Partnerin hareket şekliyle ilgili bence. Bazı pozisyonlarda seri ve sert hareket etmek kadının canını yakabilir. Örneğin bacak omuza pozisyonu böyle bir pozisyon. bu pozisyonda kadının vajinası biraz daha aşağıda olduğundan erkeğin penisinin ucu kadının vajinasının çeperine çarpar ve acı verir kadına. bazı pozisyonlarda ise hızlı ve sert hareket etmek kadının canını daha az yakar. Mesela doggy style. bu pozisyonda kadın pozisyon olarak bacak omuza pozisyonundan daha rahat olduğundan ve erkek de girmeye daha musait olduğundan bu pozisyonda hız ve sert davranmak o kadar kadının canını yakmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
vajina ve rahim duvarları hassastır, kuruluk olmasa bile acıyabilir. seks yaşadığım çoğu partnerim sende olduğu gibi doggy ve diğer pozisyonları çok sevmeyip misyoner ve kadın üstte olan pozisyonları seviyorlar. ben de napıyorum, 1-2 saat kadınımı tatmin ettikten sonra boşalabilmek için doggy'e geçiyorum. zira bizim de önümüzde tabak gibi bir poponun olması ve onu becerdiğimizi görmek çok tahrik ediyor.
018 Yorumla
Soran+1 yılüstte de acı oluyor.
Soran+1 yıl15- 16 olsa daha az canım acır mıydı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
sanırım kendini rahat ettirecek uygun pozisyonu bulamıyorsun. seks tecrübelerime göre her kadın acı duymayacağı bir pozisyonu alabiliyor, yani doggyde sırtını yukarı vermenle aşağı eğmen arasında alacağın acı ve zevk bile değişik oluyormuş. veya başka pozisyonlarda bacaklarını ne kadar açtığın vs. biraz doğruyu bulmaya çalışman gerek sanırım.
Soran+1 yılbel yukarda olduğunda acımıyor ki. ama öyle olmuyor ki genelde aşağıya doğru veriliyor sırt. Acımayan tek pozis. mis.
Soran+1 yıltamamını kullanmama gibi ihtimal yok.
Soran+1 yılüstte de geçerli acı ama.
Soran+1 yılkuruluk sorunu yok diye belirtmiştim soruda.
Soran+1 yılonda sorunum yok.
Soran+1 yılorda mısınız?
Soran+1 yılrahim tersliği duydunuz mu hiç?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılDüzeyli bir cevap
Acıyorsa yapma.
Yapmak istiyorsan katlan010 Yorumla
Soran+1 yıldüzeyli cevap, bu çözüm mü ki?
- +1 yıl
Elbette.
Soran+1 yılevliysen nasıl yapmam diyeceksin eşine?
- +1 yıl
Şöyle , Canım acıyor yapmak istemiyorum.
Soran+1 yılsonra kocam da şöyle, o halde ben başkasıyla yaparım. Yani sizinki de çözüm mü?
- +1 yıl
Sen her türlü pozisyonu da alsan , kocan fırsatını bulduğunda bir başkası ile birlikte olacaktır.
Bu gerçeği görmezden gelmemelisiniz.
Soran+1 yılo zaman hiç dikkat etmeye gerek yok nasılsa aldatacak.
- +1 yıl
Kesinlikle.
Soran+1 yılevlendiğinizde karınızda sizi aldatınca şaşırmayın o halde.
- +1 yıl
Şaşırmam.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoggyde kasma rahat ol, acıyor diye düşünürsen acir, çünkü baski direk olarak g noktasina,
00 Yorumla
+1 yılDoggy ve bacak omuza da penis direk olarak içeriye temas ettiği için acı verir...
08 Yorumla
Soran+1 yılortalama boyutla da acır mı?
- +1 yıl
evet.. Vajina sadece 2 cmlik kısımdan hissiyat alır sonrası duruma göre acıtabilir
Soran+1 yıleşimin boyutu 19 bu etken midir acıya?
- +1 yıl
olabilir.. idareli kullanması gerekiyor çok zorlamamalı...
Soran+1 yılnormal olsaydı acımayabilir miydi ilkim olduğundan bilmiyorum.
- +1 yıl
Normalden kasıt nedir bilemem ama ilk olduğundan ötürü de olabilir.. Siz yine de daha sakin olun
Soran+1 yıl15- 16 olsa daha az canım acır mıydı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
pozisyona göre acı şekil değiştirebilir 9-10 cm bile acı verebilir bazı durumlarda
+1 yılnormalde acı olmaz ama erkek fazla zorlarsa rahimine carparsa az acı olur
00 Yorumla
+1 yılekle beni anlatayım sana..
143 Yorumla
Soran+1 yılburdan anlatın özelden ekleyemem.
Soran+1 yılşimdi anlatır mısınız?
- +1 yıl
böyle şeyler ulu orta anlatılmaz..
Soran+1 yılgizliye alsanız kendinizi.
- +1 yıl
siz gerçeğe alsanız kendinizi?
Soran+1 yılözelden yazamam buradan olabilir. başka bir sorum daha var.
- +1 yıl
iyi ya işte özelden yaz tüm sorularına cevap vereyim senin.utanmana gerek yk şeffaf ol..
Soran+1 yılburdan sorayım. hiç bakire biriyle beraberlik yaşadınız mı?
- +1 yıl
bakın özellikle bana sorduğunuza göre uzman biri olduğmu biliyorsunuz demektir.bu sorunuza sadece evet demekle yetincem ama..siz ne zaman utangaçlığınızı yenerseniz ozaman konuşuruz..
Soran+1 yılhayır bilmiyorum mesleğinizi. bu sorumla bağlantılıydı sorunum aslında. yapıya göre değişmekle beraber normalde acı olayı da değişkendir ya.
bizim ilk birlikteliğimizde bende müthiş bşr acı oldu. eşimin hazırlamamasıyla alakalı olmadığı halde. beynen- ruhen de hazırdım ama çok fena canım yandı ve kesikler oluştu tamamı olmadığı halde. bunun nedeni ne olabilir? benim fizyolojim nasıl olabilir ki bu kesikler uluşmuş olabilir? neye bağlanır bu?- +1 yıl
kesikler derken ne kesiği anlamadım?
Soran+1 yılvaji..mda oluştu kesikler ilk ilişkide o kadar nazik olduğu halde. çok canım yandı. o kadar zor oldu ki ilkinde. bu neyle alakalı? hazır olamama sıkıntısı yoktu hani ona bağlansın.
- +1 yıl
ilişki sırasında kuruluk varmıydı.antibiyotik kullandınızmı bu esnada hiç?idrarını yaparken yanma oluyormu?sorulara cevap erin teşhisi koyayım..
Soran+1 yılhayır hazırlanamam sıkıntım olmadığını belirttim her şey olması gerektiği gibiydi.
antibiyo. kullanmıyordum, yanma da olmuyordu. bu arada mesleğinizi de bilmiyorum. uzmanım dediğiniz için sorma gereği duydum. nedir alanınız?- +1 yıl
bakıb bu yuzden buradan yazmak istemiyorum işte.neyse ilk ve son olsun diyorm.vajinal kesiklerde yanma olmama durumu mümkün değil.kesik varsa kesiğin üzerinde geçen idrar mutlaka yakar asisiktir çünkü.eminmisiniz yanma olmadığına.
Soran+1 yılhayır ben anlatamadım sanırım. ilk beraberlik süresince yanma var mıydı anladım ben. yani ilşki öncesi yanma b-var mı gibi algıladım.
kesiklerden sonra tabi ki yanma oldu. doktora gittik çok sayıda kesik olmuş. 10 gün beraber olmamamızı önerdi. antibiyo. vermedi. sadece ilişkiye ara verdirdi ve krem erdi. kesiklerde ağrım olmaz mı tabi ki oldu ve krem verdi. hatırlamıyorum adını ama. ve bir aydan fazla zaman her defasında ilki kadar olmasa da ona yakın acı oldu ilişki de.- +1 yıl
madm doktora gittiniz neden bna soruyorsunuz.benimi sınıyorunuz yoksa:)neyse söyleyeyeim hadi.sizde olan şey vajinal fissür.nedenleri çok ama genelde vajinal enfeksiyonlar,vajinayı kaşımaktan ya da cinel ilişkilerde fiziki yaralanmalardan olur.bu durum ağrılıdır kişiye göre değişir.cinsel ilişlikide ağrılı olur.çoğunlukla bu fisürler tedaviye gerek duymadan zamanla iyileşirler.ağrıyı haiffletmek ve tedavi etmek için çeşitli yöntemlerde mevcut tabi.mesela ...
- +1 yıl
kesiklerin üstüne ve etrafına hindistancevizi yağı sürebilrisin.yarayı yapıştırır ve agrıyı alır.bu esnada dinlenmeniz ve ilişkiye girmemeniz gerekir.baska tedavi bir çorba kaşığı kanyagı antiseptik oalark kullanabilrsiniz.bir lehene ya da küvete su doldurun kanyagı içine dökün ve oturma banyosu yapın.yakacaktır ama dayanın .kanyak yoksa onun yerine hidrojen peroksit yani oksijenli su kullanın.tedavi boyunca ilişki yok unutmayın.eger hala agrılar geçmiyorsa tekrar dktorunuza başvurun.
Soran+1 yılne sınaması? aklıma bile gelmedi. hem ne geçecek elime denesem/ denemesem?
evet gittik ama sormadım. benimki cinsel ilişkide oldu. çok canım yandığından. sanki tamamen kapalı gibiydi.duvar gibi. o kadar zor gir...ki eşim.normalde bir çok bayanın ilk deneyiminde böyle acı olmuyor. bende neden bu kesikler oluşmuş olabilir bunu anlamak istiyorum.
cinsel ilişkilerde neden fiziki yaralanma olur ki? veya neden herkes de değil de ben gibi bazılarında olur. bizim yapımızın farkı mı var?fiziken nedir?
Soran+1 yılyok on gün olmadı zaten. bu geçmişte kaldı ilk deneyimimizde. neden bu fiziki yaralanma olur cinsellikte zorla olsa hani anlarım da. bu kadar acı ve bu olayın nedeni nedir?
- +1 yıl
bakın ben teşhiismi koydum ve doğru teşhis koydum.cinsel ilişki sırasında olmuşda olabilir baska nedende olmuş olabilir.kendiniz kasmış olabilrisin zorlamadanda dolayı olmuş olabilir.yada eşinizden enfeksiyon kapmış olabilrisiniz.bazı kesikler vajinal mantarlardanda olabiliyor ama bence sizinkisi fisür.dediklerimi yapın bişeyiniz kalmaz ok..baska sorunuz olursa sağlık veya psikolojiyle ilgili ltf özelden yazın.normalde buradan yazmıyorum herkese çünkü..
Soran+1 yılben teşhisinizi anladım ve eleştirel sormuyorum ki. bu darlıkla ilintili midir diye anlamaya çalışıyorum. dar olanlarda mı bunlarla karşılanılır? ve rahim tersliğiyle ilgili sorum olacak. bundan bağımsız.
- +1 yıl
bakın 19 cm penis boylu kişiler zaten ilişkide dikkatli davranmamalılar.hepsini içeri sokmamalılar.bunu yapmadıkları için vajinal yırtık dediğimiz fissürler oluşmaktadır.rahim tersliğine gelince bebekle alakalı bir soru ise gebeliğe mani bir durum teşkil etmemektedir soru eger buysa..
Soran+1 yılhayır soru bu değil. bebekle alakalı değil yani. ilşkide acıya neden olur mu ve bacak omza gibi ozisyonlar hiç bir şekilde olamıyor bizde bunla kayanaklı mıdır direk- indirek ve vajina yolununun boyutu farklıymış. buda farklı yönü tabi. bu terslik acı ve darlığa neden olabilir mi?
ilk ilişkide de tamamı olmadı ki hani boyut etken olsun en fazla 2-3 cm gir...tir. o bile çok sayıda kesiğe neden oldu. bu durumda boyut değil neden benim darlığım mı yoksa bağımsız mıdır darlık- genişlikle.
- +1 yıl
ben anlatamıyorum heralde hanımefendi vajinal yırtıklar sadece ilişkiyle olmuyor size saydım ya nedenlerini.enfeksiyonda kapmış olabilrisiniz.yada bişy çizmiş bile olabilir kıllar serttir falan filan.uykuda kaşımışsınızdır yine olur.rahim terliği ilişki esnasında hiçbir acıya neden olmaz.vajinal derinlik 8-10 cm arasındadır.erişkinlerde böyle yani.yaterince ıslama olduktn sonra darlığında bir öeni yok.
Soran+1 yılanlatıyorsunuz. bende anlıyorum. farklı nedenlerle de bu kesikler olabilir bunu da anladım ama benim ki ilşkiyle olduğundan bunda dar olması mı rol oynar bunu anlamak istedim.
rah. tersliği acıya neden olmaz darlığa neden olur mu? spiral takılamadı bana dok. kanalın dar demişti ama bu vaj. darlığından bağımsız mıdır bilmiyorum.
ıslanma olduğu hlde özellikle bu do..de sanki yapışıyor gibi araya hissedilen. bu yüzden sordum.- +1 yıl
bakın vajinal darlık çok ama çok nadiren görülebilne birşey.bence sizde ilk ilişkiden kaynaklanan bir sorun oluşmulş yani pubokoksigeal kaslarınızı kasmışsınız.buda vajinanızı dar ve kçük gibi hissetmenizi sağlamış.bo sorun aslında vajinismus sorunudur.siz fakında değilsiniz bence ama kendiniz kastığınız için doktorda sprirali yerleştirmemeiş.genç kadınlara, vajinanın küçük görünmesi veya dar olmasına kasların kasılmasının neden olduğunun farkına varmadan yanlış teşhis konulmaktadır.
- +1 yıl
bazı doktorlar genç kadınlara, vajinanın küçük görünmesi veya dar olmasına kasların kasılmasının neden olduğunun farkına varmadan yanlış teşhis koymaktadırla. Normalde kadının fiziksel ölçüleri, yaşı veya boyu ne olursa olsun, fiziksel olarak ebadı ne olursa olsun penis vajinadan içeri girebilmelidir. aslında vajina doğum esnasında bebeğin dışarı çıkabilmesi için çok daha fazla genişlemektedir. buradan da aslında cinsel birleşmenin ağrılı, sorunlu olmasına vajinismusun neden olduğu görülmekte..
Soran+1 yılbir aletle açtı siz bilirsiniz ben bilemiyorum tıp terminolojisini. şişe benzer şeyle açmaya çalıştı çok canım yandı.kanalın dar onu açmaya çalışıyorum dedi.uzun süre sonra taktı gibi oldu ama kaydı.doktorun dediği kanal darlığı.ama bu vaj. darlığından bağımsız da olabilir belki bilmiyorum.
sonrasında bu sorun olmadı vajinismus .çok acımasına rağmen.kasmışsam ki muhtemelen öyle olmuştur acıdandı.tarif edilemez acıydı çünkü.
rahim tersliği soruma kanaatiniz nedir? darlaştırır mı? etkisi nedir?
Soran+1 yılmaalesef normal doğum dayapamadım. çok sancı olmasına karşın açılma olmadı bende. normalde o sancıyla 8 cm açılması gerekirken bende 1 cm açılma oldu ve ben direttim normal olması için uzun süre ve en sonunda doktorum; ''sen normal doğum yapamazsın çok büyük kesik yapmamız gerekecek'' dedi. sezeryana karar verdi.
kanal darlığı farklı mı vaj. darlığından bey efendi?- +1 yıl
bakın rahim terliğinin gebe kalmama ya da darlıkla bir ilgi yok tek zararı adet sancınız daha fazla kanamanız daha fazla olabilir.çok nadiren bazı kişilerde ama çok nadir diyorum bakın ilişkide sancı meydana gelebilir..
- +1 yıl
vajianıza sokulan aletin ismide vajinal spekulumdur..
Soran+1 yıladet sancım ve kanamam aksine yok pek şükür ki. sancıya neden olabiliyorsa belki bu terslikten acı oluyor.
normal doğumda açılmaması, spiralin zorla takılması ve akabinde kayması durmaması ve diğer anlattıklarımdan nasıl bir kanaat oluştu sizde? kanal darlığı bağımsız mıdır vaj. darlığından?
Soran+1 yılismi odur, ama takılamadı tam takıldı derken doktor sende kalmaz bu dedi. kaydı eş zamanlı nedense. hemen çıkardı. o şişe benzer şeyle kanalı açıyorum derken yaptığı neyse öldüm acıdan. o yüzden sordum bağımsız mıdır bu kanal darlığı vaj. darlığından diye?
- +1 yıl
bakın bazı kişilerde hiç sancı olmaz bile bu tamamıyla yapısal bir durum.kanal darlığıyla ilgili del yani.normal doğumlarda rahmin kendini doğuma haırrlamazsı lazım.yani önce yumuşaması ve sonrasında açılması.bu kişilerin abzılarında olmyor ve bu kişilerde sezaryane alınıyorlar.bazı şeyleri bazı şeylere baglamayınız ltf..
Soran+1 yılbir şeye bağlamıyorum anlamaya çalışıyorum sadece. bağımsız mıdır bunlar bir birinden diye.
çok net yazamıyorum buradan. sanki bu do..y pozisyonunda eşimin ...sı arada yapışıyor gibi hissediyorum. eşim bile bazen bu pozisyonda acıdığını söylüyor orasının. o yüzden anlamaya yönelik soruyorum. benim yapısal durumum mu diye.- +1 yıl
anladım sanırım kanal darlığı vajinal darlık aynı şeyler..rahmi ters olan kişilerde doggy style pozisyonunda erkeğin penisi acır bu normal bişey sdarlıkla ilgisi yo rahmin ters oluşundan kaynaklanıyor.gebe kalmak için en ideal pozisyondur ama..
Soran+1 yıleşim sıkışıyor sanki mengenede gibi diyor.
neden rah. tersliğinde erkeğin acır? ve niye spiral kaydı eş zamanlı takılırken sizce? ben mi anormalim .- +1 yıl
neden bu kadar merklsınız..acıtıyor işte ters rahim ayen dediği gibi sıkışıyor penis özellikle için,ize boşalırken.srpirale gelince iyi bir uzmana gidin derim takılır mutlaka..kayma falan olmaz zmanınız iyi değilmiş derim..yetermi bu kadar bilgi.faturayı nereye gödereyim:)
Soran+1 yılmeraklılık mı sizce bu ? anlamaya yönelik mi? tüm bilimlerde insanın düşünmesi- merakından olmamış mıdır:) doktor öğretim üyesiydi.
sıkışıyor evet de bunun rahim tersliğiyle bağlantısını kurmak istedim faturayı nereye isterseniz gönderin:) eşim bazen moraracak dediği için öğrenmem lazım bunu rahim tersliğinin neden buna yol açtığını.- +1 yıl
öğretim üyeleri zaten bişey beceremezler genelde..onlar sadece öğretmeyi bilirler uygulamada sıfırlar:))eşinin bişeyi morarmaz merak etmesin normal ilişkiye girsin ki zaten su an sizin kesiklerin geçinceye kadar girmemeniz gerek.fatura yazmıyorum şimdilik.ama farkındaysanız size hem jineklojik hemde psikolojik destek verdim.bu biraz tuzlu olur size:))bir ara ödeşiriz devam ederseni sorulara.size ekleyin demiştim bak..
Soran+1 yılevet ve birazda mahcup soruyorum verdiğim zahmetin farkındayım. kızarıyor bazen tahriş oluyor dediğinden bende açıkçası rahim tersliğiyle bağlantısı olabilir minin e-cevabını almak istedim sizde evet dediniz. ama neden bu etkiyi yapar sıkışma yani? mantığını alabilir miyim:)) çok oldum biliyorum ama:))
artı yetmedi bu kesikler şu an yok ki. doğum yaptığıma göre çook geride kaldı zaten:) bu kadar zor olmasının nedenini sordum. darlıkla ilintili midir diye.- +1 yıl
bence bu aakşamlık bu kadar yeter.baska zaman sorunuz oursa dediğim gibi bakın burada yazılan herseyi milltde görüyor.bence bunlar özel şeyler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılg noktasına denk geldiğin için olabilir
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk yaptığım zamanlar acıyodu çokğu kız o pozisyonlara dayanamaz ama şimdi alıştım rahatlamayı öğrendim nekadar çok kasarsan okadar çok acır ve dayanamazsın.
Soran+1 yılnasıla alışılır ki çok acıyor?
Soran+1 yılben hala alışamadım canım ya.
+1 yılpenis büyükse doggyde genelde acı oluyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne