Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

1)Millet çok çaresiz
Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki cinsellik bir ihtiyaç. Ama bu kadar da olmaz ki arkadaş.

2)Cinsellik toplumun bilinçaltına inmiştir
Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

Freud'u kimse sevmez ancak söylediği doğru bir söz var. İnsanı iki şey yönlendirir. Saldırganlık ve cinsellik. Bunlar bilinçaltımızda var. Ve bazen ortaya çıkar. 😄Sonuçları da kötü olur.

3)Çocuk tacizi
Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

Lafa gelince müslüman toplumuz ancak en fazla çocuk tacizi de bu ülkede maalesef. Sık sık haberlerde görüyoruz. Ve daha bunları savcı serbest bırakıyor ama Müge anlı yakalıyor.

4)Yabancı ülkelerde neden fazla yok?
Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

Şimdi bu sorunun cevabı çok önemli. Açıklaması gayet basit. Bizde erkekler çok serbest. Ufakken çocukların çıplak resimlerini çekiyoruz,sünnet olunca resim video çekip Facebook'ta yayınlıyoruz. Erkeklere mahremi öğretmiyoruz. Kızlar ise tam tersi aman kukunu kapat. Ayıp. Günah. Millet ne der laflarıyla büyüyor. Dolayısıyla erkekler o aşırı serbestlik ve özgüvenle abaza oluyor. Kızlar ise sürekli kısıtlandığı için kendilerini eksik hissediyor.

5)Kültür çatışması
Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

TC halkı ne tam doğuludur. Ne de tam batılı. Batılı gibi olan İzmirlilere bakın. bir de Anadolu'nun bir köyüne. Çoook fark vardır. Birinde erkek üstünlüğü. Diğerinde ise eşitlik. Anadolu'nun herhangi bir yerinde daha önce hiç cinsel ilişkisi olamamış bir erkek gelip de Antalya'da denize girerse ne olur?

Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

Yukarıdaki abazalar iyi ki plajda. Kimsenin olmadığı bir yerde bu kadınları görürlerse şöyle bir haber okuruz.

Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye

Cinsel Açlığın Başkenti Türkiye
Cevapla