Fbuddy kısaca genelde sadece! sek. s amaçlı (odaklı ) kurulan her turlu iletişim, ilişkidir
Fbuddy'm var
Fbuddy'm yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hem ihtiyaçlarını karşılayıp, hem de çok iyi arkadaş olabiliyorsun.
sahte sevgi sözcükleri ardına sığınıp seks yapmaktansa böyle net olmak daha iyi.
Herşey çok net herkez istediğini biliyor
Bence sorunsuz, güzel bir ilişki türü. Özellikle kankanla yaşıyorsan bunu. Sırdaşınla daha zevkli oluyor. O seni tanıyor sen onu. Sen ne düşünüyorsun?
Robot gibi olunmazsa yani sohbet yemek vs yemeden direkt hep seks itici gelir karışık daha iyi
Ben de onu diyorum işte. Normal muhabbetin de olabilmeli. Hiç oldu mu fuckbuddyin?
Bilmiyorum sayılır mı ama eski sevgilimle ayrıldıktan sonra da cinsel anlamda yakinlasmam iz olmuştu. O var yanu ::/
Bitti mi sonra?
İsteyerek mi seçtin eig? :)
Kesin senin vardır, birden de fazladır. Neden böyle gözünüz döndü ya, bu kadar da seks düşkünü olmayın, neyin acısını çıkartıyorsunuz.
Hayır hiç olmadı ama birini beğenip yakinlasmak isterdim
İçimdeki acı yi teşelli etmeye faydası olurdu belki
Duygusuz sexin kadınları depresyona sürüklediğini duymuştum, sevip güvenmeleri, ciddi ve uzun süreli olması gerekiyormuş, aksi halde derin pişmanlık hissediyorlarmış, ağlıyorlarmış. O halde uydurmaymış bütün bunlar.
Yo uydurma değil ayrıca bütün kızların hepsi öyle olmayabilir ama bence genel olarak doğru ztn bende beğenmek biraz da olsa hoşlanmam lazım pat önüme gelenle olsun demedim
Kadınlar hoşlandığı kişiyle sevgili olmak ister sanıyordum demek ki erkek gibi sadece seks amaçlı da hoşlana biliyormuş. Kadınları hep yanlış okumuşum.
Cevap
39Cevap
Yok ama şöyle olsun isterdim beraber sohbet edebileceği çay içebileceiğm sinemaya gidebileceğim bir kız arkadaşım olsun isterdim cinselliğin ona bağlı olsun o ne zaman isterse öyle yaşardık cinselliği...
Bence çok basit ve kendisine saygısı olmayan insanların tercihi ve mide kaldırıcı insan sevmediği birini nasıl yatağına alır
Ben çoğ safım olsa ona da bağlanırım kesin 🤓 sfdsfs yapmam gerçi öyle şeyler 🤭
Bir dönem fbuddy'm vardı ama şuanda artık görüsmuyoruz.
bana en uygun ilişki tarzı bu duygular yok kimse kimseye karışmaz taraflar sadce seks için bir araya gelir
bence çok iyi birşey. herkesin en az 1 tane olması lazım. bilinçli toplumlar da bu muhakkak gereklidir.
ya belli bir süreden sonra sarpa sarıyor olaylar :D
nasıl yani :)
Nasıl diyim işte belli bir zamandan sonra yani uzun süre fuckbuddy olunca karşındaki de sen de acaba manita mıyız biz diye düşünmeye başlıyo. Noldu? Niye geç geldin? Bu hafta gelemicem diyosun. Noldu başkasına mı gidiyosun falan gibi tepkiler gelmeye başlıyo yani. Başlangıçtaki amaç uzun süre devam edince değişiyomuş gibi oluyor
zor bu işler
@Karakterbulamadım sen seninkiyle hiç bu duruma geldin mi peki?
benimki diye biri yok
@Karakterbulamadım hee sorry o zaman :D
ilişkisi olmayan ya da ilişkisi olup da cinsellik yaşamayan kişilerin tercih edebileceği bir cinselliktir gibi gibi gibi
herkesin kendi kararı ama kızlar fuckbody m bana aşık lsun evlensin gibi aptalca hayaller peşinde
Olmuştu geçen aylarda, doğru kişiyle olunca güzel oluyor ben tadını alamadım pek ayrıldık zaten.
Karşı değilim bir çok kez oldu
Sana bile veren kız olduysa baya yoklukcekmis
Hiç işim olmadı ilk defa sende öğreniyorum
Sen ayakta uyuyon o zmn
Görende birkaç dk bile olsa seks dusunmuyosun sanır. Beni tanır gibi konusma cinsellik her bireyde var bu soruyu soruyor olmam da benim de başka sorunlarım yok anlamına gelmez saçma cikarimlar yapma
var diyenler yarısından çoğu yalandır skldajlksld
Niye var deyince ne geçecek ellerine
olsa keşke bir ara vardı yalan oldu
yok ama olmasını isterdim
Olabilir de olmayabilir de
İhtiyaç ve zevk için iyi.
Türkiyede olmayan bir şey
bence olmalı ama güven ve gizlililk içinde.
yok ama birini istiyorum
tam ihtiyacım olan şey
Eşli pişti oynardık ama bu biraz iğrenç
vaaar.
bir tane bulsam iyi olcak bag yok
Fbuddy'm yok...
Millet nasıl buluyor anlamıyorum 🤦🏻♂️
Gece klup ya da elit mekanlarda takılan kızlar oluyormuş genelde
Bende istiyorum ama öyle yerlere gitmiyorum Nası olıcak
Niye istiyon. d
Güzel oluyor. Bağlanmak Yok bişey Yok deliler gibi seviş istediğini yap sonra arkadaş kal güzel yani
Guzel bir birliktelik :-)
Bence mantıklı olmali
b dedim
Var cok yakin arkadasim hemde
Fbuddy'm yok..
Saçma bir şey
f*ck badim yok
O kadar düşmedikkk
Olması şart
B dedim
Yok hç olmadı
olsun isterim