2 gündür rüyalarımda cinsellikle alakalı şeyler görüyorum ve boşalıyorum
Ama günlük hayatta cinselliğe ilgim yok ve de bir istek hissetmiyorum
Ama günlük hayatta cinselliğe ilgim yok ve de bir istek hissetmiyorum
Hocam merhabalar, halk arasında rüyalanma olarak adlandırılan şey aslında biyolojik olarak vücudün ihtiyacının karşılanma olayıdır. Eğer mastürbasyon yapmazsanız vucüdunuz bu ihtiyacınızı karşılamak için rüya yoluyla giderir. Normal bir şeydir. Saygılarım ile profesör x
Hertürlü cinsel ve psikolojik sorunlar için dm.
Rüya görmenin içinde cinsel istek olup olmamasıyla bir alakası yok. Ergenlik döneminden başlayarak olgunluk sürecine kadar bu tür rüyalar görülür. Bilinç altında s*eksi fazla düşünürsen daha fazla görebilirsin ama cinsel isteğin hiç olmazsa da görürsün çünkü içeride biriken sıvının belli bir dönemde dışarı atılması gerekir mastürbasyon yapmazsan böyle rüya yoluyla o sıvıyı dışarı atarsın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
16Cevap
Bu heycan duymakla alakalı bilinç altın seni heycan duyucagın şeylere yonlendiriyoe o an ondan
Çok ilginç acep neden ki böyle oluyoreee 🤔🤔
Cinselliğe ilgisi olmayan insanları anlamıyorum aman abi çok çektim bu durumdan benden uzak olsun
İsteğin öyle gidiyormgün içinde yap zevk al bari
Bilinçaltın bunu düşünüyor ve senin vücudunun isteğini rüyada olsa da karşılıyor bence. Birazda olsa konuşabilir miyiz
Bilinç altı ile ilgili bir durum. Küçük yaşlarda veya yakın zamanda birilerinin ilişkisine veya özel durumuna şahit olmuş olabilirsiniz.
Zaten bunu dudunmeyen ibsanlar yadiyorlar
Muhtemelen kendini kesf etmedin
Ateş seni çağırıyor
Bilinçaltının sana bir oyunu bu
bilinç altında olabilir
Azmıssın askım sen yemen lazım 😅😅
ne görüyorsun rüyanda tam olarak
Vücudunu dinle biraz
ne güzel
Var demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?