İki aydır düzenli seks hayatım yok tabi libido tavan sürekli cinsel rüya görüyorum giriyolar cikiyolar hissediyorum yani etkileniyorum bildiğin o anı yaşıyorum hatırlıyorum her defasında gusül alıyorum duş almak sorun değil de gusül abdest alırken vesvese oluyor acaba üç kez ağza verdimmi üç kere burna verdimmi felan gusulden de şüphe duymaya başladım acaba yanlış mı diye
- önce duş alıyorum. sampuan duruluma şeklinde
Niyet ediyorum
Üç agza
Üç burna
Bir kez baştan kafamdan aşağı her yeri kuru kalmayacak sekilde özelikler kulak arkası göbek deliği güzel yıkıyorum cikiyroum?,
Bazısı diyo tek bir kez burna agza kafadan yetrli diyor kafam karisiyor
Güncellemeler
1 yıl
Kafadan baştan aşağı bir kez mi üç mu ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba canim evlimisin?
dus yaptiginda normal abdestini al ilk once.. yani aslinda ayni anda ikisini de almis oluyorsun.. zaten guslun farzi 3.. agiza 3 kere bide burnuna 3 kere ve butun vucuduna..
hatta genzin sizlamasi gerek azcok, haa ve vucudunuda 3 kere tut.. yani soyleki, kafana sonra sag terafina sonra sol terafina bunu tam 3 kere yap ve hic biryerin islak kalmasin <3
Ben niyet ediyorum, ellerimie yikiyorum 3 kere ondan sonra üc agza, üc burnu ondan sonra bütün vücuduna bir igne topu kadar kuru bir yer kalmamasi gerekiyor
Baştan aşağı bir kez mi üç kez mi yıkıyorsun
Bir kez normal dus aliyorsun
ramazan diye 1 aydır dokunmuyoru kaç defa rüyalandım dün gece bile rüyalandım ya şu rüyalanma mevzusuna o kadar sinir oluyorum ki anlatamam.
farzlar belli üç kere ağıza üç kere burna su vereceksin ve iğne ucu kalmayacak kadar yıkayacaksın vücudunu takılma bu kadar.
Bu kadar takma bence ama gusül alınması gerekir tabiki nasıl aldığının o kadar incik cinciğine kadar düşünme al ve çık ama muhakkak al
Evet abdest şart. Vesveseye asla kulak asma 1 kez bile burnuna su verdiysen bile vesvese gelirse devam et nerede kaldiysa geri dönüp ayni islemi yapma çünkü vesveseye kulak verilmek verilirse devami her zaman olur. Unutma boş eve hırsız girmez ;)
Oldu deyip devam edeyim yani dimi
Surekli sil baştan başa dönüyorum bı saat çıkmadım oluyor dustan
Peki ağız burun üç defa şart mı mesela benim diyorum ki içimden iki defa oldu üç tam çekmedim diyorum gidiyorum tekrar duş gusül yapıyorum ya kulağım rahatsız iyilesemiyorum duş olayı yzuunden
Aynen misal burnunu yikamadiysan bile yüzünü yikamaya devam et kulak asma zaten 1 kere o tuzaga düştün mü surekli gelir ki zamaninda bende bile bile yapardim sonra amann bee dedim o gun bugundur hicbirsey olmuyor. Ve rüyalanmakta cok iyidir o büyüyü bozma
Arkadaşım rüyadan sonra iç çamaşırında bir alıntı oluyorum sabah baktıgında
Düzenli cinsel hayatın neden yok
boşalmıyorsa gusüle gerek yok. her rüyada
Alırsan daha iyi olur ne görüyorsun öyle
Bu kadar istekli olup nasıl sevgilin yok
Tek yetmez üçer kere