Erkekler kizlarin masturbasyon yapmadigini mi dusunur?

Erkekler ne dusunur?kizlar p*rno izlemez, masturbasyon yapmaz diye mi dusunur?

Bu bakis acisi kadini tamamen bir obje haline getirmek degil midir?Erkegin cinsel ihtiyacini gideren ama cinsel istegi olmayan bir obje?

Veya kadinlarin cinsel ihtiyacini ozgurce ifade etmesi, ozgurce konusmasi, masturbasyon yapmasinin ayiplanmasi da insan olmanin ozelliklerini bastirip kadini insan yerine koymamak degil midir? Ayni sey erkek icin de gecerli.Erkekler de kadinlar kadar olmasa da kisitlaniyor, engelleniyor.Konusturulmuyor ayip deniyor.
Güncellemeler
+1 yıl
P*rno kelimesinin sansurlenmesinde ne anlam vardir.Ayip midir?

Hatta*kelimesinin sansurlenmesi de sitenin zihniyetini yansitir.Am ve s*kmek hakaret icinde kullanilan kelimeler midir.Kullaniliyor ama hakaret olarak gorulmemesi gerekir.Ami sikilmek kadina ozgu bir seydir. Amini * demekse neden asagilayici bir hakarettir?Ami sikilmek asagilayici bir seymidir de hakaret olarak kullanilir.Kadini asagilamaktir sikmeyi hakaret olarak kullanmak.
Erkekler kizlarin masturbasyon yapmadigini mi dusunur?
Cevapla