korunmadan zorla ıçınıze bosalsa naparsınız tepkınız ne olur
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhap var her zaman bulundurmak gerek.prezervatif yirtilincada böyle bi sey oluyor sonucta.her zaman o ihtimal var.ama bilerekten yaparsa cok sorumsuzca olur.eger yaparsa cocuk istiyorum, sabah aksam ben bakacagim cocuga ben büyütecegim sen hicbiseyden sorumlu olmayacaksin gibi seyler olarak algilarim hayati kayar:) ilk zamanlar cok istiyordum cünkü zevki cok farkli.riskli oldugu icin yapmiyorduk ama simdi evlenince sorun kalmadi.harika bisey:) ama aziyor kendileri ben bilmeden yapinca hosuna gidiyor. hayir yapma dememi karsi koymami seviyor.sonrada karim degilmisin bitanemsin gibisinden oyun yapiyoruz.ama ciddi ciddi ben istemeden korumasiz asla yani olmayacak is bu. kizda erkekte zevk aliyor sen sormadan yap sonra kiz ugrassin sen rahat rahat otur..hakkina girmis olunuyor..cok yanlis
20 Yorumla
+1 yılValla benim sevgilim yapabilir çünkü bir kere hamile kaldım aldırdım diye çok kızıyor hala bana gerci ben onun gönlünü aldım ama hala kızıyor bana rahatlıkla yapar bende gider aldırırım yine o da olmadı 2 hafta falan sex yapmam yeter ona bu kadar işkence cünkü denedim 2 gunden sonra yalvarmaya başlıyor.Gerci istenmek güzel birşey seviyorum onun yalvarmasını ama her oyunun bir kuralı var ne yapalım?:D
03 Yorumla- +1 yıl
neden verdiklerini biliyorum bebek aldırmak konusunu sevmiyorlar da ondan halbuki onlara ne ki?
konu ile pek alakası yok ama yorum yapayım erkeklere tavsiyem analdan içine boşalmayında naparsanız yapın yoksa pipinizin üzerinde menü"yü görürsünüz :))
00 Yorumla
saygısızlık olur bence... hem erkek bu yükün altından kalkabilecekse yapmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
hıcbır zaman sevgilime o konuda güvenmem ayar tutmaz boşalır onun spermin bereketini çekemem :) kendi tedbirimi kendim alırım üstelik neden zorla içime boşalsın ki ben seviyorum içime boşalmasını.
22 Yorumla- +1 yıl
seviyom seni lan.. afferin be.. :)
- +1 yıl
Olaya farklı bir başık açısı getireceğim. Zaten durum dinen de erkeğin eşinin içine boşalmasıdır. Çünkü bu haktır. Hatta erkek boşalmıyorsa hanımının içine ondan helallik bile istemeli. Çünkü bildiğim kadarıyla bir bayan en iyi zevke bu şekilde ulaşıyormuş.
kızarım tabiki, partnerim geri çekme yöntemini kullanıyo ,arada prezrvatif -ben ona güveniyorum ama bigün ya içime boşalırsa die de çok korkuyorum yoksa aldırmak çok zor olur heralde ...
08 Yorumla- +1 yıl
Ben byk konusmuyorm aslaaa.Ama sızn bu sekılde davranmanız bana itiici geliyo.sonucta evlenmeden once gunah oldgnu unutmamanız gerekmezmı? Rabbime inancınz varsa.Nasıl olgunlukla cevaplayabılıyosunz.Ben sıze hakaret etmedım.Fakat Her koyun kendı bacagından asılır.Sz blrsnz ;)
- +1 yıl
kimse benim hayatımı yargılayamaz , herkes kendine baksın - o yüzden bu kirli dünyada temiz kalmaya bak derim , ne güzel ya tanımadan -direk as kes, tabiki herkes yaşadığı hayattan sorumludur ,o yüzden başkalarının hayatına kimse karışmasın bişeyler yaşıyorsak cezasını biz çekicez tamam -----lütfen konuyu uzatmayalım ve bu konu kapansın rahatsız oluyorum ..
kandırırım sabaha kadar ip atlarız spermler düşsün diye:)) (ertesi gün hapı kurtarıcıdır)
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızarım ben şahsen sorumluluğunu alamayacağı şeyi bir anlık zevki uğruna salıvermesin onun ceremesini çekemem ben . o yüzden korunuyorum zaten
10 Yorumla9 ay sonra olabileceklere o nasil bir tepki verir ben asil onu merak ediyorum :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendim içime boşalmasını istedigim için sorun yok zaten evliyiz:))
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet yok:)
Cevap sahibi+1 yılhayır
ya ertesi günü hapı diye bşey var %99 etkili ilk gün
00 Yorumlatekme tokat girişirim:)
00 Yorumlaeski usule gerek yok teknoloji gelişti :))
00 Yorumlasitenin emre aydın'ı azdı galiba, sorulara bak.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen...
bi de zorla icine bosalttiran kadinlar var :)
00 YorumlaNe kadar salak olunabilir ki :d
00 Yorumlanikah gününü nezmana aliyoruz aşkım :)
10 Yorumlaertesi gun hapi %80 is goruyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen önlemimi alırım ama yine de ayrılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmazzzzzzzz
10 YorumlaO duruma düşmem.
10 Yorumlaayrılırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks yaparken sevgiliniz korunmadan içinize boşalsa tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat