Evliyim ama hala kızım...

Merhaba ben 22 yaşındayım. 20 gün önce evlendim çok mutluydum ve malum geceyi falanda yaşadık balayındanda döneli 5 gün geçiyor ama hala bakireyim. Kocam benim bakire olmadıgımı düşünüyor ama aslıdna onun penisi aşırı kısa ve ince. Doktara gidelim diyorum onuda kabullenmiyor. Ne yapabiliriz ? Yardım lütfen. Kadınlıgımı his etmek istiyorum boşancam ya da aldatcam kocamı :S Lütfen yardım..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bakireyim ve kocam bekaretimi bozamıyor bunu daha nasıl anlatabilirim saçma saçma yorumlar geliyor cidden çok zor bir durum bu benim için ne yapcagımı bilmiyorum :S
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında şeytan diyor gir bir medres bul ondan çocukta peydahla baktır bu adama görsün gününü.. Çok sinir etti beni bakire oldugum halde degilmişim gibi davranıyor bana çocugu olmadı halde çocuguymuş gibi davransın oda.. Kadınlıgımı yaşıyamıyorum lafta kadınım lafta
Güncellemeler
+1 yıl
Arkdsaşlar sizce aldatsam başkasından pedahladıgım çocugu kendisininmiş gibi baktırsam mı daha çok canı yanar yoksa rapor alıp cinsel acıdan tatminsiz diye dava açığ akrabalarına göstersem mi daha çok kahrolur ? Acı çeksin istiyorum çünkü o denli nefret ediyorum.
Evliyim ama hala kızım...