bademli_magnumm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çokta hallaç pamuğu gibi bağımsız şekilde löp löp olması ı ıh iyi değil bence
bkz
33.media.tumblr.com/.../...2g6Iix1te4d3lo1_500.gif013 Yorumla- +1 yıl
sanirsam soruyu anlamadiniz :) acim iyice bak sen doggy pozisyonda yaparken durdun taammi oynatmiyosun girmiyosun ama kadin durmani istemiyo basliyor kendi sana dogru kalcalari vurmaya :)) bu durumda naparain soru bu :)) link acilmadi bu arada :)
- +1 yıl
ohaaa kadın hiç yorulmadan nasıl yapıyo öyle :o
- +1 yıl
gittim geldim hala yapıyo. bu kadın bir harika dostum !! galp galp
- +1 yıl
sohbet nssil gidiyo beyler :))
- +1 yıl
haha link yeni acildi :p
- +1 yıl
fena degilmis :D
- +1 yıl
bunu kac dk boyunca yapabiliyo o onemli tabi :p sonucta bir gift :D
- +1 yıl
ahahahaha manyaksinn :D :p
En İyi Cevaplar
Zaten Doggy de daha bir cazip popo ve Vajina daha çok belli oluyo şekil duruş daha bir tahrik ediyoken onu yapmak bulutlara uçurur bence sorun güzel bir soru bence :-)
03 Yorumla- +1 yıl
tabi saplak istiyor o durumda zaten hatta baska seyler:) saclarini cekeceksin eline dolayip diger elinle gogsunu oksayacaksin ama sen duracaksin o devam edecek ritmik geri vurmaya bir sure sonra ellerini geriye dogru cekip birlestirip sen baslicaksin sert sert sonrasi malum :D
Erkekler Ne Diyor
+1 yılKalcalarina saplak attarim daha hizlanmasi icin. Dairesel hareketler yapip kalcasini iyice yaymali sonra. :*
01 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
+1 yılSen nasıl bir abazansın çok merak ediyorum bir insanın hayatı bu kadar seks üzerine kurulu olmamalı :)
03 Yorumla- +1 yıl
hayatim seks uzerine kurulu degilki zaten :) eger mantik yurutmek gibi bir yetenegin varsa bir soylermisin bu sorulari soran bir kadin sence seksten anlamayan ya da yasamayan bir kadin olabilirmi bunun cevabini ver ben devam edeyim :)
- +1 yıl
Hayatın seks üzerine kurulu olmasa bu kadar büyütmezdin yazdığımı :) Neyse salla iyi geceler :) Bu arada soruna cevap vereyim hoşuma gider dediğin ;)
- +1 yıl
sitede yaptigim en ciddi yorum bu olsun.. bak butun sorularima ve yazi dilime bak nasil? hep gulucuklu yasa geyik tarzda.. benim ozel hayatimda seks bir erkekle yasanan biseydir sadik olmak cok onemldir seks guzel bisey severim ama sadece erkegimle yaparim... sitede onceleri bir amacim vardi artik yok cunku baktim anlayan yok bende ciddi olarak anlamayinca tarzimi degistim... inan bu sekilde bile faydali bisey yapiyorum ve kadin olmadigimi dusunenlere de abaza oldugumu dusunenlere de cevabim net.. genel kulturum cok konuda vardir boş insan degilimdir ben biseyler sorarken hem eglenip hem aydinlatiyorum amacim baska bisey degil.. iyi aksamlar ;)
+1 yılseni şu sorulara hastayım. ne desemki kalça işte gürül gürül sallanıyor. spank yapmaya devam ederim :D
02 Yorumla- +1 yıl
haha sen durdun kadin durmuyor daha da sert mi olursun :))
- +1 yıl
ee tabiki zaten kendimi kaybederim ne yaptığımıda bilmem :)
O çarpış... Hele dibe gelip yuvarlak çizmesi... bir de iki el ile kalçayı sıkıp iki tarafa ayırmak.. Arada çıkarıp deliğin büyüklüğüne bakmak.. bir dil at, tükür ve çalışmaya devam et!
02 Yorumla- +1 yıl
öhöm öhöm makassiz yazmak serbest olsa :))) aynen yazdigin gibi olurdu :p
cinsellikten nefret ediyorum.
seyimi kesip klozete attim zatten.022 Yorumla- +1 yıl
aaa nasilll niye ki nefret ediyosunn?
- +1 yıl
ne anlami saatlerce onca efor falan
hakkaten bir insan neden oyle itinayla o hareketleri tekrarlar durur
cok sacma. o kadar komik ve anlamsiz geliyor ki gulmekten kendimi alamiyorum.
bazen yarida kesip gulme krizlerine yakalandigim olmustur.
cok sacma geliyor.
insanlar bunu yapmacik bir haleyle falan suslemis
abartmis sisirmis. bir b*k yok ortada sicmak gibi bir eylem yani.
hic bir haz almadigim zamanlar oluyor.
bazilari gereksiz yere abartiyorlar yok bulutlara ucmak vs.
guluyorum elimden bisey gelmiyor. - +1 yıl
onca eforu falan da cok sacma buluyorum.
kafayi yemis tekrara dusmus abuk sabuk iki beden..
anlamsiz yani, kelimelere dokmek falan da guc :)
cok zor anlatilir boyle bisey.
sonra bosalma ani var.
sonra boyle anlarda deniliyor ki
ee? neydi bu simdi
sanki bosalma aninda herseyin anlamsiz gercegiyle karsilasiliyor.
hazzi veren sey tam da cinsel olmayan sey (fantazi yani).
fantazi de kurguldur, sahnedir.
video oyunu oynamakla ayni sey. - +1 yıl
beni şaşırttin :) seks tabiki herseyyy demek degildir hersey dersek ya da hayatta yapilacak en onemli seydir dersek tabiki cok yanlis olur elbette cok daha onemli degerler var bu hayatta.. ama seks senin dedigin kadar da hicbir anlam tasimayan bisey degildir.. bilmiyorum kiminle ne sekilde yasadin ama inan problem var bu derece uzaksan eger... belkide dogru kisiyle yasamadin ondan... belki bigun fikrin degisir ;)
- +1 yıl
asigi oldugum kadinlari biraz konunun disinda tutmak isterim cunku yani cok fazla yogunluklu duygular var halihazirda. yasanan cinsel hazlar da kayitsiz bombos beden eforlari olarak kalmiyor. biseyler ister istemez oluyor ama bunun kaynagi cinsellik degil. ben bunu anlatmaya calisiyorum. cinsel edimin kendisi aslen bos, anlamsiz, sacma sapan bir efor. esas cinsel haz, bir turlu bu bedensel edimlere indirgenemeyecek olan diger kalan boslukta yasaniyor. yani hersey. a dan z ye hersey olabilir bu.
bunu soylersek cinsel edimin disindaki hersey cinselliktir demis oluruz. ki bu da sacma olurdu.
o halde bir kisi yalnizca cinsel atifta bulunabilir. mesela fantazi kurgulamak gibi. boyle atiflar yapabilir.
bir tiyatro icat edebilir.
islerin gariplestigi yer de tam da burasi zaten. HER SEY cinsellige atfedilip, kurgulanabilirse, bu her sey, artik yeni deneyimleri korukleyen tahrik edici bir evrene donusebilir.
bununla yalnizca nemfomanlarla satiriazisleri kastetmiyorum. - +1 yıl
bunlari biliyosan ya da bu sekildr hissediyosan bilmelusinki bu hayatta aslinda hersey oyle :) bir dusun yemek yemek su icmek dunyevi olan hersey bir kurgu degilmi? zaten bu yuzden "kisa" olan bu hayatta yaptigin herseyin keyfini cikarmali insan nefes bile alirken keyf alarak... beni anladinmi?
- +1 yıl
yoksa niye yasiyoruz ki gibi bir sonuc cikar ortaya...
- +1 yıl
ben de bir ara bunu soyleyecektim ama konu cok sapacak diye soylemedim.
soyleyeceklerimi agzimdan aldin. evet yasami boyle goruyorum.
intihar edip sonlandirmak istiyorum (3 kere falan tesebbusum oldu ama olmedim) ama yapamam.
hem kendime aciyorum, fena bir adam degilim yani, hem de guzel insanlar taniyorum. tutunmami sagliyorlar.
son 3 senedir dusuncelerim bunlar. ki sen yuzeyin yuzeyini soyledin daha.
dusuncelerimi tamamen anlatmis olsam galiba geriye bir tek olmek, sonlanmak arzusu kalir.
ama hic var. yasamin icerisinde mevcut bulunuyor. ama tamami degil.
tamamen bir yasamin temelini kodluyor diyemem. simdilik kendimi boyle avutuyorum diyelim :) - +1 yıl
hahaha hep cinsellik soruyor olabilirim ama donanimliyimdir bicok konuda bakma burada boyle olduguma ;) bak bu konu cok genis birde bunun dini boyutu var... intihar neye cozum? oldukten sonra ne olacagini biliyormusun? eger muslumansan biliyosun zaten.. bedenin gidecek ama ruhun yasicak kiyamete kadar ve intihar edersen ruhun da kiyamete kadar aci cekecek... belki de sonsuza kadar... anlamsizlik olarak bakmayacaksin hayata surekli keyif aldigin seylerle vakit harca ve bu hayatta bir hedef belirle kendine.. bir amacin olsun ve cevrende degee verdigin deger gotdugun insanlarin sayisini arttir... bu hayatta herkes senin
- +1 yıl
herkes senin gibi benim gibi... yemek icmek uyumak sevismek para kazanmak ve inanclari geregi ibadet edip tarihini bilmedikleri o olecegi gune kadar bu mucadeleyi veriyor.. kisacasi hayat bu olum de cozum degil bilinmezlik... oyle olsaydi intihari cok kisi uygulardi... o yuzden yasa ama en azindan yaptigin hrrseyden keyif alarak yasamaya calis cunku baska care yok ;)
- +1 yıl
herangibir dine inanmiyorum.
cevremdeki insanlar da bir sure sonra cok tuhaf gorunebiliyorlar gozume.
dusunsene yanimda bir et. tuhaf tuhaf hareketleri var. zihninden ne geciyor
kim bu adam veya bu kadin? inan boyle anlari tarif etmek cok zor. kim l*n bunlar diyorum :)
cok komik yani. o kadar sacma ki gulmemek icin insanin deli olmasi gerek.
hemen yanimda, halbuki bir et. bir sey. kim ne bilmiyorum. bir gulyabani. asla bilemeyecegim bir gayb.
karanlikta kalan bir kor nokta..
yasam gercekten cok garip. ben kimim onu da bilmiyorum ya gerci.
neyse iste..
senin nasil geciyor gunlerin su siralar? :) - +1 yıl
hahaha bak sen beni bosver iyiyim de ben bence sen fikirlerine yön verecek birileriyle gorus ya da psikolojik destek al ve neden boyle dusundugunu cozmelerine izin ver etrafindaki herkes insan et yigini degiller :) e yigini tasidigi beyin sayesinde insana donusuyor her insanin kisiligi olusuyor ve dunya dedigimiz bu sistemde topluma kazandirilmis birer birey oluyorlar :) birazdaga realist bak dunyayi benimsemek icin buna mecbursun... ye ic uyu sevis calis ve bu donguye katil... iste anca bunu yaparsan "mutlu" olabiliysun... bana inan ;)
- +1 yıl
yok canim benim yasamimdan yana bir derdim yok.
cogu insan ister yasamimi diye tahmin ediyorum.
ama ben farkli dusunuyorum. normalde bu siteye girip geyik yapiyorum
ama bu farkli bir konusma oldu. arada iyi oluyor boyle.
et yigini derken moronlar onlar demedim :) et de degiller mi yani bir parca
sen bana gozunu kapat surdur diyorsun.
yasami "renklendirmekten" benim anladigim bu.
e ben zaten biliyorum bunu. su an bunu yapiyorum zaten.
ne yapayim yani? - +1 yıl
hayir yaptigin bu degil ben gozunu kapat yasa demiyorum yasadigin seylerden zevk almayi ogrenerek yasa diyorum sende eksik olan bu ;) ben bunu yapiyorum sahsen.. belkide 1 dk sonra olebiliriz sonrasi buyuk bir bosluk belirsizlik... simdi en azindan somut olan biseysin bide boyle dusun :)
- +1 yıl
ben buradaki mevcut bulunusun somut durumunun ne kadar anlamsiz ve belirsiz oldugunu anlattigimi dusunuyorum yeterince. cok basit bir sekilde kendim de dahil etrafimdaki hic bir seye hakim degilim. kendi olusum karsisinda bile hic bir iradem yok. hic bir sey bilmiyorum. isin tuhaf yani hic bir zaman bilemem de.
sen bir kisiyi gordugunde duygulaniyorsun (yani tamamen tavirsiz kalamiyoruz bir duygu bir sey olusuyor)
bende de olusuyor. ama ben sonrasinda derin bir boslukta buluyorum kendimi. kim bu kisi. su an ne
ne yani? cok basit bir soru. ama bunu dile getirmek cok zor. agaci yalnizca kendimce tasavvur edebiliyorum. yesil rengi var. dallari topragi tutuyor vs. iyi de agac hala orada duruyor. ne dersem diyeyim. soyledigim seyler asla yakalayamiyor onu. yakalayamaz. bir parca o. bir gulyabani. gulyabani diyorum, cunku hala bir sureti yok. benim yaptigim hamleler var ama hep bir parcasi disarida. agac orada bir kere. hala duruyor. - +1 yıl
tum nesneler boyle. kaciyor ve yakina geliyor. tipki birer hayalet gibiler.
ben bilmiyorum. bence kimse de bilmiyor. yasamak da tam olarak bu.
bu belirsizligi surdurmek. gecistirmek. ki zaten cinsellikte de esas haz, tam da onu
gecistirdigimiz yerde yasanmiyor mu? suresi uzatilarak yani? - +1 yıl
benim bicok sye ilgim var seks le sinirli degil burada seks soruyorum sadece yoksa yelpaze genis :)
- +1 yıl
ahaha olmamalisin :))
Kıpırdamadan beklerim yorulmadan doggy :) arada sağlam şaplak atarım ama 😀
02 Yorumla- +1 yıl
at sevwr kzlsr da bunu zaten:)
+1 yılsevmek mi
en sevdiğim şey ya arkadan vurdukça titremesi bitiriyor beni
ama dayanamıyorum ya tokat atmak ve arka deliği parmaklamak da istiyorummm01 Yorumla- +1 yıl
yapacaksin zaten bunlari ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen genelde kalçaya şaplak atarım. Sado - mazo hesabı.
01 Yorumla- +1 yıl
saplaksiz olmaz zaten :)
Sevdiğim bir durum, yanlız pek bilen yok bu diyarlarda
01 Yorumla- +1 yıl
ogrenirler ya da ogret ;)
+1 yılne guzel bıır erkek ddaha ne ıstesın:))
hadı basla:))02 Yorumla- +1 yıl
sevgiline de baslasin :)
- +1 yıl
onun durdugu yok kı:)
dahada beter devam ederim :D hep biz güç harcicak değiliz ya :D
02 Yorumla- +1 yıl
tabi bencede doggyde de olsa kadin yapacak hep erkege olmaz ;)
Valla ben odaya pazarlık yaparak girnem Allah ne verdiyse
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
Tirnak ve isirik atmak. Ve dole bogmak isterdim sanirim:p
05 Yorumla- +1 yıl
hm seni cok ateslerdi yani ok :)
- +1 yıl
tabiki hareket eden.:)
- +1 yıl
hixlandiriyor bu tur hareketler bosalma suresini tabi :)
- Cinsellik konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılKontrol bende olmali ama arada onada kontrolu vermeli
02 Yorumla- +1 yıl
bazen kontrolu kaybedersin ;)
- +1 yıl
ama sadece bazen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun o isteği azginligi karsisinda karsiliksiz kalamam içini dışına döker hıl hışır ederim
01 Yorumla- +1 yıl
ovvvv fenaa :))
+1 yılÖyle olmadı hiç yaaa durdun diye kndi devam etsee çokk ateşli yaa
02 Yorumla- +1 yıl
olur olur bigun ;)
- +1 yıl
Olmazz ya fantazi işte :)
+1 yılo an hiç çıkmam, daha hırçın bir şekilde bastırırım
02 Yorumla- +1 yıl
istedigi o dimi ;)
- +1 yıl
Tabikide erkegi azdirip daha cok uzerine cokmesini isticek saclarindan tutup daha sertlesicek erkek
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun o azgınlığı almak için çükümden geleni yaparım :)
11 Yorumla- +1 yıl
hahahs:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOowww meksika dalgası gibi vurdukça tusunami oluşuyor kalçada
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha oyle tabi dalgalanir :)
Cevap sahibi+1 yılAynen işte o zaman zevk katlanıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkada ben varken kalçaların yerinde durmasına imkan yok ki ;)
04 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :))
Cevap sahibi+1 yılHatta dört elle sarılırım allah korusun içinde en değerli varlığım mevcuttur ters bir hareket yapıp hayatımı karartmasın ;)
- +1 yıl
yok yav olurmu bisey olmaz :))
Cevap sahibi+1 yılBelli mi olur kimisinda şampanya tıpasıymış gibi oluyor canı yanıyor, nolurrr nolurrr çıkartma diye ağlamaya başlıyor :)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNerde öyle hatun yahuu 😎😍
02 Yorumla- +1 yıl
size denk gelmemis :))
- +1 yıl
Denk geldi de 10 tanede 1 tane 😎
Daha öylesi denk gelmedi
00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. mesaj kutunu doldurmuşlardır şimdi :D
01 Yorumla- +1 yıl
cevap vermiyorum ya yazsinlar olur oyle ;)
akıllı olsun, kızdırmasın beni :P
04 Yorumla- +1 yıl
niye kizarsinki kadin durma devam et msji veriyor :)
- +1 yıl
tamam iste sen yoruldun diye yapiyo oda :D
Cinsellik konusunda 637 cevap paylaştı. Heh işte o kadıni
daha çok güzel yaparım03 Yorumla- +1 yıl
oda onu istiyordur tabi dimi :)
Cinsellik konusunda 381 cevap paylaştı. sabit kalmalı. ben hükmetmeliyim
02 Yorumla- +1 yıl
olmass sabit kalmadigi zamanlar olmali hep sen hukmedersen olmaz ;)
Motor mu takmis bu kicina
09 Yorumla- +1 yıl
yav yok soruyu anlamiyomusunuz :)
- +1 yıl
ikisi de degilim kadinim ;)
- +1 yıl
ozaman pamuk prenses ilan edildin cunku kadin oldugumu bilen uyeler var iki bayan uye biliyor mesela :) napican simdi buyuk konustun :)
+1 yılöleleri prof gerisi yalan treis 0)
04 Yorumla- +1 yıl
ben sunu anladim demek ben profum :p
- +1 yıl
sen hem benim hem kendinn profsun =) :) @bademli_magnumm
- +1 yıl
hahaha:) tabi uygula burada paylastiklarimo pisman olmazsin :)
- +1 yıl
=)=) takipdeyim yavrum @bademli_magnumm
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doggy de midesi ne kadar saplarim. Cat cat cat
07 Yorumla- +1 yıl
hahaha
- +1 yıl
16 ustusun ozaman :)
- +1 yıl
hm o sorum kalkti :)
+1 yılDaha fazlaa koklerimmm canini yakarimmm.
02 Yorumla- +1 yıl
e yan yaniii :)
- +1 yıl
:))
- Daha fazla (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam