Lezbiyen biseksüel arkadaşlar edinmek istiyorum
Nasıl arkadaş bulurum
Öyle ortamlara nasıl girebilirim?
Nasıl arkadaş bulurum
Öyle ortamlara nasıl girebilirim?
kendimden biliyorum bende lezbiyenim pek dışarda bulamazsın ortamlarını eğer dışarıda takılanlar ise kendilerini pek belli etmez tanımadıkları birinide ortamlarına sokmazlar.
Başka nerde bulabilirim ki
Öyle arkadaşlarım da yok
malesef arkadaş edinmek istiyosan bulamazsın takıldıkları mekanlar var oralara takılırsan sana arkadaş gözüyle bakmazlar yaklaşımları cinsellik olur sadece.
Ben biseksüelim ve evet malesef kolay olmuyo kendin gibi birini bulmak..
Garsonken biseksüel de vardı gayde ama lez hiç denk gelmedim ortamları bence hep evleridir duşarda pek yok istanbulda yaşayanlar aradıklarını rahatça bulur
yaşın cidden 18 üstüyse ve istanbuldaysan gece dışarı çıkabiliyorsan bir mekan önericem özelden yazarım ama mekanı
19 yaşındayım
Cevap
12Cevap
ben bir hikayeden etkilenerek benzerini denedim ve çok keyif aldım ama lezbiyen değilim arada kız kıza takılabiliyorum hikayeyi paylaşayım bir oku bence bu tarz yöntemlerle gerçek lezbiyen bulabilirsin :)
Bende kolay bulamıyorum :) Ben buradayım dediğim halde :) Biz erkeklerin gay veya biseksüel olanlarının hepsinin değil ama çoğunun aklı oynaşta... Bulamadım gerçekten sevecek bir erkek :)
25 yaşın altındaysan zor benden söylemesi düzgün ortamlarda genellikle büyükler oluyor bizim gibi genç olanlar ancak sanaldan.
nerdensin ? istanbuldaysan bıldıgım bı kac mekan var :)
EveT
Bebeğim çal kapımı
Bence burada lesbiyen ve biseksüel kızları tespit etmeye çalışan bir erkeksin. Eşcinselliğe bu kadar ilgi duyarken gay'leri es geçmen bu durumu destekliyor.
Facede böyle guruplar var onlara katılıp o tür barlara gidedebilirsin. Ama dikkatli ol erkeklerden daha fena bir çoğu.
eşcinseller bizim ülkemizde de maalesef var..islam ülkelerinde de var artık maalesef..
benim de ilgim var ve çevremde hiç yok malesef.
Lezbiyen misin?
değilim. ama lezbiyen ve biseksüel kızları çekici buluyorum.
Anladım tşK
Nerdesin almaya geliyoz
Lezbiyensen kolay :)))
Küçükesat travesti kaynıyor :) git bulursun :)
bu tür ortamlara girip ne yapacaksın
Arkadaş edinicem
orası kesın ama neden böyle bir ortamda
bende oyleyim
gay falansın sanıırım ozaman
bana
Lezbiyenleri seviyorum bende ama arkadaşım yok :(
Bigudi .taksimde git isini gorur
neden erkek değilde lezbiyen biseksüel
istanbulda var bir kaç yer
bisexualim bende ne dersin
Kesin erkeksin