Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. asla temizlik yapmadan ilişki yaşamayın. sanırım arkadaşından mikrop aldın. kendisini de uyar. temizliğine dikkat etsin.
adet gecikmesini hemen gebeliğe yorumlamayn. adet bir çok şeyden gecikebilir ya da erkene geçer. yani düzeni bozulabilir
mesela
uykusuzluk
aşırı yorgunluk
aşırı stres
düzensiz beslenme
hasta iken alınan bazı ilaçların etkisi
ani şok haber...04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz da olsa rahatladım. Psikolojik olarak 3 gündür çöküntü yaşıyorum dokunsalar ağlıyorum bebek görünce duygulaniyorm falan
- +1 yıl
millet çocuk yapmak için uğraşıyor. öyle kolay değil hemen tek atışta anne olmak. imkansız demeyelim ama her ilişkide hamile kalınmaz. adet hormonla alakalı. hormonal dengeni bozabilecek herhangi bir olay adetini etkiler. ama şu temizlik işine çok dikkat edin. sevgilin pasaklı biri ise bırak gitsin. pis biri ile yaşanmaz.
Soran+1 yılAyrıldık zaten. Evet pekte temiz degildi
Girdiğin ilişki sana bir hastalık vermiş erkek arkadaşın penisi mikroplu imiş, büyük bir ihtimalle mantar olabilir. hayırlı olsun sana kadınolmuşsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılmikrop kapmış olabilirsin.mantar enfeksiyonu olabilir.3 dozluk fitil verecektir doktor sana.birdahakine daha dikkatli ol.
00 Yorumla Muhtemelen vajinal bir enfeksiyondur. Hamilelik olma ihtimali yok söylediklerine göre
023 Yorumla
Soran+1 yılİçime boşalmadi diye hatırlıyorum ki kendide öyle söylüyor
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum rahatladım :)
Soran+1 yılBaşka bişey olmasında o olsun ona razıyım
Soran+1 yılBu konularda çok hassasm o yüzden yani eğer öyle birşey varsa mecbur aldiricm ama nasıl yapcm bilmiyorum. Kıyamam ki canıma
Soran+1 yılEe ama belirtiler ? Testin yanlış olma ihtimali yok mu?
Soran+1 yılAnladım. Çok takıntılıym galiba. Pazartesi gününe zaten randevu aldm kadın doğuma hem kaşıntıyi sorucm hemde bunları
Soran+1 yılHafıza sorunum var. Büyük ihtimalle 11 Şubat Salı yada.ondan önce cuma günü ilişki oldu. Adetim ise ilişkiden önce olmalıydı
Soran+1 yılO sıralar da ilişkiye girmedim.
Soran+1 yılSıkıntı yok yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılÖzür dilerim bişeyi atladm. Vajinadan ilişkiye girdiğimizde pazar günüydü. Salı günü anal yapmıştık
+1 yılOluşmuş olan bir gebelik 4 ile 6 hafta önceden test ile anlaşılmaz kesin sonuç için bir kan testi yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn son ne zaman ilişkiye girdiniz ve adet kanamasının ilk tarihi ney
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgililrr gününden bit hafta önceydi sanırım son iliskimiz. Adetimde her ay başında olurdu en gec ikinci hafta
Cevap sahibi+1 yılAdetten iki gün sonramı ilişki oldu
Soran+1 yılHatırlamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle tahminimce hamile değilsin adet gecikmesi sağlık sorunlarından dolayı ya da yaşadığın ortamdan dolayı gecikebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa mı ilişki yaşadın?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anadlım.Bazı özel şeyler sorabilir miyim konuyla ilgili?
Soran+1 yılElbette dinliyorum
- +1 yıl
Adetin kaç gün gecikti şu an?
Soran+1 yıl15-20 gün olacak
- +1 yıl
Testi kaç gün önce yaptın?
Soran+1 yılPerşembe günü yaptım. 4 gün oluyor
- +1 yıl
Tamam.Birazdan çıkıcam ama başka şeyler daha sormam gerekli.Arkadaş listende varsam mesaj atma şansın var mı?
Soran+1 yılYoksun ama açabilirseniz mesaj atarım
- +1 yıl
Biraz çabuk ama.
mantardan olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler