Oral seks onerileri verir misiniz?

Nisanlimla uzun suredir beraberiz ve birbirimizi cok seviyoruz ama daha once hic beraber olmadik evlenene kadarda olmayi dusunmuyorum o anliyor her nekadar istesede saygiyla karsiliyor beni. Ilk gecemizin ozel olmasini isiyorum oyuzden evlenene kadar beklicez. Yanliz sonucta oda erkek beklentileri var her nekadar beklicem desede zor durumda oldugunu goruyorum. Gelecek hafta yil donumumuz ve ona supriz yapmak istiyorum oral vermek istiyorum sizce kendimi kucuk dusurmusmu olurum cunki bazi erkekler hoslanmiyor oraldan o severmi bilmiyorum bide ilk defa oldugu icin korkuyorum biraz rezil olmaktan... migdem bulanirmi? spermin tadi nasil? yapmam ve yapmamam gereken seyler nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim ve cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Nisanlimla konustum ve sinyal verdim merakli ve heycanli gorunuyordu bunu kendimden cok onun icin yapicam onu mutlu ve zevk aldigini gormek beni mutlu eder ozellikle yil donumumuzde. Bence bu kucuk suprizi sonuna kadar hak ediyor beni her zaman anlayisla karsiladi deli gibi arvuladigi halde bekliyor. Düğün tarihimizde belli gerisi artik evlilikten sonra :)
Oral seks onerileri verir misiniz?