Sakal bıyık uzun olursa etkileşimi arttırır haliyle erkeğin maharetiyle birleşirse doyumsuz zevk olur Lakin kirli sakal şeklinde olursa hassas bölgesir vajinal alan çizer tahriş eder ya uzun olup zevkli olucak ya da sakalsız olup cillop gibi tat vericek 😉😉😉
Sakal erkeklik temsilidir. Bu durum da doğal olarak kadını tahrik eder. Benim gözlemim bu. Keza aynı durum, kadının teni için de geçerli, yumuşak ten dişiliğin ve zarafetin simgesi. Bu da erkeği tahrik eder.
Teşekkür ederim :) Kadından kadına değişen bir durum kimi kadını daha çok tahrik eder, kimi kadını ise tahriş ettiği için zevk almaz. Tamamen kadınla alakalı bir durum.
Sakal vs vajinaya sürtünmek iğrenç birsey bana göre yani resimdeki gibi uzun sakal olunca. Normal sakal olunca yani tıraş olduktan bir kaç gün sonra büyümeye başlayınca güzel olur bence. Hiç yapmadım ama seviyorsa neden yapılmasın. Fantazilere ve yeni şeylere açığız
Bu konuda yorum yapmam biraz abes çünkü hiç sakal ve bıyık bırakmadım asker olarak yasaktı ondan sonrası da yakıştıramadım.. Bunu en iyi ona duçar olan kadınlar bilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Offf bacaklarımın arasında bir erkek olmak fikri bile harika
Çünkü damarları ve sinirleri harekete geçirmiş oluyorsun daha fazla kan pompalanıyor huylanmakta işin içine girdiğinde istemsiz zevk daha fazla artıyor.
Valla kadının mna ve klitorisine bir şey değsin de ne olursa olsun, her türlü uyarılıyor zaten... Hadi bana bir şey söyle ki, klitorise değdiğinde kadının uyarmamış olsun...