3 yıllık evliyim eşim beni umursamıyor bende bekar ama anlayışlı eğlenceli biriyle görüşüyorum bana boşanırsan evlenirim dedi bende düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşanırsan evlenirim yalan kokan bir laf buna takılma bence eşinin umursamazlığı seni bu duruma sürüklüyor eee beden senin karar senin eşim anlar mı demişsin bunu şimdi iki satır yazı yazıp anlar veya anlamaz diyip kestirip atamayız ama gerek iletişim kanalları tel mesaj sosyal medya gibi bir olaydan doyayı yakalanma ihtimalin yüksektir her zaman veya onun ile buluşacağın zaman farklı bir hal veya takınırsan her zamanki halinden farklı bir emare olursa şüphelenir ve anlar atıyorum sıradan bir giyim tarzından farklı bir şey yaparsan iç çamaşırı vesaire gibi şöyle düşüne bilir bu giymezdi böyle şeyler bende vardı bir bayan arkadaş bana gelirken tango giymiş eşi sen gitmezdin tanca falan demiş işte sana bir emare şüphe için sıradan takılırsan anlamaz bu ada seni durduk yere ararmı? Buda tehlike tabi mesela
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım bir an evvel anlar da senin gibi onursuz, saygısız birisinden kurtulur. Bırak eşine, kendine ufacık bir saygın olsa adam gibi boşanır sonra ne halt edeceksen ederdin. O, evli olduğunu bilerek seninle yatan haysiyetsiz ile evlen. Kendinden utanmalısın, biz insanlık olarak senin gibilerden utanıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşandım evlilik için belgeleri hazırla de bakalım ne olacak 👍
Olacak şeyi yazayım son bir kez bedeninde ne kadar sperm varsa sana bosaltiracak sonra senin o işten vazgeçtim demeni bekleyecek ve her zaman evlilik dışı ilişki yaşayacak seninle. Sende basit bir kadın olarak devam edeceksin hayatına..
00 Yorumla
Adam iyi yapamıyor diye başkasıyla birlikte olanı gördük, seni dinmek için bende derim boşanma seninle evleneyim diye, boşanma zaten 2 sene sürer sonra senden bıkar hadi eyvallah der, alan razı veren raziysa ben bir şey demedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
51Cevap
Inanma bence oyle dedigine Şu an evli oldgun ici gozune daha cazip geliyordur boşanınca bir kiymetin kalmaz ayrica nasil guvenebiliyorsun oyle bir adama ya da o nasıl sana guvenipte evlilik teklif etmiş anlam veremedim🤔
32 Yorumla- +1 yıl
Trolk
+1 yılişler ciddiye binince bence seni bırakır gider Bir ihtimal tabi seviyorsa ayrı bekar biri ile Anladığım kadarıyla ihtiyacını gideriyorsun Ama Kocan anlarsa seni boşar seni umursamıyorsa Başka kızlarla yatıp kalkıyordur Erkeklerin Çoğu böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekar dediğin hiç evlenmemiş ise biraz zor çünkü sadece kendi isteği ile bitmiyor bu iş illaki yanımda sağında solunda işe parmak sokacak insanlar çıkar ama evlenmiş ayrılmış biri ise daha kolay çünkü statü aynı oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saf olmayan devam edin ki kötü niyetlilerin oyuncağı olasınız. Affedersiniz ama ''zor'' evlenir sizinle. Ayrıca kocasına yar olmayan bir kadından zaten başkasına da olmaz. Umarım onunla ''ileri'' bir ilişkiniz olmamıştır.
00 Yorumla Sen eylenmene ddevam et. Ama onun senle evlenirim kelimesine inanma? Hatta yoklama çek. Eşimle konuştum. Ayrılcaz. Nasıl evlenicez de gerçek yüzünü gör 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel. Şanslısın ki bu verimsiz ilişkiye yıllarını heba etmemişsin. Ayrıl bir an önce mutlu ol.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yani şu ana kadar kocan anlamamış... iyice emin olmadıktan sonra boşanma.. ortada kalırsın sonra... birde bosanana kadar dikkatli ol...
00 Yorumla
+1 yılNeden edebinle bosanmiyor
Oooo olmayi tercih ediyorsun yazik adama seni kessede yaksada anani bacini miksede hakli
00 Yorumla
+1 yılİllaki anlar bir süre sonra. Madem eşin artık seni umursamıyor boşan bu evliliği uzatmanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yıleşin ile de sevişmende performansın düşük değil ise anlamaz birde sevgilin ile seks yaptığında vücudunu moraltmasın
00 Yorumla
+1 yılboşanırsan evlenirim sözüne çok inanma derim bende evli bir kadınlar 1,5 yıl ilişki yaşadım o yüzden sebeplerini ve ne hissettiğini anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılInternetten trol bir bosanma dilekçesi yazdır. Onun fotosunu sevgiline at. Bak bakalim ne kadar ciddi evlilik konusunda 🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 dakikada 15 yorum yapılmış ama ilginç. Öyle bir dünya yok seni almaz, eşine yakalanmadan bu işin tadını çıkarmaya bak. Çok mükemmel bir heyecan olduğunu biliyorum. Eşinleyken onu hayal etmek bile delice
00 YorumlaKarışık bi durum sonunda ortaya cıkması kaçınılmazdır sonuclar ne olacağı konusunda hem fıkır degılım ben senınle evlenırım diyen olgun geldıgınde evlenecegı konusunda garantısı yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılBerar memnun ediyorsa seni sen zevkine bak umarım ediyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Sizinle ilgilenmiyorsa pek anlayacağını sanmıyorum kuzum. Umarım mutlu olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmezsiniz. evlenirim demesine umutlanıp dağılma.
00 YorumlaIkisini de idare edemiyor musun böyle kaç kere beraber oluyorsun
00 YorumlaE sende dusunuyorsan esin anlasa daha iyi, isine gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar kendi ilmeklerini kendileri geçiriyor boyunlarına hep 😂 Sonra başlarlar evlenicek erkek yok. Olsa da evlenmiyorlar 😴 Neden acabaaa 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşanırsan nah evlenir. boşanırsan seninle daha rahat seks yapar koca derdi olmadan. eşin anlarsa sen suclusun nafaka bile alamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah anlar. Kocasını aldatan biri seninle evleneceğini sanmaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmez. sne boşandığın an seni terk eder akılıı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik aşkı öldürüyor böyle daha heyecanlı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. boşanırsan açıkta kalırsın. ama olsun yine de boşan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşan ortada kal :) bir süre daha birlikte olur sonrası ortada kalırsın
00 Yorumla
+1 yılSen simdilik gonlunu hoş et adam bulmuş bedava vurup duruyor boşaninca yüzüne bile bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırıyor, eşinin ki küçük ve ince mi geldi sana?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDunyanin civisi cikti gercekten tv programlarinda gorduklerim burada okuduklarim Allah'ım aklıma mukayyet ol
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOr*spun seni
Cevap sahibi+1 yılOnlarin yaptığı daha ayip
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. umursadıgı anda ne yapıyorsun _
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hele bir boşan.. gör.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDikkatli olursan anlamaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eğlenceli ilişki
00 Yorumlabenimle de olsa ya ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Gel yavrum yaş 22 sj
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. hemen karar verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel 2 kocan var
11 Yorumla- +1 yıl
Canın çekmiş gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDereyi görmeden paçaları sıvama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanda gör bakalım kaç gün bakacak yüzüne akılsız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCidden bunlar gerçek mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGarantisi olmayan ise kalkisma
00 Yorumla
+1 yılBence evlenmez ama siz bilirsiniz
20 Yorumla
+1 yılNe leş insanlarsınız
10 Yorumla
+1 yılBoşan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğreniyorum sizden
41 Yorumla- +1 yıl
Ogroonoyooroom soozdoon
dikkat et
00 YorumlaKullanıp atar inanma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım anlamaz
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi düşünmüşsün
00 YorumlaAnlasın
00 YorumlaMutlu degilmisin
00 Yorumla
+1 yılNereden alacak ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı
00 Yorumla
+1 yılKorunuyor musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhakkın tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence boş ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düğüne çağır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanma o yalanlara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Anlayabilir
00 Yorumla
+1 yılTakılmana bak salla
00 YorumlaSen bilirsin sonuç
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı