Cinsellik Erotik rüya görmemek için ne yapılmalı? _Spectra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 hayır yarın öbür gün tek uyumam, odamda biri olur, uyurken felan biri odama gelir sayıklarken görür hoş olmaz artık rüya görmek istemesem nasıl bir yol izlemeliyiz? Erotik rüya görmemek için ne yapılmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÖzgüгιüğεRamaкKaιa Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Gerçekte yapamıyorsun diye rüyanda görüyorsun bide şikayet ediyorsun. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yorganı üstüne tamamen çekme ve gece bir şeyler düşünerek yatma 0 0 Yorumla
ladyhuysuz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Düzenli mastürbasyon veya ilişki ile bu rüyaların önüne geçilebilir. 1 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Ha bire mi görüyorsun be 1 1 Yorumla _Spectra_ +1 yıl gözümü yumsam bile :/ Yorumla
kırmızırujluayşegül Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Gif ve soru uyumu... 🤣 1 5 Yorumla _Spectra_ +1 yıl olmamış mı? 😅 Yorumla kırmızırujluayşegül +1 yıl Tam oturmuş:)) Yorumla _Spectra_ +1 yıl zaten soru üretemiyorum ki bakıyorum gif bulunca gife soru yazıyorum dermişim 😂😂😂 Yorumla kırmızırujluayşegül +1 yıl Hahahaha 😀 Yorumla _Spectra_ +1 yıl napıyım millet neye çok cevap veriyor anlamıyorum :) bende çok korkuyorum hangi gif yayınlanır hangisi yayınlanmaz diye düşünmekten :/ Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Beton dök 😂😂 1 17 Yorumla _Spectra_ +1 yıl nasıl yani 😅 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Biraz çimento, birazda kum ve birazda su işini görecektir 😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl tamam da bunları nerede kullanacagım? :/ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Kendi üzerinde Yorumla _Spectra_ +1 yıl kırarım ki 😂😂😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Tam tersi bir etki yaratır bence kendini kırarsın sonra 😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl sen bu rüyaları görsen böyle demezsin :D😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ben genelde kabus gören kesimdenim çok şükür 😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl keşke bende kabus görseydim :/ çok gif izliyorum acaba ondan mı böyleyim Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Demek ki napıyoruz korku filmi izliyoruz bundan sonra dimi 😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl sonra samara girmesin rüyama :D yeminle cinsellikten soğurum kökten tamamdır 😂😂😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ayy hadi inşallah girer 😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl ben yok demem 😂 sadece bir kutuya ihtiyacım var 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Kutu ne için 😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Pislik yaa 😂😂😂 Yorumla _Spectra_ +1 yıl bizde çare tükenmez :) :) Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. haftada 1 mast şart 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar