum aslında dediğim gibi zevkte zirveye ulaşıyoruz ikimizde ama ben bir türlü boşalma vajinal orgazm gerçekleştiremiyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSorun tam olarak bilinç altını rahatlatman lazım. Yanii
Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊 😊
Bunun için çok etkili mast teknikleri var. 3-4 sefer yaptıktan sonra sorunun hemen bittiğini göreceksin😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet okudunuz mu?😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz daha bilgi istersen dönersin 😊😊😊
İyi akşamlar
+1 yılVajinan olunca sende olursun encrypted-tbn3.gstatic.com/images
00 Yorumla
+1 yılYaş ile ilgisi yok. Alışkanlık ile ilgisi var. Klitoral orgazmla tetikleniyorsun. Klitoral takılmayı bırak ve kendini zihnen vajinal orgazm olmaya odakla. Yeteri kadar tahrik olmuyorsundur.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. sen orgazm olıyomusun olmuyormusun kilitorise müdahale et kocan içindeyken işte olursun tatlım
12 Yorumla
Soran+1 yılklitorisle oluyorum o zaman ben vajinal mi olıyorum znhxjdh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılRahat. Vajina kaslarını kontrol etmeye çalış. Kendini ver zevke odaklan. En başta kendini buna şartlandırma. Hisset sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgaliba deneyimleyerek oluyor. ön sevişmenin uzun tutulması uyarıcı unsurlar vsvs.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılskirt video izlerseniz yardımı olur.
Soran+1 yılo ne
Cevap sahibi+1 yılkadın boşalması
Soran+1 yılöyle şeyler izlemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılnasıl yapıldığını öğrenebilmek için.
Soran+1 yılnerden buluruz
Cevap sahibi+1 yılyani internette var yazdığım sekilde aratabilirsiniz. nasıl yapılacağını gösteriyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinal orgazmin yasla ne alakasi var ya. Her yasta olunur. Hem orgazm oluyorum diyosun, hem vajinal orgazm olamiyorum diyosun. Birbirimizi doyuruyoruz diyosun. Anlamadim ki. Trol musun nesin!
00 Yorumla
+1 yılYoo yasla ilgisi yok kendini tanimayla, partnerinle, pozisyonla ve performansa ilgisi var
00 Yorumla
+1 yılEsine söyle devam etsin o zaman ben doymadim de
02 Yorumla
Soran+1 yıldoyuyorum ama :D
- +1 yıl
O zaman yeni seyler deneyin tesvik et
dogru pozisyonda degilsiniz ondandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılolursun sıkıntı etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni anda bosalmayi ogrenin
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı anda oluruz zaten
Cevap sahibi+1 yılSuper
+1 yılG noktan nerde
00 YorumlaOral seks deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılhep yaparız
+1 yılşimdi yaşın kaç
00 Yorumla