Sorum erkeklere sevgiliniz ile doggy yapıyorsanız o kızı seviyormusunuzdur yoksa sevmediğiniz için mi sürekli o pozisyonu tercih edersiniz? Sevdiğiniz kızı sadece normal kaşık pozisyonunda mı yatarsınız?
Cevabın nedir?
Sevgiyle pozisyon arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu bilmiyorum ve anlayamadım. Ama eğer kastettiğin sevgi değil de hoşlanma veya yüzünü beğenip beğenmemeyle ilgiliyse evet belki bir bağlantı kurabiliriz. Yani eğer bir erkek bir kadının yüzünü onunla seks bile yapamayacak kadar beğenmiyor ama onu diğer özelliklerinden dolayı seviyorsa yüzünü görmediği bir pozisyonda sevişerek bu probleme çözüm bulmuş olabilir, biraz uçuk bir fikir ama olmayacak bir durum değil. Ya da partnerinin kalçasını diğer pozisyonlardan daha fazla beğendiği için de doggy istiyor olabilir. Bu arada doggy ile kaşık pozisyonları birbirine benzer pozisyonlardır sadece doggy'nin tek şekli vardır ama kaşık ayakta, yan yatarak ya da üstüste yapılır. Sanırım ya sen seks yaparken partnerinin yüzünü görebileceğin daha aktif rol oynayabileceğin pozisyonları beğeniyorsun ya da doggy pozisyonu sende de birçok kadında olduğu gibi fazla hayvansal ve güven vermeyen bir pozisyon olarak geliyor. Bunu istemediğini söylediğinde de partnerinin sana olan tavrı seni bu şekilde düşünmene aracı oldu? Ama hiçbir bağlantı yok bence sevgi ile pozisyonlar arasında.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim pozisyondan dolayo bir sıkıntım yok memnunum
- +1 yıl
Pozisyonla ilgili bir sıkıntın olmayabilir ama sorduğun soru ile yine alakası yok. O zaman sen neden böyle bir şey düşündün? Sana bunu bir şekilde söyledi mi yoksa tavırlarından sen mi çıkardın? Yani böyle bir şeyi ima edebilecek veya söyleyebilecek kişi ya f. ckbody'dir ya da seninle sadece cinsel dürtülerini yatıştırmak için beraberdir, Böyle bir ilişkide de sevgiden bahsedemeyiz.
Soran+1 yılyok böyle bir şey söylemedimi ben düşündüm
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Posizyonların sevgi ile alakası ne , önemli olan zevk almak.. Beyler seksin zevkini tam anlamı ile çıkarmak istiyorsanız, bırakın partneriniz patron olsun, eğer o patron olursa sizi alır aklınıza bile gelmeyen labirentlere gidersiniz.. Çünkü eşinizin zevk noktalarını bilmez iseniz bilinki seksi tek başınıza yapıyorsunuz demektir...
01 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum sizi ve sizin gibi zihinleri gördükçe hayattan soğuyorum!
79 Yorumla
Soran+1 yılbende ne zamn namus bekçisi gelecek diyordum hıh oldu :)
Soran+1 yılsorduğuma soracağıma pişman etmeyin insanı kadın olarak ilşikide yüzyüze gelmek daha iyi olur durumdan dolyı bir şey sordum sizin gibiler yüzünden asıl sorusormaktan soğudum !
- +1 yıl
Sorun sizin "pozisyonunuz", "yatağınız" değil...
Sorun, bu pozisyonu bahane edip sevgi gibi bir duyguyu işe karıştırmanız!
Biri sizi sizinle "doggy" yaptığı için seviyorsa üzgünüm onun adı sevgi değil kullanmaktır!
Soran+1 yıldoggy yaptığı için sevmek mi iyice saçmaladınız sorum başka yere kaydırmayınız !
- +1 yıl
Öyle sormuşsunuz hanımefendi! Bana sakın dil öğretmeye kalkışmayın, sakın!
Soran+1 yılöyle sormadım ama fazla iticisin !
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
75Cevap
bu nasıl bir mantıkdır anlayan beri gelsin, kızların cogu bayılır buna yahu! gorsellıkse kastınız sonrası var yarını var dıger gunu var.. öncesi var!!! sahsen boylesı dusunenlerın sevısıp urememesı gerektıgını dusunuyorum, o nesıl bır yerde son bulmalı..
00 Yorumla
+1 yılben her türlü pozisyonu severim. kızıda severim. o an doggy ile fazlasıyla zevk alıyosam ona devam ederim. eğer sıkılırsam kaşık pozisyonuna geçerim. yani bunun sevmekle sevmemekle alakası yok tamamen olayı yaşamakla alakası var. takma bence ve bundan anlam çıkarmaya çalışma. seviyodur seni rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılDoggy en temel pozisyondur önce bunu bilmek lazım... hayvanlardan esinlenerek taklit edilmiştir. . Sevip sevmemekle alakası yok... tabi baskalarının tercihi düşüncesi nedir bilemem.. ama en çok da kadınının kalçaları güzelse kalp gibi durur ve arkaya dönüp bakış atması inanılmaz tahrik eder beni...
00 YorumlaSeven adam için ön sevişmenin bir geçerliliği olur diye düşünüyorum. Ayrıca seviştikten sonra da öpmek, sarılmak gibi şeyler olur. Ön sevişme ve seks sonrası sevişme ya da dokunuşlar çok zayıfsa sevmiyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolayı saptırmayalım, pozisyonla sevginin pek alakası yok ama sürekli dogly papıyorsa o ayrı. Ha iğrenç bir kadınla sırf boşalmak için dogly yaparsın o ayrı mesele.
00 Yorumla Artık türk kadınlarının uzaylı olduğunu düşünüyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yahu
Soran+1 yılbenim düşüncem bu yani şöyle evli olanlar bana hep misyoner takılıyormuş gibi geliyor
Soran+1 yılhımmsabah önce arkama geçip sonra bacak omuz deneyip döndürüyor sıkıcımı bizimki
Soran+1 yılevet alıyorum tabi ki aynadan seyrediyor hep ayna önüne çekiyor beni bu neden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar seviyor o pozisyonu genelde.
hadi değiştirelim deyince hemen kadın o pozisyona getiriyor kendini. sanırım çükü daha iyi hissediyor o zaman
çük dedim de hafif erekte oldum sanki. şimdi iyiyim.10 YorumlaBu kişiye göre değişir.
Doggy sevmeyen erkek yok tabiki ama benim tercihim misyoner.
O yüzün şeklini görecem agaa :D10 Yorumla
+1 yılYani sevgi ayrimi yapmamak lazim. Mümkünse butun pozisyonlari denemeli. Doggy de fantezi ve baskasini dusunme orani daha fazla tabi.
00 Yorumla
+1 yılbelki adam iki üç pozisyondan başka bilmiyordur bunların içindende en cok sevdiği odur heralde. yazık ya adama. belkide kıçına bakmak hosuna gidiyordur :) herşey olabilir.
00 Yorumla1_Seksi illa sevdiğin kişiyle yapmazsın.
2_Sürekli doggy yapıyorsa sıkıntı vardır. Ya başka pozisyon bilmeyecek kadar salak. Ya da yüz yüze gelmekten hoşlanmıyor.00 Yorumlapozisyonla sevgi arasında kurdugun bagı anlamadım doggy benimde cok hoslandıgım bir pozisyon ama partnerimle aramdakı sevgıyle pozisyonu bagdastırmam..
02 Yorumla
Soran+1 yılçok açıklayıcı olmuş sağolasın :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçmalık bu yaa.. Nerenden uyduruyorsun bunları böyle?
00 Yorumla
+1 yılRobert De Niro'nun ''Bu Çocuğun Hayatı'' isimli filmini izledin galiba:)
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
İzle o zaman. Sorunun cevabını bulmanda yardımcı olacak sana.
tatlım sevmenin pozisyonla alakası yoktur... doggy falan yapmazsın s... sin... sevmezsin... ha doggy dir herne şekilde olursa olsun s... sin ama çok seversin... yani arada bir bağlantı yok bence...
00 Yorumla
+1 yılOylecesıne sorulmus bir sorumu bu erkeklerin karsısındakı kısıyı sevıp sevmemesı bu tarz seylerlemı bellı oluyor kendınızden bu kadar tavız vermeyın yaw
00 YorumlaSevdigim kizi her turlu pozisyonda yaparim. ayirt etmeden. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer pozisyonu isterim ben kanka yüzüne bakmak isterim ilişki esnasinda öpmek isterim eğer sürekli doggy yapiyorsa belki de sikilmistir...
012 Yorumla
Soran+1 yılneden sıkılmıştır
Cevap sahibi+1 yılSenden... artik sadece isini görüyor demekki..
Soran+1 yılhep değil bazen güzel iç çamaşırları jartiyer vb. giydiğimde beni öpüp okşuyor
Cevap sahibi+1 yılE nerden cikardin o zaman bu soruyu...
Soran+1 yılfinale hep o pozisyonla ulaşıyor ondan önce sabah arkamdan başlayıp bacak omuz yapıyor sonra ters döndürüyor sıkıcı mı
Cevap sahibi+1 yılOhhh misss..
Ne güzel iste..
Kafana takma kanka.. sekse devam seviyordur sen soruyu yanlis sormussun..
Ama ilk arka değil hoşuma gitmedi ^^
Soran+1 yılilk arka değil derken
Cevap sahibi+1 yılZevkinizi begenmedim.. arkadan baslanmamali bence..
Soran+1 yılhımm sabah ereksiyonunda sürtünerek başlaması kötü mü?
Cevap sahibi+1 yılBegenmedim acikcasi..
Ben dudak dokunuslariyla başlayan ilişkiye hastayim..
Soran+1 yıldudak dokunuşlarından kastın öpüşmekse onuda yapıyor ama ben sabahları öpüşmekten çekiniyorum doğrusu ağzım kokuyor mu diye :) öpüşmeyi daha çok gizli yerlerde seviyor benim ki merdivenlerden inerken asansörde :)
Cevap sahibi+1 yılhahah.. :)
Bak Güzelmiş asansör felan denice onu...
Öpüşmekten ziyade demek istediğim Tabiri caizse emme, yalama yani :D
ben Oral hastasıyım ve İlk oral başlamayı seviyorum...
Sevilende olsa o kız bir türlü yapılacak ama nikahtan sonra ama nikahtan önce. Pozisyonlara bakmaksızın yapılacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir erkek kadınla seks yapıyorsa pozisyona göre kadını sevdiğini gösterir diye bir şey yoktur. etkilenmiş veya sevmiştir. kafaya poşet geçirmediği sürece fazla korkma:)
13 Yorumla
Soran+1 yılhaha çok komiksin ilahi :))
Cevap sahibi+1 yılanlamını bliiyormuşsun bravo, tahmin etmemiştim anlayacağını
Soran+1 yıl25 yaş üstüyüm o kadar da olsun
+1 yılalakasız, yani doggy i aşağılayıcı görüyor olmak gerekir!
00 YorumlaZevk icindir. Seviyorsam en iyisini yapmaya calisirim istekli olurum falan. Konusurum aktif olurum anlarsin sen boyle davraniyorsa iyi
00 Yorumlaseviyorsan pozisyon değil birlikte olmak önemlidir... doggy her iki taraf içinde çok zevklidir...:)))
00 Yorumla
+1 yılO ne oyle ya. pozisyondanmo belli oluyo sevip sevmedigi. cok yanlis bisey.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ben öyle düşündüm
- +1 yıl
Öyle bisey yok. ne yani hayatimiz boyunca tek pozisyonda mi sevisecez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmenin her evresinde sevdiğimin yüzünü görmek isterim. Tamam doggyi de severimde 20 dakikanın son 5 i doggy iyidir. 15 dakika yüzyüze sevişmek tercihim.
00 Yorumla
+1 yılArkadaş mantığa bak.
Pozisyona göre sevip sevmediği mi belli olur. ^^00 Yorumla
+1 yılDoggy erkege daha cok zevk verir serf gidip gelebilir ve her sekilde gorur hatunu sevgiyle alakasi yok seviyoruz diye doggy yapmicaz mi
00 YorumlaDoggy ne lo amma uzman olmussunuz Kop e k dudukleyisimi Ben sevmem sevisirken memelerin sallandigini orasini gormem yuzune bakmam lazim😘
00 YorumlaPartnerimin yuzunu hep gormem lazim. Bu sekil sevmem. Bilemem artik
00 Yorumla
+1 yılUlan en sevdigim kucak beya kucak gibisi var mı goz göze bakiyosun yaa :D fena ildum anlatirkende
00 Yorumla
+1 yılSürekli doggy pozisyonunda sevişen bir erkeğin seks anlayışı çok ilginç olmalı.
00 Yorumlayav sende silke surulecek akıl yok. he yav he
31 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz
+1 yılPozisyon zevk içindir sevmekle felan alakası ypk bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen misyoneri tercih ederdim, yüz yüze olmak daha güzel bir duygu benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevip sevmedigim önemli değil seks yapıyorsam her pozisyonda yaparm. Sevmiyorsam daha da sert olurum canını yakmak için..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kucak ve misyoner sevıyorum yuzunu gorucem opucem fılan sevıserek daha ıyı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuzunu gormek istemedegim kisileri o pozisyonda beceririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgame of thrones dan alıntı yap yüzümü göreceksin de yatır üstüne sen çık :)
00 YorumlaSeni köpek yerine koyuyor nasıl sevecek !
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz onu ben sevdigim icin yapıyorduk
41 Yorumla
Soran+1 yılenteresan :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpozisyona göre sevgi ölçülmez bence zevk veriyorsa o pozisyon sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin kızlara uygulanan bır yontem olarak bılıyorum onu sahsn bn oyle yapıyorum. D:D:D:D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Aşk pozisyon almaya engel değildir.. -_-
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyüzünü görmek istemediğimden :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılgame of thronesta khalisi aklima geldi bir an
30 Yorumla
+1 yılYüzünü görmek istemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılDehh Dehh diyo mu? arada
00 Yorumla
+1 yılkız güzel değilse çuval veya doggy şart :D
00 Yorumlaher pozisyonda severiz merak etme :)
00 Yorumlaçok enteresan bir soru olmuş, sende problem ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılen de problem yok sende var galiba sorumu anlaman için kız gibi düşünmelisin!
+1 yılkabul et çirkinsin yüzünü görmek istemiyo
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan
- +1 yıl
sevseydin misyoner yapardım bacak omza yapardı :(
Soran+1 yılonları yapıyor zaten be
pozisyona gore askin rengimi degisirmis ki
00 YorumlaDoggy candır her türlü sevilir bunu yapan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. hem severim hem hardcore takılmaya devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafana poset de geciriyor mu?
00 Yorumla
+1 yılhayır seks ayrı sevgi ayrı canım
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Purofil yaşın 25 29 yazmışsın yalan bence :)
00 Yorumlasevmekle pozisyon bağıntısı nasıl kurulurki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka len doggy yapan kız candır nokta
00 Yorumla önemli olan değişij fantazi ve posizyonlar
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli doggy pozisyonu yaptığınız kızı gerçekten sever misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne