Sizce beni seviyor mu yoksa sadece sevişmek için mi birlikte olmak istiyor?

Bizim iliski 1 yil once sanaldan basladi flört ettik sevgili değiliz bana aşık olma üzülürsün dedi hep kendinden uzak tutmaya çalıştı en sonda çok büyük kavga ettik ve ayrıldık o kendinden soğutmaya çalışmıştı bende o zaman sevgilim oldu sadece cinsel yönden değil duygusal yondende seninle mutluyum diyor , biz bulusucaz ilk bulusmadada sevismek istiyor bizim surekli bulusmaya suanda imkanimiz yok bazen cinsel icerikli konusmalarda oluyor 3 ay falan kaldi teskeresini almaya merak ettigim bu askerden dondukten sonra yine bana karsi boyle olurmu? Cunku biz o asker olmadan once tanistik ve mesafe sorunumuz var ileriyi dusunme simdi mutluyuz diyor boyle kiskancligida var ssdeki gibi kiskaniyor deger veriyor ama asik olmam diyor gercekten sadece cinsel yondenmi bana bagli? Ilerde sevgili olmak istiyorum onunla ve bahsettigimiz konu ben temizdim bisiler yasamak ustemiyorum diye bana bir kizla yatarim dedi bende bakire degilim diye esek sakasi yaptim cani yansin diye bana sovmustu konu kapanmisti ve tekrar acilinca su cocuga foto atmama delirdi ama o zorladi anlat diye fake hesaplardan ona yuruyuncede abaza gibi yazmistim konusmadi ben inaniyorum bence o hala temiz ama neden boyle gelgitleri var anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
Unideyken ona yakin olacam arada gelecek yanima ben 18 o 23 yasinda seneye kadar bir sure o gelicek yanima. Bununla sevgili olmak bana asik olmasini istiyorum eski sevgilisiyle kotu ayrilmislar kizlara olan guveni kalmamis. Hicmi sansim yok ona karsi?