Cinsel Yaşam Sevgilinizin korunmadan seviştiğini öğrenseniz ne yapardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Korunma konusunu sizin için ne kadar ciddiye alırsınız? Tepkiniz ne olurdu? Sevgilinizin korunmadan seviştiğini öğrenseniz ne yapardınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Merhaba! Biri ile cinsellik yaşayacaksam bunu yani korunmayı sevgilime bırakmam kendim düzgünleri elime alırım 1 0 Yorumla
Lekarnetin Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Benimle olduğu sürece problem arz etmez herşeye çare var da , sadakatsizlik olmasın işin ucunda 🤦🏻 6 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok 9 ay sonra çocuğu eline almak zorunda kalacak 1 0 Yorumla
amanbesende Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay O tedbiri ben kendim alırım, yani sevgilime bırakmam.10 yıl garantisi var dediler kullanıyorum memnunum!!! 2 0 Yorumla
nsnlelekekleleö Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Sevgilim yok sercna canım da kabul etmiycem gitsin kendine göre ni kzı bulsun 2 0 Yorumla
kızılelma-1 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Geçmişini biliyorsam aktif bir seks hayatı yoksa problem yok he ilk tanışıp hemen yatacak olursam korunurum 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sevgilimle cinsellik yaşamakCinsellik evlenince yaşanmalı 1 1 Yorumla yourqueen_61 7 ay Aynen öyle Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap nafile, güven çok önemli bu adımda. 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Sevgilimle yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyorsak önemi yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Kıyamet kopar ki işi şansa bırakmam asla erkeğe güvenmem 2 6 Yorumla Kenank07 7 ay Kıyamet niye kopuyor ya herşeyin vardır bı caresi Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Kenank07 ohoooo çözüme gerek kalmamalı baştan Yorumla Kenank07 7 ay Ama bazen de spontane olsa güzel olmaz mı 🤔😏 Yorumla Cevap sahibi 7 ay O bazen dediğin bir anlık güzellik, bir ömür ceza olur uğraşılmaz Yorumla Kenank07 7 ay Bazı kadınlar var ki bazenler çoğalır bazen eğer sende öyleysen 🤞 Yorumla Kenank07 7 ay Bir ömür demişsin sonra erkeğe güven olmaz demişsin 😅E öyle de okur geçmez Yorumla
red_jeans Takip Et Xper 4 Yaş: 40 7 ay ben kondomsuz seks yapıyorum ama asla içine boşalmıyorum 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Korunmadan sevişmem 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. Ne korumalı ne korumasız beni irrite ediyor ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Sevişemez. Önce benle sevişecek 3 9 Yorumla Yaniyorum3131 7 ay Oda seni bırakıp başkasıyla şey etsin demiyor, sevgilimle planlı plansızmı şey edersiniz diyor)) Yorumla Yaniyorum3131 7 ay sevgilin korunmadığını öğrense napar diyor Yorumla Cevap sahibi 7 ay Uf sanane Yorumla Yaniyorum3131 7 ay Dabi banane senin şeyinden dimi 😂 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet kocam değilsin Yorumla Yaniyorum3131 7 ay Damam sarılı anlaşıldı Yorumla Cevap sahibi 7 ay Kocam kızıyır 😂 Yorumla Yaniyorum3131 7 ay Sarılı kocan kızdı diye hangi kendini gizlimi yaptın Yorumla Muratballi 7 ay Senle korunmadan ilişki yaşamasına izin verirmisin Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kızardım 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Allah korusun 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ciddiye alırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merhaba! Biri ile cinsellik yaşayacaksam bunu yani korunmayı sevgilime bırakmam kendim düzgünleri elime alırım
Benimle olduğu sürece problem arz etmez herşeye çare var da , sadakatsizlik olmasın işin ucunda 🤦🏻
Yapacak bir şey yok 9 ay sonra çocuğu eline almak zorunda kalacak
O tedbiri ben kendim alırım, yani sevgilime bırakmam.10 yıl garantisi var dediler kullanıyorum memnunum!!!
Sevgilim yok sercna canım da kabul etmiycem gitsin kendine göre ni kzı bulsun
Geçmişini biliyorsam aktif bir seks hayatı yoksa problem yok he ilk tanışıp hemen yatacak olursam korunurum
Sevgilimle cinsellik yaşamak
Cinsellik evlenince yaşanmalı
Aynen öyle
Ne yaparsan yap nafile, güven çok önemli bu adımda.
Sevgilimle yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyorsak önemi yok.
Kıyamet kopar ki işi şansa bırakmam asla erkeğe güvenmem
Kıyamet niye kopuyor ya herşeyin vardır bı caresi
@Kenank07 ohoooo çözüme gerek kalmamalı baştan
Ama bazen de spontane olsa güzel olmaz mı 🤔😏
O bazen dediğin bir anlık güzellik, bir ömür ceza olur uğraşılmaz
Bazı kadınlar var ki bazenler çoğalır bazen eğer sende öyleysen 🤞
Bir ömür demişsin sonra erkeğe güven olmaz demişsin 😅
E öyle de okur geçmez
Korunmadan sevisme no
Önceden emin olunmalı
ben kondomsuz seks yapıyorum ama asla içine boşalmıyorum
Sadece sevişirim cinsel ilişkiye girmem
Bence et ete ette suyuna düğmeli 🤗
Korunmadan sevişmem
Ne korumalı ne korumasız beni irrite ediyor ya
Sevişemez. Önce benle sevişecek
Oda seni bırakıp başkasıyla şey etsin demiyor, sevgilimle planlı plansızmı şey edersiniz diyor))
sevgilin korunmadığını öğrense napar diyor
Uf sanane
Dabi banane senin şeyinden dimi 😂
Evet kocam değilsin
Damam sarılı anlaşıldı
Kocam kızıyır 😂
Sarılı kocan kızdı diye hangi kendini gizlimi yaptın
Senle korunmadan ilişki yaşamasına izin verirmisin
Birbirimizin ilkiysek sorun olmaz
Evlenmeden olmaz
kızardım
Allah korusun