Vajina sulandıktan sonra vajinaya girince de klitorisin uyarılmasındaki zevk olur mu?

Islanman tamamen senin istemenle ve konuya odaklanabilmenle alakalı
Hiç dokunmadan da hayal ederek ıslanabilir ya da okşandığın halde kafanda başka şeyler varsa ıslanmayabilirsin
Doğru bazen bu sorumdaki gibi adamları hayal edip ıslanabiliyorum mesela.
Reele geçirecek partner yok şimdilik.
İstediğmle olmadı:(
Kadinlar cinsellikte patolojik canlılardır, ne yapacağı kestirilemeyen.
Yoo gayet netiz aslında ne istediğmiz bellidir.
Sadece o değil
Ne peki.
Mesela erkek kulagına fısıldasa tahrik olursun ve ıslana bilirsin
Yan illa vajinaya dokunulması gerekmiyor.
Evet dokunulmadan da ıslanabiliyor kadın, eğer birde libidon yüksekse
Libidom tavan hiç sorma:))
Eh işte adamın elini tutsan sulanırsın çünki isteğin yüksek:)
İstek önemli
@karizmaa014 evet
Kendi kendine sulandığı oluyor mu
Cevap
24Cevap
O kadar isteklisin ki birisi disarda dudaklarina yapissa ne yapiyorsun sen demeyeceksin akisina birakcaksin gibi duruyor 😃
İstediğim bir erkek yaparsa bu saydıklarını evet.
Hadi ya o kadar fenasin yani
Niye fena olayım yaa.
Fenadan kasit yani bir erkegin isteklerine yanit verebilecek bir kizsin 😆
Evet ama değerim bilinmedi.
noldu ki naptılar
Sevdiğim kişinin istediği her şeyi yaptım ama olmadı, evlilik düşünmüyormuş saçma sapan şeyler işte.
off hep aynı bahaneler korkuyorlar işte. ama seni tanımak isterdim düşüncelerini çok beğendim bir erkek senin gibi bir kıza sahip olmak ister çünkü neyi istediğini karşındakine ise kendisini nasıl iyi hissettireceğini iyi biliyorsun :)
Yaşımız uymuyor ki.
olabilir en azından konuşabiliriz. konuşmak içinde yaşımızın aynı olması gerekmiyor senden mesaj bekliyorum :)
çok akademşk bir dil kullanmışsın. paylaşığın fotoğraf ise monarıza gibi bişi tebrik ediyorum
Fotodaki adam hoşuma gittiği için koydum, soruyla alakası yok
Hayrola çift cinsel eğilim mi var? Olabilir yargılamam.
Ammmannn ne komik.
bence hatunu psikolojik olarak hazırlamazsan neresiyle oynarsan oyna. hersey kafada biter. nefesin ve sözücüklerin gücü hiçbirşeyde yoktur...
Sevgilim bir keresinde benim kulağıma ayıp şeyler fısıldadı, ben orgazm olmuştum telefonda
illa bir yerlerinle temas etmesi gerekmiyor. seks kafada biter vücutta uygulanır bence...
Aynen öyle.
İki türlü boşalma var klitoris boşalma vajinal boşalma ikiside güzelmiş vajinal boşalmanın daha güzel olduğunu söylerler
Klitoristen zevk suyu akmaz zaten ikisi de rahim girişinden akar dostum.
Biliyorum ben iki çeşit boşalma olduğunu belirtmek istedim. Ayrıca sulanma öpüşürken de, göğüsler öpülürken de, vajina okşanırken de olur.
Vajinana dokunulmadan bile sulanabilirsin ;-) Hatta yanında birisi bile olmadan sulanabilirsin. Bırak da ilişki esnasında her türlü sulansın
Islanması için illa vajinaya dokunmak gerekmiyor istekli isen erkek yanına gelse veyadüşünsen bile ıslanırsın.
Senun ole olmaymi da merak edisun o kadar kenduni tadmin edisuj
ben seks yapmadım ki hiç.
Sence nasil olmali sadece dokunuslar bile sulandirir yalatmaya gerek bile kalmaz
yalayınca daha da çok sulanır.
Adetim şu an.
Zevke gelincede sulanır ıslanırsın. Yalayan olmaz o an zevk etkendir
soruyu biraz açsak olur mu tam anlaşılmadı. Sanırım başlıkta ve içerikte iki soru sordun doğru mu?
Evet doğru. Klitorisin yalayarak uyardıktan sonra penis vajinanın içine girince de klitorisin uyarılmasındaki zevk olur mu.
1. soruya değinirsek öncelikle, kadın elbette klitorisinden en büyük hazzı duyar ama vücudunun değişik bölgelerine yapılan dokunuşlar ve öpücükler onun sulanmasına ve seks hazır hale gelmesine yardımcı olur. sadece vajinanın ya da klitorisin uyarılması ile değil.
2. erkek girdikten sonra değişik pozisyonlarda klitorisi baskı yapar, bu baskılar kadını daha da ateşlendirir ama vajinal orgazm dediğimiz olayda illada klitorise dokunması gerekmez. bilmem açıklayıcı oldu mu?
sağolasın.
Hayır tabiki canım kadınlar hayal edince de sulanma olur
Çok teknik bir soru..
Nesi teknik laa
Teknik işte.
Haha resimdeki tipe koptum gülmekten :)
Harika bence, sen kendine gül:)) Adamınki nasıl ben onu merak ettim asıl ama piknik örtüsüyle saklamış kör olmayası.
hımmm reklamını yaptın adam saysinde:)
Bu iki cins içinde geçerli :)
Senin resimdekine sulanmiş belli... git ona sor
Nerden bulam bu adamı
Olur ama o kadar olmaz diye dusunuyorum
O değilde fotodaki adam bir harika.
tesekkür ederim
benim sorumdaki adamdan bahsettim senden değil:)
penisi küçüktür belki zevk vermez 😀
Bilmem saklamış örtüyle baksana
aynen görmek lazım harika mi degil mi karar verirsın
Kendisi istekliyse de sulanır
Oraya ben geçtikten sonra her şekilde sulanır
aynen öyle... soruya bak
vajine soruyosn erkek resmi ne alaka
Adam hoşuma gittiği için koydum fotoğrafı.
hmm anladım olabilir tabiki
olur tabiki
Ne olur canım
Vajinal seks başkadır tabiki
Benzer olur
Nasıl olur
@karizma014 defol git sorumdan, her yoruma yorum yapmışsın manyak mısın nesin.
Senin manyağın oldum
hayır tabıkıde
evlen öğren
Evlenmeden olmaz mı
Tebrik ederim
Niye ve neyi tebrik ettin?
Seni biliyorsun ogrenmissin 😅
Olur her şey olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar