Yalnız yaşayan erkekler bazen arkadaşlarını çağırıp p*rno izliyorlarmış izlerkende masturbasyon yapıyormuş doğru mu yalan mı?
*Ben de bir arkadaşımdan duydum o yüzden soruyorum.
*Ben de bir arkadaşımdan duydum o yüzden soruyorum.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bunu erkekler ve kadınlar desen daha doğru olur... şimdi kimse üstüne almaz ama ben yinede yazayım... biraraya gelip p o rno seyrederler... ama mastırbasyonu büyüdüklerinde yapmazlar... ama film seyrederler... yani arkadaşlar biraraya gelip film seyreder... mastırbasyonu küçük yaşlarda iken biraraya gelip yaparlar... küçük yaşlarda... büyünce değil...
şimdi kızlarda erkeklerde bu fikre karşı çıkar...
Lisedeyken ve ergenlikde yapiyoduk dogru genelde yapiliyodu heleki ilk masturbasyon donemleri bosalma donemlerinde yaris bile yaptiydik kim daha once bosalacak diye toplanir yapardik ilk bosalan kazanirdi ama ne dalga gecerdik sonra birbirimizle surat soyleydi boyle asilir cekerdi vs vs diye ergenlik akli iste 😊
Onlar eskidendi hanım kızım. Bizim ergenliğimiz zamanında evlerde bırak bilgisayarı vcd bile yoktu. İşte bikaç kişinin evinde vcd vardı, bebeler toplanıp p*rno izliyordu. O zamanlar p*rno izlemek büyük lükstü. Erotik dergiler falan modaydı.
O da değil de kendimi çok yaşlı hissettim şu an :/
Siz kiz kiza karşılıklı mastürbasyon yapiyomusunuz:)
Kim demişse kandirmis seni
Bunu kızlar tarafından düşün.. toplanıp grupça mast yapıyo musunuz? Yok.. Erkeklerde de yok.. Varsa da 14-15 yaşındaki çocuklardır
ne saçma bir düşüncedir o hee evet bir de ayin yapıyoruz
Sora da hepımız aynı kaba boşalıp senı dogurmayıp sıçan annene gönderiyoruz o da sabah kajvaltısında senin sütüne katıyor...
Onu baban senin için yapmış bence.
yok be yalan böyle şey mümkünmü midemiz bulanır :) gaymıyız l*n biz :)
Gaylikten değil ya p*rno zleme partisi gibi bir şey heralde. s
tamam oda olmaz kandırmışlar yalan söylüyolr. Takma bunları sen kafana istekliysen ne mutlu senin erkek arkadaşına :)
Küçükken sanırım ortaokul yıllarımda yan komşunun oğlu uyduda p*rno kanalı bulmuş beni çağırmıştı direk göstermek için. Oturup izlemiştik. Ulan hala aklımda he :D ondan başkada kimseyle izlemedim.
Bak biz bebeyken evlerde gün yapardık. Por. oları açardıkotuz 1 çekerdik. Sizde yapar mıydınız
Evet her haftasonu arkadaslarla bir kafede toplanir osbir partisi yapariz
Aaaa olmaz mı hiç mast günlerimiz bile var hergün bir evde buluşur kısır yapar po. rno izler sobra topluca mast yaparız hatta bilezik bile takarız :sdds
oha mk ohaa cuşşşş yuhh yaa bırbırımızı durtuyoz tövbe ya
lise yılları onlar.. p*rno sinemaları vardı...100 kişi aynı anda...
bunu söyleyen artadaşının kafası nersinde çok merak etim
Yalannnnn valla yapan billa yalan, onu yapan ağır ibnedir başka açıklaması yok ehehe
bunu yapanlar gay dır bnce bşka bir açıklaması olamaz
saçmalık hiç bir erkek arkadaşımla p*rno izlemedimde yapmadımda
Yok artık oldu birbirlerini suratına mi bosalacaklar
Bôğğğğ
Haha eski anilarim canlandi yaa odada beraber izlerdik bir arkadas pecete dagitirdi bosalmadan once buda muessesemizden diye ne gunlerdi yaaa 😄
senin o arkadasında işler farklı yürüyor bence
Arkadaşın biseksüel olabilir.
Arkadaşım kız film de gördüm dedi ben de nasıl bir film dedim p*rno filmi dedi. Gerçek mi kurgu mu merak ettim.
Kurgudur.
Türkiye'de çok zor böyle bir şey.
Pisuvarda işerken bile yandaki benim aleti görmesin diye uğraşıyorum.
Yok ebenin nikah dairesi.
Saçma sapan konuşmayın la.
Bunu Yapanlar Birbirlerinide...
çüşünüz efendim yok öyle bişey... ;)
Ben hiç yaşamadım yalamam da 😒
Çocukken olur öyle şeyler.
yalan ınanma varsada azdır
Buna inanmadın dimi :D
İnandım valla şaşırdım baya da utanmıyor musunuz diyecektim ama çoğunluk yapmıyormuş
Ben bu yaşıma kadar böyle bir şey ne gördüm ne de birinin yaptığını duydum :D
Asla.. Bu ne gay bir ortamdır.
Yapiliyo kizlarin yaptgi gbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar