Ben bisexsual'im, uzun zaman devam eden bir ilişkim vardı ve bitti. Detayları burada yazmak istemiyorum.
Maalesef bir sürü site ve uygulama inceledim normal içerikli, işe yarayan her hangi bir şey bulamadım.
Yurt dışında bir sürü tanışlık sitesi var ve gayet normal insanlarla tanışabiliyorsun. Burada üye olsan bile kadın ismiyle erkek konuşuyor ne biçim acizlik çaresizlik bu? ;))
Erkekle tanışmak isteyen her halde uygulamada tanışmaz istediğin yerde bulabilirsin ;)
Bir kadını en iyi sadece başka bir kadın anlayabilir 😉
Maalesef bir sürü site ve uygulama inceledim normal içerikli, işe yarayan her hangi bir şey bulamadım.
Yurt dışında bir sürü tanışlık sitesi var ve gayet normal insanlarla tanışabiliyorsun. Burada üye olsan bile kadın ismiyle erkek konuşuyor ne biçim acizlik çaresizlik bu? ;))
Erkekle tanışmak isteyen her halde uygulamada tanışmaz istediğin yerde bulabilirsin ;)
Bir kadını en iyi sadece başka bir kadın anlayabilir 😉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hesaplar fake burda. Evliler, kafası karışıklar, yaşı büyük ama kafası ergenler ve heleki abazalar.. Hepsi ayrı. Zor iş bu özetle 😂😂
Hahhaha. Katiliyorum. Ama ben buldum birisini))
Oo iyisin hadi 😁
Twitterda lez sayfalari var ordan birileriyle tanisirsin
Twitter'de kendi hesabımdan yazarsam olay olur, bilirsin toplum baskısı ve s.
Yeni hesap açıp yazarsam bu seferde erkeksin, erkeksin değilim, öyelsin fake'sin gibi gereksiz şeylerle uğraşmak zorunda kalırım büyük ihtimal. Buradan da pek beklentim yok, en azından paylaşabildim bu bile iyi geldi
Bence böyle dusunme sen bir tane fake hesap aç devam et, misal yüzünün pek görülmediği (filtre falan ) resim koy ha yine de biriyle konuştun ve cok da inanmadi diyelim twde ses atma özelliği geldi öyle halledersin
Hmm.. bunu deneyeceğim. Önerin için teşekkür ederim. En azından canım sıkılmaz. Ìşe yarayıp yaramadığını paylaşırım 🙃
Evet bu ülkede maalesef insanların düştüğü durum bu her yanımız çaresizlik ve acizlik.
Ciddi birileri var burada biliyorum onları hatta ama ifşa etmek istemem saygısızlık olur
Ifsa etme zaten ulu orta ;) yazsin kimse ozelden.
Yani mesaj kutun kapalı
Benim kankam var nick yolluyorum sana
Erkeklerin yeni taktiği bu olsa gerek
Taktik dediğine göre aramızdaki fark anlaşılmıştır bir önceki arkadaşa da cevap vermiş oldum ;)
bende seninle aynı arayış içerisindeyim
Bence sende erkeksin
Nerelisin